Waooou en lækker butik......så nemt at bestille fra netbutik. Stort udvalg og gode mærkevarer. Varen kommer ofte inden for 2 dage, og er pakket flot ind. Man kommer igen og igen og igen.
Helt eminent service!. Jeg har købt flere varer hos Anne Sax, tillige returneret enkelte samt byttet, og alt fungerer perfekt!. Forsendelse sker hurtigt, og i tilfælde af retur el.bytte, gå... Näytä lisää
Var i Anne Sax med mine to døtre, fordi min ene datter skal giftes og skulle købe undertøj til dagen. Vi var blevet anbefalet butikken af den skrædder, som har syet min datters kjole. Der va... Näytä lisää
Wauw! Bedste service jeg nogensinde har oplevet på en net handel. Her er den personlige hilsen skrevet til mig,ved ombytning af en bikinitrusse: Kære Anette Jeg håber, at du bliver glad fo... Näytä lisää
Hos os handler alt om mødet med den enkelte kvinde. Vi er et team af lingeristylister, der giver eksklusiv personlig betjening, hvor udgangspunktet altid er den enkelte kvindes ønsker og behov. Vi ved, at alle kvindekroppe er forskellige og forandrer sig over tid, og vi ved, at det, der klæder den ene, er helt forkert til den anden. Nogle gange kan vi finde den helt rette bh til dig med det samme – andre gange skal vi prøve en del forskelligt, før det er perfekt. Vi lover dig, at vi gør os umage og vi giver ikke op før du er 100% tilfreds. Vi vil gerne vise dig og inspirere dig til at finde netop det lingeri, som du vil glæde dig til at tage på hver morgen.
Grønnegade 30, 1107, København K, Tanska
- 33 32 00 52
- annesax@annesax.dk
- annesax.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Helt fantastisk god kundeservice
Helt fantastisk god kundeservice. Super kompetent vejledning og meget venlig betjening ved ombytning af varer.
Der handler jeg gerne igen☺️
Bedste hjælp til velsiddende bh'er
Jeg købte bh'er hos Anne Sax i dag. Jeg fik så kompetent, venlig og professionel hjælp af den den dygtige ekspedient. Hun kunne både det fakta-baserede med størrelser og former, men især var hun meget hurtig til at fornemme, hvad jeg ønskede. Det var (igen) en utrolig god oplevelse, og jeg vil varmt anbefale kvinder at købe deres undertøj der. Så undgår man fejlkøb og får den bedste hjælp i byen. VH Anne
Fremragende service
Fremragende service! Helt klart anbefalelsesværdigt.
Her får man service udover det sædvanlige. Fantastisk og professionel betjening. Der er tilknyttet en skrædder, fordi ikke alle kan passe en “normal” bh. Jeg kommer glædeligt tilbage!
Helt eminent service!.
Helt eminent service!.
Forsendelse sker hurtigt, og i tilfælde af retur el.bytte, går dette tillige problemfrit og tjept (hvilket absolut ikke altid er tilfældet, ved handel via webshops!).
Én vare, jeg gerne ville bytte, blev reserveret, da jeg skrev, jeg ønskede at bytte varen til en større størrelse, og trods jeg var lidt lang tid om at få sendt varen, fik jeg den byttet.
Hér handler jeg gerne igen!.
God service!
Ekstra ordinær god service.
Ekstra ordinær god service.
For at jeg ikke skulle vente hele weekenden på en vare, som de fik på lager fredag eftermiddage, valgt de at aflevere den personligt hjemme hos os. DET er god stil.
Super service og effektiv levering
Råd og vejledning
Råd og vejledning
som jeg aldrig har fået så god andre steder før.
Super god og effektiv service!
Super god og effektiv service fra Anne Sax's team. Leveret helt som bestilt og under 48 timer fra bestilling søndag eftermiddag midt i juletravlheden. Sådan skal det gøres!!