De organisatie was prima! de animator deed ook goed zijn best voor de sfeer en bracht de nodige humor mee. De opdracht was best wel wat lastig, het was niet eenvoudig, maar door goed teamwork konden a... Näytä lisää
Afgelopen weekend hebben wij ons jaarlijkse teamuitje weer via Mokum Events geboekt. Altijd een succes! We begonnen met een Crime City Tablet Game, wat een leuk spel! Uitdagend en spannend omdat j... Näytä lisää
Ons jaarlijkse afdelingsuitje hebben we dit jaar door Mokum Events laten organiseren. Het plannen van het event ging per telefoon, en Sanne heeft ons hierbij zeer goed geholpen. Ook erg flexibel toen... Näytä lisää
We hebben voor ons team afdelings uitje een super leuke middag gehad. We hebben met een groep van circa 16 personen de hunted tablet game in hartje centrum van Amsterdam gespeeld. Het spel had een leu... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Mokum Events organiseert groepsuitjes zoals vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops en rondleidingen in Amsterdam. Met een ervaren en een getalenteerd team organiseren wij de leukste uitjes in Amsterdam. Voortdurend zijn wij op zoek naar de leukste, beste en meest bijzondere activiteiten in en rondom onze hoofdstad.
Mokum Events Support
Yrityksen kirjoittama

Herengracht 340, 1016 CG, Amsterdam, Hollanti
- 020 427 29 09
- info@mokumevents.nl
- amsterdam.mokumevents.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Amsterdam op maat, zeer geslaagd!
Zaterdag 23 november hebben wij een Amsterdam op maat arrangement van Mokum Events "beleefd". Het was een combinatie van een bezoek aan een brouwerij en een walking diner. We hadden een mooi schema gekregen van waar we hoe laat verwacht werden en als we daar aankwamen werden we ook echt verwacht en vriendelijk ontvangen, Bij de brouwerij kregen we interessante en leuke uitleg en een leuke proeverij. De restaurants en het eten waren prima en ook de gidsen die ons een deel van de route begeleid hebben waren toppers. Kortom, erg tevreden.
De rondleiding die we van Ed…
De rondleiding die we van Ed (daklozentour) hebben gehad was super! We hadden nog wel een uur langer naar hem willen luisteren.
Top avond kroegentocht!!
Wij hebben vrijdagavond met 11 collega's de kroegentocht gedaan in de Jordaan.
Hebben echt geweldige avond gehad met onze gids Ron.
Heel veel geleerd en ook heel veel gelachen🌝🌝🌝🌝
Top avond gehad!!!!
Afgelopen weekend rondleiding gehad met…
Afgelopen weekend rondleiding gehad met misdaadjournalist en oud-rechercheur. Was erg interessant. Medewerkers waren erg vriendelijk, zeker een aanrader voor een uitje.
Goeie service
Goeie service! Duidelijk verhaal en snelle reactie. De workshop was perfect geregeld en een supersucces! Aanrader!
De begeleider was super enthousiast en…
De begeleider was super enthousiast en was een echte gangmaker. We hebben super veel gelachen bij de ik hou van Holland quiz, zeker een aanrader voor een leuke avond met vrienden!
Ontzettend leuk!
We hebben genoten. Erg leuke quizmaster, lekker eten en onwijs gelachen.
ranking the Stars…
Ter ere van het eerste lustrum van ons koor hadden wij Ranking the stars geboekt. Alle info en mail vooraf verliep erg soepel. Op elke vraag direct antwoord. De activiteit vond plaats in het Groene Paleis waar wij een mooie ruimte kregen. Toen Roos Vogel arriveerde, zat de stemming er al goed in. Zij voelde dit perfect aan en ging er lekker in mee. Ze leidde ons op een geweldige manier door alle vragen terwijl wij tranen met tuiten hebben gelachen. Wat een aanrader!!!! Ook het eten was door Mokum Events geregeld nl. bij il Fiore in de Jordaan. Heerlijk eten voor een normale prijs. Alles bij elkaar 3x TOP.
Top avond gehad, met Krijn als quizmaster
Wij hebben een top avond gehad. Krijn is echt een super goede entertainer die de groep goed aanvoelde!
Topmiddag gehad
Topmiddag gehad! De schipper was ook top! Drinken was ook perfect verzorgd! Zeker een aanrader!
Fantastische rondleiding gehad!
Fantastische rondleiding gehad door de Jordaan. Hele leuke kroegjes gezien. Lokale beroemdheden gesproken. Interessante weetjes te horen gekregen. Topgids die ook echt uit de Jordaan komt. Echte aanrader
Bedankt voor het goede regelen!
Bedankt voor het goede regelen!
Alles is snel geregeld en jullie waren flexibel in het uitzetten van mogelijkheden voor - in ons geval - een walking dinner. De gids was ook echt top, had kennis van zaken. Bedankt voor een geweldige ervaring!
Top geregeld
Top geregeld! Eenvoudig te bereiken. Ook op de dag zelf. Professioneel en klantvriendelijk.
Bedrijfs Team Uitje - Expeditie Robinson
Als team building actiiviteit hebben wij de Expeditie Robinson activiteit samen met een 3-gangen diner bij Restaurant / Cafe van Puffelen. Zowel de activiteit, die zeer divers en op een leuke, creatieve manier input vraagt van alle deelnemers, als het diner waren erg geslaagd. Leuke begeleiding, heldere uitleg (ook in het Engels!) en een leuk restaurant om de dag af te sluiten.
Super leuk en goed geregeld!
We hebben de Knallen op de Wallen speurtocht gedaan en dit was echt een succes. Hele leuke opdrachten en vragen, waardoor we echt veel hebben gelachen, voor een vrijgezellenfeest zeker een aanrader!! Ook werden we door begeleider Lisa erg goed geholpen en ze zorgde voor een goede sfeer. Complimenten!
BBQ-boot
Ik heb voor het vrijgezellenfeest van mijn vriendin de BBQ-boot geboekt afgelopen weekend. Wàt een heerlijk vlees en wàt een knapperig warm brood. Zelfs de sausjes waren een feest. Fijne kapitein en een hygiënische kok. Het werd wat frisser, dus de overkapping zat er op. Ondanks dat had ik het alsnog koud. Geen probleem; de dekens lagen klaar. Dit is echt een aanrader. Ook de communicatie met de mensen van MokumEvents verliep vlekkeloos. Sanne, dank je wel. Ik kan dit iedereen aanbevelen. Je gaat er geen spijt van krijgen.
Topdag!
We hebben zowel de fietstour als de Jordaan- en Wallentour gedaan. Dit was een erg leuke combinatie. Zeker met de fiets kom je op plekken waar je normaal minder snel komt. Tourguide Jan was de kers op de taart, met zijn enthousiasme en sterke verhalen! Een echte aanrader! Jan, bedankt voor de gezellige dag!
Top middag gehad!
Top middag gehad!
Alles was zeer goed georganiseerd en de activiteit was ook erg gezellig en professioneel.
Een geweldige dag Amsterdam gehad
Een geweldige dag Amsterdam gehad. Mede door dit geplande uitje. Prettig contact en een geweldige Tourleider. We zijn alles te weten gekomen van het mooie Amsterdam, als kers op de taart kregen we een privé optreden van onze Tourleider. Jan en Mokem events meer dan bedankt!