De dahliaknollen waren echt mooi, en fors. Ook het bloemenzaad lijkt allemaal een heel goede kwaliteit. De eerste zaailingen zijn al te zien. Goed verpakt en ook aantrekkelijk. Mooie natuurlijke mat... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik kan nog niet voluit scoren aangezien mijn planten ,nu ze deels geplant en gezaaid zijn,nog moeten groeien. Maar er werd me wel een mooi,verzorgd,uitnodigend pakje toegestuurd. Schitterend hoe u de... Näytä lisää
Bestelling van dahlia’s een paar maand geleden gedaan, het later toevoegen van nog een paar zaken verliep super vlot. Bestelling is netjes ingepakt, plantgids erbij. Ik had gekozen voor afhalen, het a... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Plukplezier start hier! Van stadstuintje tot pluktuin, kas of moestuin: Angelo Dorny maakt ook jouw tuindromen waar. Kom mee de tuin in!
Raveschootsveldstraat 6 B6 , 8750, Wingene, Belgia
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Stevige dahliaknollen in een prachtige verpakking. Een totaalplaatje in de tuinbeleving! En het enthousiasme van Angelo is zo aanstekelijk, dat maakt het bestellen bij Angelo compleet.
Plantjes zijn goed aangekomen.
Vlot en zeer goede communicatie.
We hebben ze al gepland en nu geduldig afwachten.
Dank Angelo
Maar er werd me wel een mooi,verzorgd,uitnodigend pakje toegestuurd. Schitterend hoe u deze materie zo aangenaam verstuurt.
Mooi en top verpakt, zending zeer goed te volgen en heel goed via mail op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Bedankt Angelo

Vastaus yritykseltä Angelo
Goed verpakt en ook aantrekkelijk. Mooie natuurlijke materialen gebruikt voor de zakjes zaad. Ik ben erg tevreden.

Vastaus yritykseltä Angelo
correcte levering, netjes verpakt, goede kwaliteit

Vastaus yritykseltä Angelo
Mooie, duidelijke website, vlotte levering en heel tof pakket ontvangen. Mooi verpakt en met veel planttips. Al heel veel zin in de bloemenweelde deze zomer.

Vastaus yritykseltä Angelo
Het bedrijf staat al goed bekend, daarom had ik hier iets besteld om cadeau te geven. Het werd al binnen enkele dagen thuis bezorgd.

Correcte levering en bezorging

Vastaus yritykseltä Angelo
Het pakketje was met zorg verpakt met een lief extra bedankkaartje. De zaadjes zijn van hele goede kwaliteit en had bruikbare uitleg. De dahlia die ik bestelde was in zeer goede staat en komt reeds al uit. Het blijft mijn favoriete adres en is zeker zijn geld waard! Je voelt de liefde van Team Angelo!

Vastaus yritykseltä Angelo
Duidelijke communicatie over de verzending. Zeer goede verpakking met liefde voor de plantjes.

Vastaus yritykseltä Angelo
Voor de eerste keer zaden en dahliaknollen besteld bij Angelo. Alles werd zorgvuldig verpakt en tijdig geleverd. Via de socials deelt Angelo ook veelnuttige tips! Ik deed al veel ideeën op en ben er zeker van dat er nog meer bestellingen zullen volgen.

Vastaus yritykseltä Angelo
het heeft wat langer geduurd maar dat was aangekondigd en het kwam ook netjes verpakt toe
direct mee aan de slag gegaan en we zijn er al van het genieten

Vastaus yritykseltä Angelo
Gekregen wat ik heb besteld , mooi verpakt met plantgids erbij. Alle bollen nog eens apart verpakt met foto .
Nu benieuwd naar het resultaat binnen een paar maanden 🤞🤞

Vastaus yritykseltä Angelo
met zorg en liefde verpakt, dat merk je in alles. Goede uitleg op instagram en een gratis kleine handleiding die je meteen doet watertanden.

Vastaus yritykseltä Angelo
Goed verpakte dahlia knollen. Stevige knollen.
Verzendtermijn werd gerespecteerd.

Vastaus yritykseltä Angelo
Just in time en netjes verpakt aangeleverd.

Vastaus yritykseltä Angelo
Alles was duidelijk. Bestelling was heel netjes ingepakt.

Vastaus yritykseltä Angelo
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.