2,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Waarborg is een lachertje

1 poot van stelling na amper 3 jaar gebroken, waarborg wordt niet gerespecteerd. De stellingen van Altrex zijn niet geschikt voor professioneel tuinonderhoud.

9. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Zeer Betrouwbaar en Kwalitatief

Ik gebruik mijn Altrex trapladder al jaren en ben er nog steeds ontzettend tevreden mee. Het is echt oerdegelijk materiaal dat doet wat het moet doen. De ladder staat stabiel, voelt betrouwbaar aan en geeft veel vertrouwen bij gebruik. In al die jaren heb ik er geen enkel probleem mee gehad – geen slijtage, geen wiebelend gevoel, gewoon kwaliteit waar je op kunt bouwen. Echt een aanrader voor iedereen die een stevige en duurzame trapladder zoekt!

25. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Onacceptabel en gevaarlijk, teleurstellende service

Onacceptabel en gevaarlijk: totaal geen verantwoordelijkheidsgevoel

Twee keer heb ik gemaild over een afgebroken trapbeugel — een ernstig veiligheidsprobleem waardoor ik bijna ben gevallen. Geen enkele reactie. Pas na zelf bellen kreeg ik een laconiek antwoord: "De trap is te oud, beugel niet meer leverbaar, we kunnen verder niks doen."

Geen excuses. Geen alternatief. Geen enkele moeite om mee te denken of verantwoordelijkheid te nemen.

Dat een bedrijf veiligheid als excuus gebruikt om geen service te verlenen, maar vervolgens wél een gevaarlijke situatie laat bestaan, is ronduit schandalig. Dit is niet alleen slechte service — het is nalatigheid. Onvoorstelbaar hoe laks en onverschillig hier met serieuze risico’s wordt omgegaan.

10. heinäkuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Slechte kwaliteit Altrex ladders, later betere service.

Een product (2 maal: een ladder en een trapleer) van het merk Altrex gekocht.

Echter, bij een mankement aan één van de producten (spontaan afbreken van de kunststof "pootjes") en dit melden komt er na een ontvangstbevestiging helemaal geen reactie meer.

Buiten het feit dat een gerenommeerd bedrijf wat aangeeft kwaliteitsproducten te verkopen maar geheel niet reageert op een verzoek vind ik kwalijk.

Kijk dus goed uit of de kwaliteit wat Altrex beweerd te leveren ook daadwerkelijk zo hoog is.

De ladder welke nu geen kunststof voetjes meer heeft kan dus niet meer gebruikt worden in verband met wegglijden.

Een geluk is dat ik nog niet hoog op de bewuste ladder stond en dus veilig weer op de grond kon stappen, je zult op 6 meter hoog staan en de kunststof voetjes breken spontaan af waardoor de ladder wegschuift.

Resumé:
1) Slechte kwaliteit van de rode plastic voetjes
2) Slechte kwaliteit van service, lees gewoon niet reageren
------------------------------------------------------------
Update nav reactie Altrex op 18-3-2025:
Er blijkt iets fout gegaan te zijn bij Altrex volgens een ontvangen mail van hen.
Excuses zijn aangeboden en er worden 2 nieuwe kunststof pootjes als service toegestuurd.

Excuses zijn aanvaard en de service wordt gewaardeerd. Het aantal gegeven sterren is daardoor uiteraard ook verhoogd.

6. maaliskuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Glijdt weg, instabiel en zwaar

De ladder was veel zwaarder dan op de website vermeld stond. Op de doos waarin hij geleverd werd, stond 3 kilo meer.
De poten zijn glad. Je kan voor 39 euro antislip erbij kopen. Maar zou dat er niet gewoon standaard onder moeten zitten ??

6. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Altrex slechte kwaliteit en service

Altrex stond vroeger in de volksmond voor kwaliteit. Dat was lang geleden. Mijn aluminium telescoop ladder brak, terwijl ik erop stond, dwars door midden. Deze ladder was nog geen drie jaar oud. Werd sporadisch gebruikt en zag er nog als nieuw. Telefonisch contact gelegd met Altrex in Zwolle. Deze verzochten mij de ladder aan te bieden bij de Gamma waar ik hem had aangeschaft. Zodat de Gamma hem naar hun kon sturen omdat ze zeer geïnteresseerd waren waarom de ladder was gebroken. De ladder bij de Gamma aangeboden. Na 4 weken geïnformeerd hoe het ermee stond. De ladder stond nog steeds bij de Gamma omdat Altrex volgens de Gamma nog geen opdracht had gegeven om de ladder op te halen door DHL. Wederom met Altrex gebeld. Ze hadden het druk, mensen op vakantie, onder bezetting etc. Daarom waren ze er nog niet aan toe gekomen om DHL de opdracht te geven om de ladder op te halen. Ik moest geduld hebben. Hele slechte service! Nou heb ik de ladder niet gekocht voor de sier maar om hem te gebruiken als ik hem nodig heb. Na ruim 2 maanden werd ik gebeld door de Gamma. Ze hadden een e-mail van Altrex ontvangen. Ik had de ladder verkeerd geplaatst of verkeerd gebruikt. Hoe ze tot deze conclusie komen werd niet duidelijk gemaakt. Ik heb jarenlang als arbeidsinspecteur bij de Arbeidsinspectie gewerkt. Ben heel goed op de hoogte hoe ik een ladder moet plaatsen en te gebruiken. De ladder was niet verkeerd geplaatst en is ook niet verkeerd gebruikt. Blijkbaar legt Altrex de verantwoordelijkheid liever bij de gebruiker dan bij hun zelf. Voor mij geen Altrex meer. Slechte kwaliteit en slechte service. Wilco Prinsen

