Animaux Troupeau Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Al meerdere zwembroeken gekocht, de nieuwe collectie bevalt mij ook goed. Fijne pasvorm en ook geen broekjes die na verkoop van tijd vaal worden.

Saanut 5/5 tähteä

Geweldige kwaliteit en perfecte service! Ik heb voor mezelf en als cadeau voor m'n vader de Classic stripe besteld en we zijn er alletwee super tevreden van! De afwerking is perfect. Fitting zou i... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zwembroek kwaliteit is top! Voldoet volledig aan omschrijving op website. Snelle levering en keurig verpakt. Zwembroeken van AT echt een aanrader!!

Saanut 4/5 tähteä

Mooi product, wel wat langere levertijd

1. Uimapuvut ja -asut

Yrityksen kirjoittama

Animaux Troupeau is een beach- en loungemerk met als specialiteit hoogwaardige zwembroeken. Sinds 2015 combineren we stijl, comfort en functionaliteit in elk ontwerp. Onze zwembroeken staan bekend om hun perfecte pasvorm, snelle droogtijd en eigentijdse uitstraling, ideaal voor zowel het strand als ontspannen momenten daarbuiten. Naast kwaliteit hechten we veel waarde aan persoonlijke service en zorgvuldige afhandeling van elke bestelling. Animaux Troupeau: sinds 2015 dé keuze voor stijlvolle beach- en loungekleding met karakter.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

21 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Aanrader

Lekker broekje. Goede kwaliteit, prettige service.

3. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Animaux Troupeau

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze zwemshorts en service. We wensen jou veel plezier met de aankoop.

Perfect

Good swim shorts

14. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Animaux Troupeau

Bedankt voor de mooie review en veel plezier met de aankoop!

Boven verwachting

Net voor mijn vakantie de zwembroek besteld en kwam de volgende dag al binnen! De Italiaanse zwembroek is het geworden en echt een fantastische pasvorm en zeer veel details in de afwerking. Zeer blij mee vandaar de review!

17. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Animaux Troupeau

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de zwembroek op tijd binnen was en zo goed bevalt. Veel plezier ermee deze zomer! ☀️🩳

Altijd tevreden

Altijd tevreden! Dit is zwembroek nummer 3 en heb er meteen van die zachte handdoeken bij gedaan 👌

10. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Animaux Troupeau

Bedankt voor de positieve review en fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten! We zien je snel weer terug.

Saanut 5/5 tähteä

Mega tevreden over Animaux Troupeau!!

Heel blij met mijn bestelling bij Animaux Troupeau! Snelle verzending, mooie kwaliteit én supergoede service. Ze reageren ook snel via WhatsApp, wat echt handig is. Ik bestel hier zeker nog eens!

26. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Animaux Troupeau

Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, verzending en onze service via WhatsApp. We waarderen je feedback en zien je graag terug bij Animaux Troupeau.

Super zwembroek!

Ik heb voor het eerst iets besteld bij Animauxtroupeau en ben superblij met hoe alles is verlopen. Snelle levering, netjes verpakt en de spullen zijn echt mooi – nog mooier dan op de foto’s!

Je ziet dat er veel aandacht in zit, zowel in de producten als in de service. Alles voelde persoonlijk en met zorg gedaan. Echt een aanrader, ik ga hier zeker vaker bestellen!

10. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Animaux Troupeau

Bedankt voor je enthousiaste review. Wat leuk om te horen dat je eerste bestelling zo goed is bevallen. We doen ons best om alles met zorg te verzorgen, dus het is fijn dat dat ook zo is overgekomen. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Heerlijke zwembroeken!

Ontzettend lekkere zwembroeken van hoge kwaliteit. Zitten als gegoten en drogen zeer snel! Ik had er gelijk twee besteld, maar daar heb ik nog geen spijt van gehad. Zeker niet met de warme dagen in het vooruitzicht.

19. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Animaux Troupeau

Bedankt voor je positieve review. Goed om te horen dat de zwembroeken naar wens zijn. We waarderen je vertrouwen en wensen je veel plezier met je aankoop tijdens de warme dagen.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin