Op zoek naar Herma stickers kwam ik bij een aantal online verkooppunten terecht. De meesten beginnen al met verzendkosten van 7,50 ongeacht de waarde van het te verzenden artikel. Amasyn is de enige... Näytä lisää
Ik had een Hähnel HL10L Camera Accu 1080mAh Canon LP-E10 besteld waarvan in de beschrijving stond dat deze batterij geschikt was voor de Canon Powershot SX40. Bij ontvangst bleek deze batterij niet te... Näytä lisää
Ik kreeg geen bevestiging van mijn bestelling, het leek dat mijn aankoop niet afgerpnd was. Hierdopr bleek ik vaker hetzelfde besteld te hebben. Mailtje naar klantenservice met snelle reactie en het... Näytä lisää
Ik had 2 beschermfilters Kenko Pro1 digital besteld voor mijn lenzen. Echter ik had geen bevestigingsmail ontvangen. Toch maar even er achteraan gebeld je weet tenslotte maar nooit. Na 1 telefoontje w... Näytä lisää
Rijssensestraat 187, 7441 AD, Nijverdal, Hollanti
- 0548-611786
- info@amasyn.nl
- amasyn.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
het werkt uitstekend .
het werkt uitstekend maar een ding is spijtig dat er geen onderdeel bij zit oor rammen te kuisen .
Perfecte levering.
Levering volgde binnen de aangekondigde termijn. Alles vlot afgehandeld.
uitstekend
had een robby wasball besteld werd 2 dagen later al geleverd
alles prima in orde
alles ging goed
Ik heb een droogoven besteld. Mijn bestelling werd zo snel mogelijk afgerond en geleverd. Na een dag van mijn bestelling was de oven al binnen. Bedankt!
Geweldig!
Ik heb vorige maand een stijltang gekocht de Vidal Sassoon VSST2980E Infra Radiance Straightener voor maar 17.50! En hij werkt zelfs nog fijner dan mijn Chi stijltang die ik altijd had en die kostte meer dan 200 euro. De prijs en kwaliteit op Amasyn is heel goed en zeker betrouwbaar!
Aanrader :)
Snelle levering, goede prijs
Mijn bestelling was de volgende dag al binnen, voor een voordelige prijs. Zal hier dan ook zeker terugkomen.
Een aanrader
Alles correct en naar wens verlopen, aan te raden
Snelle levering , prima webshop
Snelle levering en prima verpakt. Tevens goed op de hoogte gehouden van de voortgang.
Perfecte en snelle afhandeling van bestelling.
Heb mijn aankoop nog niet gestest, kan hierover dus geen beoordeling geven
bestelling
Ik kende deze webshop niet maar prima ervaring!
Was een goede aanbieding en ook snelle en correcte levering, niks op aan te merken en zeker voor herhaling vatbaar.
Site fiable et Livraison très rapide
Commande livré en 5 jours à Paris
Correcte en vlotte afhandeling
Snelle en correcte afhandeling. Eerlijke prijzen. Zoals het hoort. Doe zo verder zou ik zeggen
Topproduct en snelle levering!
Mijn Lowepro fastpack 150AW II was er snel en probleemloos! Zou deze site aan iedereen aanraden!
Transportkosten vanaf bepaald bedrag wel aangerekend.
Afgezien van de transportkosten goed en binnen de week geleverd.
Goede en degelijke verpakking.
Betaling zou ook met betaalkaart moeten kunnen.
Prijsgunstig met snelle levering
2 dagen na bestelling reeds in België afgeleverd in samenwerking met postNL !
Niets op aan te merken
Mijn product was perfect zoals beschreven en binnen een paar dagen geleverd.
Goed
Goede en snelle levering en product voldoet aan de verwachtingen.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.