Vi forventet at vi skulle gå tur med alpakkaer men ikke noe mer, så det var en positiv overraskelse når vi fikk gå inn å gi mat til hun alpakkaene. Det var interessant å få lære mer om alpakkaer og hv... Näytä lisää
Denne dagen ble en fin opplevelsesrik dag for 2 godt voksne damer. Veldig fin intro ang. dyrenes opprinnelse, basic land de har levet i og selve dyrene med deres lynne etc. Informativt. Utrolig sø... Näytä lisää
Vi visste ikke hva som ventet oss, men for en fantastisk fin dag med nydelige dyr! Vi fikk en kaffekopp og et lite foredrag om Alpakkaer først. Vi gikk sammen med disse flotte dyrene i ca. 1,5 time. D... Näytä lisää
På tur med alpakkaer i skog og mark! (en.) Walking with alpacas in the Norwegian countryside!
Bingenveien 35, 1923, Sørum, Norja
- post@alpakkavandring.no
- alpakkavandring.no
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Fantastisk dag!
Alpakkavandringen vår ble en helt fantastisk opplevelse fra start til slutt, full av koselige øyeblikk. Å gå rolig på tur med de loddne, nysgjerrige og harmoniske dyrene ga en helt spesiell ro. Dyrene var utrolig snille, og det var fascinerende å oppleve de herlige og unike personlighetene deres på nært hold i naturen.
Den gode opplevelsen skyldes i veldig stor grad Anine, som jobbet på gården og møtte oss med stor varme. Hun gjorde en formidabel jobb og var utrolig god på forklaringer og informasjon om alpakkaene før og under turen. Hennes kunnskap, tålmodighet og trygge formidling gjorde at vi følte oss ivaretatt hele veien, og vi sitter igjen med fantastiske minner og galleriet fullt av alpakka-selfies!
What a beautiful experience 😊
😊 2 hours with really nice people, cute and funny alpacas. I could not stop smiling during the stay. It will be a memory for life 🤩
I highly recommend this unique experience
I highly recommend this experience to anyone looking for something unique. Meeting these lovely alpakkas and taking them for a walk was magical. The weather was also perfect today, and the views were amazing. A special shout-out to our host Bjørn, he was incredibly welcoming and made our visit even more enjoyable.
Snabb leverans
Topp service!!
Må oppleves, passer for liten og stor.
Vi var en gjeng på 5 voksne som reiste til Smedsrud alpakkagård for å bli med på Alpakkavandring. Bjørn, eieren, er fantastisk å høre på. Han er helt klart veldig seriøs og veldig engasjert når det kommer til disse vakre dyrene. Veldig informativt og artig å høre på han. Alpakkaene har fått navn etter hendelser og temaer. Min heter Max etter Max Manus (en artig småbølle i slutten av ungdommen)
På gården ble vi godt tatt imot, med kaffe og sitteplasser der det også er mulighet for å ta med seg mat for å grille.
De har en egen butikk med diverse alpakkaprodukter.
Må oppleves!!!
Kjøp av grimer
Kjøpte to grimer til Lama som kom veldig fort. Selger sendte meg mail og sa at farger jeg hadde valgt var utsolgt, og fikk dermed endret farge valg uten problem. Rask postgang!
Elsker Alpakkavandringen
Elsker Alpakkavandringen. har gjort d før og tok ned mine to barnebarn på 10 og 12. De elsket d. anbefales på d sterkeste. Spesielt på Sørum gård. De blir veldig godt tatt vare på og elsket av eieren. D ser du når han snakker om de. Alpakkaer er veldig snille og herlige dyr, som gir en så mye, med å bare være seg selv.
Veldig hyggelig plass.
Veldig hyggelig plass.
Rolige dyr, koselig å stå inne hos dyra og gi de mat.
Fint turterreng å gå med alpakkaene i.
Ble godt tatt i mot av blide og hyggelig vertskap.
Anbefales absolutt for en hyggelig dag.
Kjempe gøy for store og små
Flott sted, tett på dyrene og kjempefin familie som driver stedet.
Kommer gjerne tilbake hit
Hyggelige folk, fine områder og verdens fineste dyr. Merker godt at Bjørn elsker dyrene når han entusiastisk forteller oss om de og viser de stolt frem.
Hyggelige folk og søte alpakker
En hyggelig opplevelse på alpakkavandring
Vi hadde en veldig fin dag på vandring. Fikk masse informasjon om alpakkaene som var veldig lærerikt. Vi følte vi ble tatt godt vare på av verten. Det opplevdes ikke forhastende og vi fikk god tid på vandring og samvær med alpakkaene. De la også tilrette for bruk av bålpanne etc.
Alpakkatur
De som eide alpakkagården var kjempe trivelige og imøtekommende. Fortalte masse om alpakkaer generelt og de enkelte som vi brukte under vandringen. Koste og matet de først, før vi gikk en tur etter føret den dagen. Snakket med alle som deltok og instruerte oss kjempe bra. Tok hensyn hvis noen var litt skeptiske eller redde. Fortalte om hvorfor de hadde alpakkaer, hva de brukte de til og kunne kjøpe alpakkavarer til slutt.
Super opplevelse
Superfin opplevelse!
Superfin opplevelse for både voksen og barn 😊 Kjempekoselige dyr og fint opplegg. Ekstra pluss for god hjelp da vi ble sittende fast med bilen i snøen!