&box studio er et fantastisk koncept i en travl hverdag. Bestilte adventskalender til min kone, og det tog ca. 10 minutter at lave den udfra alle de gode muligheder der er og pakkerne er fuldstændi... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Sjov, smart og hurtig måde at give en alternativ gave :) oplever næsten lige så stor glæde ved at sammensætte en personlig gave, som modtager over at modtage en anderledes gave end den måske typiske... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super tilfreds! Jeg kontaktede kundeservice med et spørgsmål, og fik meget hurtig svar. Ydermere levede indpakning og produkt op til forventningerne, og det kan helt klart anbefales! Hvis man køber... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Kæmpe anbefaling herfra - godt og nemt koncept, lækre produkter til enhver smag, lækker indpakning og hurtig levering. En personlig gave som bragte meget glæde. Absolut ikke sidste gang jeg har... Näytä lisää
Yritys on vastannut
&BOX STUDIO er et online gaveunivers, som er skabt med et ønske om at gøre det nemmere at give smukke, betænksomme og personlige gaver, der bringer glæde og ikke visner.
Hjulmagervej 9D, 7100, Vejle, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Jeg er stor fan! Jeg har benyttet andboxstudio flere gange og det er altid nemt og der er et stort udvalg af fine produkter!

Vastaus yritykseltä &BOX STUDIO
&box studio er et fantastisk koncept i en travl hverdag.
Bestilte adventskalender til min kone, og det tog ca. 10 minutter at lave den udfra alle de gode muligheder der er og pakkerne er fuldstændig vanvittig flot pakket ind - det perfekte til os mænd🤣🤣
Adventskalenderen skaber stor glæde herhjemme og kan kun anbefale også til andre gaver end adventskalenderen.
Jeg vender helt sikkert tilbage - rigtig god jul🎅🏻🎄

Vastaus yritykseltä &BOX STUDIO
Rigtige gode ting på siden at vælge. Lidt ærgerligt at selve æsken koster så meget

Vastaus yritykseltä &BOX STUDIO
Det var meget nemt at vælge til en bland selv æske og det var stort udvalg af kvalitetsprodukter.
Let at bestille og fin levering.

Vastaus yritykseltä &BOX STUDIO
Jeg havde ved en fejl bestilt to af den samme vare, blev ringet op og spurgt, om det ikke netop var en fejl. Super god service og leveringen var ikke forsinket af den grund. Desuden havde jeg beløbet på min konto igen lynhurtigt.

Vastaus yritykseltä &BOX STUDIO
Har lige sendt en indflyttergave til mine venner på Sjælland, som jeg ikke har mulighed for at se så ofte ❤️ Godt udvalg og hurtig levering 😊

Vastaus yritykseltä &BOX STUDIO
&BOX STUDIO er det perfekte alternativ til en buket blomster, uanset om det er til ens veninde, forældre eller bedsteforældre. De fineste produkter og hurtig levering. Kan klart anbefales ☺️

Vastaus yritykseltä &BOX STUDIO
Sjov, smart og hurtig måde at give en alternativ gave :)
oplever næsten lige så stor glæde ved at sammensætte en personlig gave, som modtager over at modtage en anderledes gave end den måske typiske buket blomster.
Jeg leder allerede efter den næste gave jeg kan give fra &BOX studio

Vastaus yritykseltä &BOX STUDIO
Hurtig levering og fint produkt. Gaveæsken var rigtig flot og indholdet lagt meget pænt.

Vastaus yritykseltä &BOX STUDIO
Bredt udvalg af mange forskellige og lækre produkter. Har benyttet mig af &BOX STUDIO flere gange, og jeg har tænkt mig at blive ved. Nemt og hurtigt, som gør modtagerne af den personlige gaveboks super glade 😃

Vastaus yritykseltä &BOX STUDIO
Synes det er rigtig fed og kreativ hjemmeside. Og at man selv kan blande et kurv til ens nærmeste, er rigtig fedt

Vastaus yritykseltä &BOX STUDIO
En personlig gave som bragte meget glæde.
Absolut ikke sidste gang jeg har benyttet mig af &box studio.

Vastaus yritykseltä &BOX STUDIO
Jeg håber både modtaget og sendt gaver fra &box studio, alle gange med stor tilfredshed.
Der er et stor udvalg på siden og noget for enhver smag! Jeg modtog en meget personlig boks, endda med et fint håndskrevet kort ❤️
Næste gang jeg skal sende en gave til en jeg holder af bliver det med sikkerhed jer der skal levere den!

Vastaus yritykseltä &BOX STUDIO
Jeg modtog en “bare fordi” gave fra min veninde. Jeg blev så rørt og glad, for hun havde valgt lige præcis det hun ved jeg kan lide. Og derfor synes jeg konceptet er genialt ved andboxstudio, fordi man kan lave de her personlige kasser. Jeg vil klart bruge det til de næste anledninger jeg får til at give en gave.

Vastaus yritykseltä &BOX STUDIO
Jeg fik i morsdagsgave, af mine børn, en af &Box Studios flotte æsker med nøje udvalgte, lækre produkter. Jeg kan kun anbefale at besøge deres hjemmeside og se de mange spændende muligheder. Der er absolut noget til enhver lejlighed og med levering lige til døren - så jeg har fundet min nye gave leverandør.

Vastaus yritykseltä &BOX STUDIO
Virkelig god inspo og nemt når man aldrig har styr på gaverne før i sidste øjeblik!

Vastaus yritykseltä &BOX STUDIO
Mine bedste anbefalinger! Skøn indpakning, hurtig levering og virkelig et godt udvalg!
Er min nye favorit i stedet for blomster :)

Vastaus yritykseltä &BOX STUDIO
Købe en gavekurv til en gave, udvalget i deres bland selv, var rigtig fint, og jeg er sikker på at der er et godt udvalg for de fleste! (både hudpleje, delikatesser, smykker og brugskunst) derudover er det super lækkert, at man ved, at kurven bliver fint pakket ind + de skriver kortet i hånden, hvilket gør det lidt mere personligt!
Jeg har allerede anbefalet, jeres hjemmeside til andre og jeg er allerede i gang med at lave en ny kurv igen!

Vastaus yritykseltä &BOX STUDIO
Godt udvalg, intuitiv hjemmeside ift. bland selv, fair priser og fin levering. :)
Ved min bestilling, var det som om den skippede delen med kort. En fejl jeg dog ikke kunne genskabe bagefter, så muligvis en fejl 40. Skidt pyt. Alt i alt god oplevelse.

Vastaus yritykseltä &BOX STUDIO
Jeg bestilte en gaveæske til Mors Dag, og jeg kunne ikke være gladere for købet! Super hurtig levering, flot æske samt virkelig gode produkter til prisen.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.