2,9

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Ringe stofkvalitet

Lang leveringstid og så var de skjorter jeg havde købt, sket ikke som forventet....hverken størrelse eller stofkvalitet

23. kesäkuuta 2025
Alvamode-logo

Vastaus yritykseltä Alvamode

Kære kunde,
Tak fordi du delte din oplevelse – vi er oprigtigt kede af at høre, at skjorterne ikke levede op til dine forventninger, hverken i pasform eller materiale.

Vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende det kan være, især når leveringstiden også har været længere end ønsket. Vi arbejder løbende på at forbedre både vores leveringstider og produktbeskrivelser, så kunder som dig får en mere præcis oplevelse, før de bestiller.

Hvis du endnu ikke har været i kontakt med os, må du meget gerne skrive til support@alvamode.com, så vi kan hjælpe dig med en løsning – enten en erstatning eller refusion.

Vi er en lille virksomhed, der forsøger at gøre det bedre hver dag, og din feedback betyder meget for os.

Med venlig hilsen
Alvamode Support Team

Svindel

Hold dig langt fra denne butik. Jeg købte en kjole som desværre ikke levede op til det viste billede og kvalitet.
Jeg skulle skrive til dem for at få tilsendt en adresse til returnering. Dette oplyses ikke på hjemmesiden! Via mail oplyser de så at varen skal returneres til KINA😳 jeg har handlet med en butik i København og varen er sendt fra Malmø!!!
Dette er bondefangeri da fragten er rasende dyr til Kina og dvs at de fleste vælger at beholde kjolen.

26. huhtikuuta 2025
Alvamode-logo

Vastaus yritykseltä Alvamode

Kære kunde,
Vi har gennemgået din anmeldelse og må påpege, at flere af de nævnte oplysninger ikke stemmer overens med vores registrerede data. Vores retur- og kontaktoplysninger er tydeligt angivet på websitet, og returadresser udleveres altid via e-mail for korrekt registrering og sporing.

Hvis du mener, at du har modtaget forkerte oplysninger, bedes du sende dokumentation (fx e-mails eller trackingnumre) til support@alvamode.com, så undersøger vi sagen straks.

Vi tager urigtige eller vildledende anmeldelser alvorligt og ønsker at sikre, at alle oplysninger beror på fakta.

Med venlig hilsen
Alvamode Support Team