Saanut 5/5 tähteä

Ik ben hier terechtgekomen voor de financiering van mijn nieuwe auto en wat een fijne ervaring was dat! Laura heeft mij tijdens het proces geweldig geholpen. Alles verliep snel en zonder gedoe, en bij... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Professioneel en betrouwbaar. Wij hebben een doorlopend krediet gehad via Sterkrediet/Anders Lenen en dit is ons zeer goed bevallen. Persoonlijke aandacht en netjes nakomen van afspraken. Ik beveel di... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben ontzettend tevreden over de service. Het hele team is heel vriendelijk, en in het bijzonder wil ik Michele bedanken. Ze was ontzettend behulpzaam, hield me overal van op de hoogte en beld... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Sneller kunnen aflossen zonder daarop ook nog een toeslag/rente over te vragen zou wel wat gewenster zijn , er wordt al genoeg rente betaald over het geleende bedrag

1. Autorahoitus ja autolainaa
  2. Autoleasing-palvelu
  3. Luottoneuvonta
  4. Luottotietopalvelu
  5. Lainaa tarjoava yritys

Yrityksen kirjoittama

Anderslenen is een onafhankelijke en objectieve specialist op het gebied van Financial Lease en Particuliere Financieringen. Wij zijn niet gebonden aan een leasemaatschappij, bank, automerk of dealer.

4,7

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

quick answers to all questions

quick answers to all questions
all information accurate and clear

15. huhtikuuta 2026

Thank you for your review. Best regards, Team Anderslenen

Saanut 5/5 tähteä

Snel en goed en paar dagen gewacht tot…

Snel en goed en paar dagen gewacht tot alles klaar was
Dus perfect

Goede communicatie

Goede communicatie

26. maaliskuuta 2026

Behulpzaam en goed bereikbaar

Professioneel team. Vriendelijk en behulpzaam. Ook goed bereikbaar.

13. maaliskuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Best experience I had and quick…

Best experience I had and quick response I just loved it

12. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä AndersLenen B.V.

Thank you for these kind words. I will pass them on to the practitioners. Best regards, Team AndersLenen

snel en correct

snel..duidelijk.. correct

12. maaliskuuta 2026

Bedankt voor uw mooie woorden. Groet, Team AndersLenen

Saanut 1/5 tähteä

Deze tussenpersonen liegen veel

Deze tussenpersonen liegen veel. Wees gewaarschuwd.

10. maaliskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä AndersLenen B.V.

Goedemiddag, wat vervelend dat u geen fijn gevoel heeft bij het contact met ons. Ik kan helaas niet met u meekijken betreft de reden, dit omdat u de review anoniem plaats. Wij kunnen ons ook niet vinden in uw review, naar onze mening gaan wij altijd integer om met onze klanten en tussenpersonen. Mocht u verder met ons in gesprek willen betreft uw ervaring, staan wij hier altijd voor open u kunt ons bereiken op 0229-280048 of per e-mail op info@anderslenen.nl
Met vriendelijke groet, Team Anderslenen

prettig contact

Na het eerste telefonisch contact gelijk vlot geholpen en alles snel duidelijk en keurig geregeld.

3. maaliskuuta 2026

Bedankt voor uw mooie review, groet Team AndersLenen

Saanut 4/5 tähteä

Sorry maar heb nog geen auto kan nog…

Sorry maar heb nog geen auto kan nog geen oordeel geven

23. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä AndersLenen B.V.

Goedemiddag, fijn om te zien dat u in ieder geval tevreden bent met onze dienstverlening. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben horen wij dit natuurlijk graag.
Met vriendelijke groet, Team Anderslenen

lening op maat

Super goede ervaring met anderslenen. vriendelijke mensen, snelle communicatie zowel telefonisch als via mail of whatsapp. Ze beoordelen je situatie echt individueel en denken mee.

5. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä AndersLenen B.V.

Bedankt voor deze mooie woorden. Ik zal ze overbrengen naar de behandelaars Groet, Team AndersLenen

Very good

Goed gedaan

18. marraskuuta 2025

Bedankt voor deze positieve review. Groet, Team AndersLenen

Super vlotte contact

Super vlotte contact! Alles was duidelijk en ook voor vragen was contact gemakkelijk.

Zeker een aanrader!

13. marraskuuta 2025

Bedankt voor deze mooie woorden. Groet, Team AndersLenen

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin