Tijdens contact opnemen, is er snel gereageerd. Communicatie ging soepel. Alle vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Van elke stap ben ik op de hoogte gehouden.
Overzichtelijk, duidelijk en snel! Duidelijk wat de kosten zijn en in welke termijnen de terugbetaling moet geschieden. Je kan zelf bepalen op welke dag van de maand het bedrag automatisch zal wor... Näytä lisää
Dit is al mijn 3e lening via ambtenarenlening. Ze zijn duidelijk en snel met reageren en alles te regelen. Je hoeft geen documenten meer aan te leveren alles gaat via digid, ideaal en snel. Binne... Näytä lisää
Alles gaat en staat om de juiste levering van de documentatie die ze nodig hebben .maar ik zou zelf het termijn van 2 tot 3 werkdagen voor de betaling van de lening veranderen in 5 werkdagen.dit om mi... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Ambtenarenlening
Yrityksen kirjoittama
Bij Ambtenarenlening krijgen ambtenaren de laagste rente en kunt u altijd boetevrij aflossen. Duizenden ambtenaren gingen u al voor bij Ambtenarenlening
U kunt bij Ambtenarenlening terecht voor een: persoonlijke lening
en het oversluiten van een bestaande lening Natuurlijk zijn ambtenaren niet anders dan de doorsnee Nederlander, maar ze zijn wel veel beter in het terugbetalen van hun lening. Daar moeten ambtenaren voor beloond worden. Vandaar dat ambtenaren de laagste rente kunnen krijgen bij Ambtenarenlening. Hierdoor is er veel geld te besparen. Er zijn veel aanbieders van leningen, die onderling vaak verschillen. Dan bedoelen we niet alleen de rente, maar ook de voorwaarden en de kleine lettertjes. Vaak zijn leningen niet goed afgestemd op de aanvrager. Bij Ambtenarenlening denken wij daar anders over en bieden volledig op ambtenaren afgestemde dienstverlening.
Voordelen van Ambtenarenlening: - Geld lenen tegen de laagste rente - Geen kosten voor het afsluiten - U kunt altijd boetevrij aflossen - Binnen een paar werkdagen geregeld - Zeer goede beoordelingen
Wilt u een nieuwe lening of besparen op uw bestaande lening, ga dan naar Ambtenarenlening
Een offerte aanvragen gaat snel en eenvoudig. U zit dan uiteraard nog nergens aan vast. U ontvangt binnen een werkdag gratis de mogelijkheden van Ambtenarenlening
Tevredenheidsgarantie

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Mijn lening was in 2 dagen geregeld
Mijn lening was in 2 dagen geregeld
Super blij mee
Heel goed geholpen zonder problemen en…
Heel goed geholpen zonder problemen en binnen paar dagen was lening in orde gemaakt.
Proficiat.
Heldere communicatie en snel in het…
Heldere communicatie en snel in het doorzetten.
Snel en duidelijk!
Het contact is erg prettig. De gehele aanvraagprocedure verloopt erg snel en is duidelijk.
Aanrader
Alle vragen werden zeer snel beantwoord. Er werd echt meegedacht en meerdere opties aangedragen. Vervolgens zeer snel akkoord en afhandeling.
Snelle afhandeling
Goed geadviseerd en bijgestaan. Bij vragen werd correct en snel gereageerd.
Snelle en duidelijke voorstellen voor…
Snelle en duidelijke voorstellen voor lening bij 3e partij. Hulp voor als je tegen dingen aanloopt mbt informatieverstrekking aan de 3e partij.
Ik ben er erg mee geholpen geweest.
Snel geregeld
Snel geregeld, duidelijke informatie.
App liep wel vast, lukte uiteindelijk.
Ik ben super tevreden
Ik ben super tevreden. Snelle en goede communicatie. Product snel geregeld. Uitermate tevreden.
Goede en snelle service
Goede en snelle service. De team is goed bereikbaar en transparant in hun communicatie.
Kortom een zeer tevreden klant.
Snel en duidelijk
Snel en duidelijk. De klant bepaalt in hieveel termijnen hij terug kan betalen.
Goede ondersteuning
Goede ondersteuning, snel met een mooi voorstel gekomen.
Prima geholpen met de afronding
Correct en snel een lening
Snel een aanbieding en snel het geld ontvangen. Prima communicatie.
Uitstekende Service
De snelheid en accuraatheid zijn echt top. Alles digitaal en goede adviezen, complimenten!
Goed en snel geregeld
Snelle en goede afhandeling
Snelle en goede afhandeling. Duidelijke tussentijdse communicatie.
Het is snel en keurig geregeld