3,7

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Kanon god tandlæge

Kan på alle måder anbefale Lasse! Jeg lider virkelig af tandlæge skræk, men Lasse er utrolig dygtig, rolig som person og god til at fortælle! Jeg fik revet en tand ud i mandags og dette har været en virkelig god, smertefri oplevelse!

16. maaliskuuta 2026

Kære Mette

Tusind tak for de flotte ord og for din anbefaling 😊

Det betyder rigtig meget at høre, at du har haft en god og tryg oplevelse, især når tandlægeskræk fylder. Vi forsøger altid at gøre os for at skabe ro, tryghed og god information hele vejen igennem.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse

Du godeste..........

Du godeste........... ringede for at få en tid grundet smerter i en tand der er behandlet flere gange. OG grundet personalemangel og tidligere ejers pensions afgang, VAR anbefalingen, ja hold godt fast.....Find en anden klinik, vi har ikke resurser til at behandle årelange patienter. Farvel og tak og hvor er det tragisk for Hr Heinze at klinikken smuldrer. :(

24. kesäkuuta 2025

Kære Marianne

Tak for din anmeldelse. Vi forstår fuldt ud, at det har været både frustrerende og skuffende at få den besked, du oplevede.

Baggrunden var desværre en periode med betydelig personalemangel i forbindelse med ejerskifte og pensionsafgang, hvor vi midlertidigt stod med færre behandlere end normalt. For at kunne sikre forsvarlig behandling og rimelige ventetider måtte vi udvælge de patienter, som allerede stod overfor at skulle skifte behandler, til at finde en anden klinik med ledig kapacitet.

Det var på ingen måde udtryk for manglende respekt eller værdsættelse af vores mangeårige patienter, men en vanskelig prioritering i en udfordrende periode.

Heldigvis har vi nu fået ansat nyt personale, og klinikken er derfor på vej tilbage til normal kapacitet igen. Vi beklager oprigtigt den oplevelse, du har haft, og den frustration situationen har medført.

Fem stjerner herfra.

Fem stjerner herfra.
Her får man professionel hjælp af venlige og empatiske mennesker.
Jeg har hos Almeria fundet den bedste tandlæge jeg nogensinde har haft (Og det er efterhånden blevet til nogle stykker)
Her føler man sig set og hørt.
Anbefales!

6. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Almera

Tusind tak for de flotte ord og for anbefalingen 😊

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du føler dig set og hørt.

Vi sætter stor pris på din tillid og din tilbagemelding.

Tandklinikken Almera

Mangel på menneskelig forståelse !!!

Hvad er det for en ringe behandling man for ??? Mangel på menneskelig forståelse , meldte afbud for en månede siden med corona, og fik en ny tid som jeg så desværre også må aflyse med syge små børn som ikke kunne forlades alene hvorefter jeg for et svar tilbage med jeg ikke kan få en ny tid pågrund af mine afbud, flot, når de har starter en rodbehandling op som jeg så skal have lavet færdigt et andet sted 👎🏻

5. syyskuuta 2022

Kære Morten

Tak for din anmeldelse. Vi har forståelse for, at det er en svær situation, når uforudsete situationer gør det nødvendigt at aflyse tider flere gange i træk.

Når vi i enkelte tilfælde vælger at afslutte et forløb efter gentagne sene afbud, handler det ikke om manglende menneskelig forståelse, men om hensynet til vores øvrige patienter, som også har behov for tider – herunder akutte behandlinger. Vi forsøger altid at være så fleksible som muligt, men vi er samtidig nødt til at sikre, at de tider, vi reserverer, kan benyttes.

Vi vil også gerne understrege, at vi i dette forløb ikke har opkrævet gebyrer for de sene afbud, netop fordi vi havde forståelse for situationen.

Derudover er det vigtigt at præcisere, at rodbehandlingen ikke blev opstartet hos os, men var påbegyndt på en anden klinik.

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse, og ønsker dig alt det bedste fremadrettet.