Annekimmer Arvostelua 5

4,1

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Uvurderlig hjælp!

Anne er skarp og kærlig – og en kæmpe trooper.
Hun har ikke bare reddet stumperne af vores (komplet) kuldsejlede ægteskab. Vi er også blevet klogere, mere forstående, ærlige, nænsomme, vågne og levende efter tiden i hendes hænder.
Med Annes brede, dybe indsigt og utrættelige opbakning faldt vi heller ikke bare tilbage i en 'gammel lykke'. Vi er tilbage, men i bevægelse. En både udviklende og stadigt tryggere, munter bevægelse – sammen.

Så TAK og respekt!

PS: Denne anmeldelse burde have ligget her forlængst. Til gengæld kommer den nu fra den anden side af afgrunden og med 'erfaringens vægt' :-). Måske dét kan tjene som opmuntring for et andet par (eller menneske) i krise ...

3. helmikuuta 2026

Jeg havde døjet med angst i mange år

Jeg havde døjet med angst i mange år. Alle psykologer og terapeuter jeg havde mødt, indtil jeg mødte Anne, havde givet mig fornemmelsen af, at det var noget jeg måtte leve med. Anne indgyede håb og fortalte mig, at jeg ikke behøvede at leve med angsten. Sammen "fjernede" vi den over en relativt kort periode. Den dag i dag lever jeg uden angst. Hun er en fantastisk psykolog og et meget empatisk og ærligt væsen, som VIRKELIG vil gå langt for at hjælpe en.
Hun har i den grad har udfordret mig på min forståelse af angst og af min måde af leve på. Det gør, at jeg i dag har et langt friere liv uden bekymring og overtænkning. Jeg kunne ikke have gjort det uden Anne. Hun er en helt særlig psyokolog.

3. syyskuuta 2025

Anne hjalp os med at finde sammen igen…

Anne hjalp os med at finde sammen igen efter et ulykkeligt brud. Vi fik ændret på dårlige dynamikker og mønstre og har nu et dejligt liv sammen. Anne er et helt fantastisk, empatisk og ærligt menneske og en psykolog i verdensklasse. Hun kommer med konkrete teknikker, og man har følelsen af at rykke sig, hver gang man går derfra. Vi anbefaler hende varmt til alle, vi kender. Hun er helt fantastisk dygtig og skaber et utrolig trygt rum.

3. syyskuuta 2025

Stor anbefaling

Vi er som par blevet mødt med stor respekt, professionalisme og et varmt nærvær, for vores indviduelle og fælles mål og ønsker.
Vi giver vores varmeste anbefalinger

2. kesäkuuta 2025

Kan anbefales

Anne tilbyder en hyggelig ramme, hvor man føler sig velkommen, og hvor man kan mærke indlevelsen i den situation man står i som menneske. Anne formår at være behjælpelig med at skabe en bro i kommunikationen, på en måde så begge parter føler sig mødt og hørt.

6. toukokuuta 2025

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili