Stan torby jestes taki sam jak na zdjęciach . Szybka dostawa na plus .Jedyne co bym zmienił to lepsze zabezpieczenie torby bo karton byl poszarpany ale wiadomo to nie wina sprzedającego lecz kuriera... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Bardzo polecam! Piękne torebki vintage od znanych marek, dokładny opis produktu i świetna komunikacja na każdym etapie zakupu. Torebka była zgodna ze zdjęciami, dobrze zapakowana i szybko wysłana. Na... Näytä lisää
Polecam serdecznie ten sklep. Idealny, szybki kontakt na całym etapie zamówienia ( nawet jeszcze przed, ponieważ przed zakupem wysyłałam zapytania w sprawie innego modelu torebki). Torebka na żywo p... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wzorcowy sprzedawca, bardzo dobry kontakt, błyskawiczna transakcja i wysyłka. Torebka przepiękna, ładnie zapakowana. Bardzo polecam i na pewno jeszcze nie raz skorzystam ze sklepu😁
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Luxury vintage bags from iconic brands like Louis Vuitton, Chanel, Gucci, Fendi, Prada, Bottega Veneta, Celine, and Balenciaga. Each piece is part of a carefully curated selection, offered through regular drops to ensure our clients have access to rare, high-quality bags. Every item in our collection is 100% authentic, verified by experts, and chosen for its timeless appeal. We take pride in delivering exceptional vintage finds with unparalleled customer service and fast, secure shipping across Europe.
Yhteystiedot
Hoffmanowej 6B, 30-419, Kraków, Puola
- +48 793846063
- shop@allvintage.pl
- allvintage.pl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Polecam serdecznie
Bardzo dobra selekcja towaru, wszystko dokładnie opisane i zaznaczone, łatwy kontakt, przejrzysta strona internetowa i torebka oczywiście przepiękna, długo poszukiwana. Polecam gorąco.

5* service
Great communication, fast shipping, beautiful selection of bags. Mine arrived in 3 days, was packed with care and it is an absolute gem.

Vastaus yritykseltä Allvintage
Torebka przepiękna :)wszystko na…
Torebka przepiękna :)wszystko na najwyższym poziomie bardzo szybka dostawa polecam

Bardzo polecam
Bardzo polecam, szybka wysyłka. Torebka piękna i zgodna z opisem!
Polecam
Super kontakt, szybka realizacja, a przede wszystkim piękny oryginalny towar.
Polecam.
Błyskawiczna realizacja
Błyskawiczna realizacja, świetny kontakt. Wyselekcjonowane i praktyczne modele torebek. Świetna kondycja i cena!
Gwarancja jakości, Polecam bardzo!
Świetny kontakt ze sprzedającym, rzetelne i wyczerpujące informację, szybko, sprawnie, zgodnie z opisem, gwarancja jakości. Zakupiona torebka w stanie idealnym. Gorąco polecam!

Vastaus yritykseltä Allvintage
Zakoupila jsem si vintage Gucci kabelku…
Zakoupila jsem si vintage Gucci kabelku s odesláním do české republiky. Vše naprosto v pořádku. Kabelka ve výborném stavu :)) Dle popisu, moc velká spokojenost.

polecam
towar zgodny z opisem, szybki i konkretny kontakt, szybka wysyłka, polecam serdecznie

Najlepszy sklep Vintage
Najlepszy sklep Vintage - to już moja druga torebka od nich i jestem bardzo zadowolona. Przemiła obsługa, którą pozdrawiam :)

Torebka w stanie idealnym
Torebka w stanie idealnym, miła i sprawna obsługa. Polecam z czystym sumieniem:)

Super ❤️
Skvelá skúsenosť s obchodom. Som veľmi spokojná, kabelka je krásna, nad moje očakávania. Veľmi sa teším, že mi do zbierky pribudol ďalší krásny vintage kúsok. Dodanie a komunikácia bola super. Odporúčam každému 🥳🎂🤩❤️

Ekspresowa wysyłka
Ekspresowa wysyłka, a produkt zdolny z opisem. Jestem bardzo zadowolona. Polecam :)
Polecam z całego serca
Polecam z całego serca. Torba Celine, którą kupiłam jest przepiękna i naprawdę w bardzo dobrym stanie. Teraz czekam na kuriera z kolejną torbą :) Kontakt ze sprzedawcą jest zawsze sprawny. W razie potrzeby nie ma problemu z dosłaniem zdjęć lub filmiku torby. Bardzo polecam!
Torebka bardzo ładna zawsze marzyłam o…
Torebka bardzo ładna zawsze marzyłam o oryginalnej Chanelce. Polecam.

Polecam gorąco
To mój nie pierwszy zakup i nie zawiodlam się ani razu. Gwarancja autentycznosci, produkty zgodne z opisem w świetnych cenach. Szczerze polecam.

Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.