8. lokakuuta 2024

Altrex plastic niet UV bestendig

Altrex plastic niet UV bestendig. De rode eindkappen of eindvoetjes aan de onderzijde en bovenzijde van de ladder zijn van niet UV bestendig plastic. Na enkele jaren worden de onderdelen bros en breken ze af. Dit is gevaarlijk en millieu onvriendelijk. Voor een absurd hoge prijs zijn deze slechte onderdelen na te bestellen. Het steeds vervangen kost geld, transport, ergenis en CO2 uitstoot. Altrex kan de onderdelen ook goed maken: van zwart UV bestendig plastic. Altrex maakt het product bewust slecht om zo meer naverkoop te genereren ten koste van onze aarde. Schandalig!

28. elokuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Slechte wiebelige trap

Slechte wiebelige trap. Enorm veel problemen om de poten erop te zetten omdat de betreffende gaten niet overeenkomen. Teveel geld, volgende keer een Handson trap.

29. toukokuuta 2024

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling van ondergoed nooit aangekomen en hun blijven maar zeggen dat het is geleverd. Diverse keren contact gehad maar blijven het volhouden. Ik heb het betaald via paypal dus daar een geschil geopend ook tegen hun verteld de verkoper dat het is geleverd, wat helaas niet zo is ook al word dat via de verzend link zo geschreven. Ik heb nergens voor getekend en ook mijn buren hebben niks voor mij in ontvangst genomen, dus dan doet ook paypal niks meer. dus geen product en mijn geld kwijt.

18. huhtikuuta 2024

telescopische ladder

Mijn telescopische ladder waarvoor ik duur genoeg betaald had kon plots niet meer inschuiven. Ik bracht 'm binnen en via mailverkeer deden ze een belofte als 'm niet verkeerd gebruikt werd ik er een nieuwe zou krijgen.
Wat bleek? Ik had 'm niet mogen gebruiken om er schilderwerken mee uit te voeren. Waarom wordt die dan in alle schilderwinkels aangeboden?

11. maaliskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Slechte kwaliteit en loze garantiebeloftes

Huishoudtrap 8 treden gekocht van 189 euro eind 2021. Enkel gebruikt op vaste ondergrond om ramen te wassen, dus zelfs geen intensief gebruik. Na amper anderhalf jaar staat de ladder niet meer stabiel op de grond, wankelt. In juni dit jaar binnengebracht voor herstelling. Nu na 5 maanden (!!!!) weten ze te zeggen dat de ladder inderdaad niet meer veilig is, kleven ze er zelfs een sticker op 'afgekeurd. MAAR VALT NIET BINNEN DE GARANTIE, zonder opgave van uitleg of reden. En dan durven ze uitpakken met 5 jaar garantie, is niet moeilijk op die manier. Ik heb heel veel geld uitgegeven voor een huishoudladder omdat ik dacht dat deze hoge prijs kwaliteit en service betekende. Maar in het geheel niet dus. Mensen, blijf weg van Altrex, waardeloos !

24. marraskuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Wel een erg positieve ervaring…

In tegenstelling tot de andere reviewers hebben wij een erg positieve ervaring met de Altrex klantenservice gehad. Er was iets erg vervelends gebeurd en de klantenservice van Altrex heeft niet alleen vrij snel, maar ook erg goed en behulpzaam voor een oplossing gezorgd. Dat heeft ons prima uit de brand geholpen.

16. elokuuta 2023

Prima trappen, slechte klantenservice

Prima trappen, goede kwaliteit.
Maar als je een trap hebt die wat ouder is zijn er GEEN voetjes meer te koop.
De klantenservice vindt dit normaal en reageert na twee mails gewoon niet meer op vragen.
Je bent dus verplicht een nieuwe trap te kopen.

16. joulukuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin