4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Jeg har brugt Anderup El 2x og jeg må…

Jeg har brugt Anderup El 2x og jeg må indrømme, at de er utrolig servicemindede og flexible. I fredags havde vi problemer med vores plastik maskine og jeg ringede ret sent, men alligevel kom de næsten omgående og fik den repareret så den virker 100 % igen. Jeg kan virkelig anbefale Anderup El til andre også som søger et stabilt el firma. Jeg bruger fremover kun Anderup El til mine el opgaver.

20. kesäkuuta 2022

Hurtig og effektiv hjælp

Ringede til Anderup El i morges kl. 7 pga. strømproblemer her i hytten og kl. 7.45 havde jeg en elektriker stående herude. I løbet af 1 time var fejlen lokaliseret, reservedelen kørt til adressen her og problemet løst. Meget venlig og i mødekommende personale både ham i telefonen og Simon som var herude og hjælpe os.
Kan klart anbefale Anderup-EL/Ntech. Meget godt service og hurtig hjælp.

15. helmikuuta 2021

Hurtig service

Ringede torsdag kl 15.50 - kl. 8 næste morgen stod en elektriker klar. Super hurtig service, venlig og imødekommende personale og rimelige priser. Kan kun anbefale Anderup EL

11. elokuuta 2020

Vi fik strømafbrydelse sent om aftenen…

Vi fik strømafbrydelse sent om aftenen og var i vildrede over ikke at kunne få det til at virke igen. Anderup EL var så søde at guide til fuld tilfredsstillelse og med godt humør over telefonen, så vi fik el tilbage. Vil helt klart anbefale!

7. heinäkuuta 2020

Fik strømudfald lørdag aften

Fik strømudfald lørdag aften i halvdelen af mit hus. Kontaktede døgnvagten hos Anderup El. Fik meget kyndig og venlig hjælp til at forstå at fejlen lå hos Energi Fyn. Mange tak - ringer gerne igen 😊😊😊

20. kesäkuuta 2020

Fint stykke arbejd udført MEN !!!

Fint stykke arbejd udført, men tilbudet vi fik tilsendt skal man selv regne ud hvad timeprisen er da det ikke er inkl. i tilbudet og ikke står ekskl. timeprise. skifter kontakt uden at fortælle det, det hele finder vi ud af da regningen kom 2 måneder sener.

1. helmikuuta 2020

ingen lys en søndag aften kl…

ingen lys en søndag aften kl 1830,ringede og fik super flink og tålmodig vejledning over telefonen,lyset kom til at virke igen ,og vi sparede de 1800 kr hvis han skulle have kørt ud
Takker mange gange

8. joulukuuta 2019

Høje priser til lejere

Tager urimelige priser ved flytteafregninger. Vi bor i lejebolig og boligselskabet har hyret Anderup til elarbejdet ifbm. en fraflytning. Firmaet har i den forbindelse taget overpris. Vi har fået en vurderingspris fra en anden elektriker og Anderups pris er dobbelt så dyr. Vi har selvfølgelig lavet indsigelse til boligselskabet, men de vil intet gøre. Hvis vi skal gå videre med sagen ift. boligselskabet skal vi hyre en advokat og beløbet er ikke stort nok til at dette kan betale sig. Simpelthen urimeligt at forhøje priserne til boligselskaber fordi de ved at lejere ikke kan stille noget op.

8. marraskuuta 2018

Super service - venlig elektriker

Vi har de sidste uger haft besøg af en meget venlig elektriker fra Anderup El og VVS. Vi skulle have lavet flere forskellige ting. Intet var for småt og intet for stort. Han klarede det hele og han hjælp med super gode råd om nye spots i køkkenet og lysdæmper i stuerne. Han lavede et tilbud på stedet og vi takkede ja tak.
Meget glade for resultatet og vi kan varmt anbefale Anderup El og VVS.

3. helmikuuta 2015

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili