Altijdgeslaagd Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Goede uitleg, alles blijft ook goed hangen omdat het op een bepaalde manier wordt uitgelegd. Had met zelf wekenlang leren, 1 fout te veel waardoor ik de eerste keer gezakt was. Hier een hele ochtend g... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Was de eerste keer gezakt bij altijd geslaagd. Heb daarna een ander geprobeerd maar ook gezakt. Ben toen terug gegaan naar altijd geslaagd. Les materiaal was anders goed overzichtelijk op het scherm.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Altijd geslaagd raad ik aan, omdat de uitleg die word gegeven goed te begrijpen is en er zit een vleugje humor in wat het leren makkelijker en sneller maakt! Dat is belangrijk, inplaats van alléén ser... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super tevreden over Altijd Geslaagd! Mijn dochter heeft hier haar auto theorie gevolgd en is inmiddels geslaagd! 🎉🚗 Ze werd niet alleen goed voorbereid op het examen, maar ook enorm gemotiveerd en... Näytä lisää

1. Autokoulu
  2. ja myös
  3. Autokoulut
  4. Moottoripyörä-ajokoulutus

Yrityksen kirjoittama

Wij zijn een theoriebedrijf dat auto als motortheorie verzorgt. Wil jij ook in 1 keer kunnen slagen voor je auto of motortheorie? Meld je dan direct aan via ons website (zonder aanbetaling) www.altijdgeslaagd.nl (betalen op locatie) Wij vragen geen geld van te voren of verborgen kosten:) Auto theorie €150inclusief examen. Motor theorie €170 inclusief examen.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

53 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Zakken? Welnee

Zakken?? Nee onmogelijk hier. Als je goed oplet heb je m zo gehaald. Aardige mensen en professionele manier om je te laten slagen!

Klasse

De sessie was duidelijk, interactief en laagdrempelig opgezet, waardoor het voor iedereen goed te volgen was. Er zat een fijne dosis humor in, wat het luchtig en toegankelijk maakte. Absoluut een aanrader!

Leraar is een energiekanon

De dag begon heel vroeg en vol twijfel, maar toen de les begon wist ik meteen dat het goed ging komen!

Deze leraar is echt een kanon hield alle aandacht erbij en betrok elke leerling in de klas erbij. Zijn energie, intonatie en interactief lesgeven zijn echt van een hoog niveau.

Ongelofelijk dat deze man dit al 12 jaar doet en nog steeds super boeiend overkomt. Een dikke 10/10! Ben geslaagd met 3 fout!

Said is een top leraar

Said is een top leraar! Hij legt alles duidelijk uit geef goeie tips en tricks. Laat je zelf nadenken. Ik was stiknerveus. Maar door hem geslaagd met 2 fout!. Aanrader!!

29. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Deze leraar is een fenomeen!

Deze leraar is een fenomeen. Super aardig en heel grappig wat maakt dat je slaagt maar ook dat je een leuke dag hebt. Hij bulkt van de energie en betrekt je goed bij de lesstof zodat je onmogelijk kan afhaken met je gedachten. Ook veel lol met de groep. Said, super bedankt. Ik raad iedereen deze cursus aan. Ook regelt hij veel sneller dan de andere cursussen een examendatum. Top!

Super!

Letterlijk alles wat deze topper je leert krijg je in het theorie examen ook! 100% bij hem doen

Sterke les stoff

Deze les methode is anders dan andere super cbr gericht blijf bij de les luister goed en doe mee al die dingen bij elkaar appeltje eitje

Geslaagd

In een keer geslaagd voor me motor theorie.
Uitleg was heel duidelijk zal het aan iedereen aanraden

9. huhtikuuta 2025

Top cursus

Top cursus. In 1 keer gehaald.
Duidelijk uitleg, binnen 10 minuten theorie examen gehaald.
Echt een aanrader!

31. maaliskuuta 2025

Top les

Zonder maar 1 blz gelezen te hebben examen gehaald . Ze bereiden en knallen je in 1x door richting het examen. Heel gericht en en goede les gever.

24. maaliskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin