Altira Arvostelua 37

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,3

Ingen eller underlig kommunikation fra kundeservice. Blev bedt om bevismateriale på en projektor som slet ikke ville tænde (fra ny). Sendte derefter en video som bevis, og fik et svar hvor der stod “... Näytä lisää

Kina produkter, som ikke virker. Der var 6 ugers leveringstid, og da produktet kom, virkede det ikke (kunne ikke tænde). Kundeservice svarer ikke.

Jeg bestilte et par sandaler fra Altira og jeg må sige at produktet levede op til sine forventninger som man ser på billederne. God kundeservice, som svare tilbage samme dag. De går virkelig ind for k... Näytä lisää

1. Vaateliike

Besøg os på: https://altira.dk/ Ønsker du hjælp? Så send os en besked her til højre, eller skriv

3,3

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Virkelig en god kvalitet og en meget…

Virkelig en god kvalitet og en meget hurtig levering!🙏 Nu har jeg handlet hos dem flere gange og har været så tilfreds med både deres priser men også deres sindssyge gode kvalitet på varerne💗 kan varmt anbefales! Skynd jer ind og bestil fra deres hjemmeside!

25. marraskuuta 2023

Jeg fik hjælp af den sødeste…

Jeg fik hjælp af den sødeste medarbejder til at fuldføre mit køb og nu hvor jeg har modtaget mit produkt er jeg super glad for den. Jeg elsker hvor god kvalitet deres projekter er og virkelig god pris! ☺

2. marraskuuta 2023

Super service.

Super service.

Jeg modtog to skuldertasker hvor der er usb stik i taskerne.. på den ene taske er det stik gået i stykker..

Efter lidt mails frem og tilbage får jeg besked på at jeg får en hel ny taske tilsendt..

2. marraskuuta 2023

Elendig kvalitet

Elendig kvalitet. Elendig kundeservice. Fup-firma af værste skuffe. Ønsker man at benytte sig af sin returret, kan man forvente at skulle betale samme pris for returfragt, som for produktet, da adressen er i Asien.

10. lokakuuta 2023

Rigtig god service

Rigtig god service, og hurtigt betjening. Jeg bestilte en skuldertaske samt en kuffert alt var leveret i en god tilstand plus god kvalitet😍. Det bliver absolut ikke sidste gang jeg bestiller fra Altira(:

8. syyskuuta 2023