Alphaspel Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Had my first order from abroad, and everything went well. Prices were fair, shiping was unexpectedly decently priced. I also received allot of updates since there items were in a external warehouse, t... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Väldigt positiva upplevelser. Allt jag beställt har kommit fram fort, de har ett stort och varierat sortiment och de gånger jag kontaktat dem om funderingar har de svarat sjukt fort, detaljerat och... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag har köpt flera gånger från denna butik. De är alltid snabba att skicka spelet, och de använder bra förpackning och en snabb kurir. Jag gillar också butiken själv, även om en nackdel är att mång... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Quality has significantly decreased over time. Long processing times (several days at a time), incorrect stock, high prices... I used to order often but my last experience was just disappointing, and... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Askarteluliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Spelbutik med ett av Nordens bredaste sortiment inom brädspel, figurspel, kortspel och rollspel

Hyvä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

9 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Guld värt!

Guld värt!

Oerhört snabba leveranser, perfekt service och ett mycket bra utbud av en mängd olika saker. Rekommenderas varmt.

8. tammikuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Since this is a small-ish shop I was…

Since this is a small-ish shop I was happily surprised to see all the features of a real online shop here. I ordered the last item in the shop, as collect-to-store. Got an e-mail response to a question within minutes, a confirmation e-mail within 30 minutes, and they even had time to answer the phone.

+ New shop has plenty of space
+ Friendly staff
+ A game lair for those who prefer social gatherings
+ Good variety of games. One of the most diverse in Sweden.
+ Frequently has stock when competition has sold out.
- Location is kind of hidden inside an office space

28. joulukuuta 2019
Saanut 5/5 tähteä

Jag har köpt flera gånger från denna…

Jag gillar också butiken själv, även om en nackdel är att många av de spel de lagrar inte visas på hyllorna, och du måste be om en anställd att ta dem in i affären.

Vänligen förlåta min dåliga svenska.

27. maaliskuuta 2019

Supersnab frakt

Supersnab frakt!
Blev glatt övverraskad när min beställning dök upp dagen efter, utan att jag hade beställt express eller något liknande.
Helt enkelt bara bra gjort.

25. maaliskuuta 2019

Perfekt

Perfekt

Tog efter ett par år upp mitt Magic The Gathering-spelande och hade fått tips om butiken. Hade lite frågor om MTG då jag inte hade spelat på ett par år. De i butiken var hjälpsamma, kunniga och kunde med lätthet svara på allt jag undrade.

Har gått hit flera gånger och beställt på deras hemsida. Stort sortiment och snabb leverans, finns även en möjlighet att köpa varorna på nätet och sedan plocka upp i butiken. De har dessutom en spellokal i anslutning till butiken där man kan köpa medlemskap och spela hur mycket man vill. De anordnar även spelkvällar med olika spel där.

Rekommenderas starkt.

28. marraskuuta 2018
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin