2,3

2 tähteä
1 tähti

Opgelicht en aangifte gedaan

Helaas ook opgelicht..
Op 9 december 2025 heb ik via de webshop een bestelling geplaatst voor een koffieapparaat.
Voor deze bestelling heb ik een bedrag van € 640,00 volledig vooraf betaald.
Na de betaling ontving ik een bevestiging, maar er is nooit een product geleverd.
Ik heb geen koffieapparaat ontvangen en ook geen verzendbevestiging of track-and-trace gekregen.
Ik heb dus niet ontvangen wat ik had besteld en verwacht.
Na het verstrijken van de aangegeven levertijd heb ik meerdere keren geprobeerd contact op te nemen met de verkoper, onder andere via de contactgegevens op de website.
Hierop heb ik geen enkele reactie ontvangen.
Ik heb vervolgens enige tijd afgewacht, in totaal enkele weken, in de hoop dat de bestelling alsnog geleverd zou worden of dat ik contact zou krijgen met de verkoper. Dit is niet gebeurd.
In de tussentijd is deze offline gehaald. Daarnaast heb ik vastgesteld dat dit bedrijf bekend is bij de politie en bij de Fraudehelpdesk, waar meerdere meldingen over deze webwinkel zijn gedaan wegens oplichting.
Wat mij verder opviel is dat de website er professioneel uitzag en betrouwbaar overkwam, met productfoto’s en een normaal bestel- en betaalproces.
Pas achteraf bleek dat het om een frauduleuze webwinkel ging.

9. joulukuuta 2025

Oplichters zooitje.

Oplichters zooitje.
Bestellen betaleen factuur ontvangen Trac en Trace met 13 cijverig nummer terwijl dpd allen maar 14 cijver uitgeeft.
dus een goed georganiseerde bende.
Mislukte levering.
Frauderen om een inkomen stelen.

10. joulukuuta 2025

helaas ben ik er ook ingetrapt

helaas ben ik er ook ingetrapt
heb een mobiel besteld en betaald geen bevestigings mail ontvangen vond dit vreemd dus ben gaan bellen geen gehoor wel voicemail.
heb nu ook aangifte gedaan bij de politie,
wees gewaarschuwd
AMTO.SHOP is oplichterij helaas!

11. joulukuuta 2025

Artikel gekocht

Artikel gekocht, track and trace gekregen. Paar dagen er na kon het pakket niet geleverd worden. Mails gestuurd, geen antwoord. Amto.eu site niet meer te bereiken in eens

OPLICHTERS zijn het

12. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Koop niet bij deze webwinkel

Ik ben ook opgelicht , 900 euro weg. Het adres is een bestaand adres in Ede in een flat, ik neem aan dat die mensen er niets mee te maken hebben. Twee telefoonnummers, bestonden beide niet, heb wel een rekening nummer. Geen bericht op mail. Heb ook aangifte gedaan, moest betalen met tikkie zakelijk, heb wel een rekening nummer. De site is offline maar wel geclaimd. Bandieten, levenslang dwang arbeid en water en brood. Wel jammer dat ik vis ia eu Trust Pilot goede recensies kreeg en daarom tot aankoop over ben gegaan.

10. joulukuuta 2025

AMTO Let op oplichter

Let op oplichter Dit is de doorstart van AMTO.EU
wat een oplichter is die niet levert.
Trap er niet in.
Amto.eu (dit is nu amto.shop geworden)
DC ProService - Davis Ceicans
Bank NL04ADYB2017400157
KVK 78281415
VAT NL003311310B78
Tel +31 651842672
support - amto.eu of amto.shop
Adres Proosdijerveldweg 64, 6712AG Ede..
Aangifte gedaan van deze oplichterij
Inmiddels er achter dat de bankrekening leeg is.
Via de rechtsbijstandverzekering een NAW procedure gestart. En ik heb via de verzekering mijn geld teruggekregen.

5. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin