Dejlig behandling, med tilpas meget information og mulighed til at spørge indtil. Kan kun anbefale Allure med et stort og afslappet smil! Jeg kommer tilbage.
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg har været fast kunde hos Clinique Allure siden december 2014, hvor jeg efterfølgende er kommet cirka hver 3. måned til en dybderens og ordning af bryn. Fatima gør et rigtig godt stykke arbej... Näytä lisää
Elsker at komme i klinikken Klinikken er virkelig flot indrettet og der dufter altid så godt. Det er et virkelig lækkert udvalg af produkter, som jeg normalt ikke kan finde hvor som helst. Jeg få... Näytä lisää
Det er altid med et smil på læben og følelsen af tilfredshed og velvære når jeg forlader klinikken. Det skyldes Fatimas kyndige hænder og den høje faglighed. Ingen tvivl om at Fatima kan sit fag til f... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Vi glæder os til at tage imod dig hos Allure Copenhagen. Vi tilbyder skønne, målrettede wellness behandlinger, kompetent rådgivning om hudpleje med udgangspunkt i dine behov, og et eksklusivt udvalg af naturlige, økologiske og effektive produkter til at nære din hud og krop.
Yhteystiedot
Vesterbrogade 75, 1620, København V, Tanska
- info@allurecph.dk
- allurecph.dk
Dejlig og afslappende behandling
Jeg kommer tilbage.
Elsker at komme i klinikken
Elsker at komme i klinikken
Klinikken er virkelig flot indrettet og der dufter altid så godt.
Jeg får regelmæssigt ansigtsbehandlinger, rygbehandlinger, og bliver vokset.
De giver altid rigtig god og brugbar holistisk rådgivning, og jeg går altid derfra med en dejlig oplevelse.
Gem in CPH
I had an excellent first experience- I felt very taken care of and like my skin’s needs were really addressed. Not to mention great relaxation. Allure also stocks all of the best beauty brands that are hard to find. I’ll be back - a lot :)
Lækker luksus behandling af Fatima i…
Lækker luksus behandling af Fatima i smukke omgivelser. Du er altid et besøg mere værd. 🧖🏻♀️
Allure - et sted hvor alt er i topklasse!
Jeg fik en klassisk ansigtsbehandling udført af Fatima, hvilket var én af de bedste oplevelser jeg længe har haft! Fra jeg trådte ind af døren til jeg 'svævende' forlod klinikken 1 time senere, oplevede jeg kun en stor imødekommenhed, rolige og smukke omgivelser, en behandler med en fin fornemmelse af mit 'behov' for samtale undervejs - og så ikke mindst en ansigtsbehandling med dejlige produkter, et godt mix af blidhed og grundighed og Fatimas kyndige hænder. Kan absolut anbefale stedet!

Vastaus yritykseltä Allure Copenhagen
Helt igennem en fantastisk sød kvinde…
Helt igennem en fantastisk sød kvinde som giver behandling man kan mærke at hun har meget erfaring inden for sit felt og desuden er hendes butik meget indbydende at komme ind til virkelig flot butik

Vastaus yritykseltä Allure Copenhagen
God service og gode produkter ☺️

Vastaus yritykseltä Allure Copenhagen
Super oplevelse hver gang!
Jeg har fået ansigtsbehandlinger i en række forskellige klinikker, men ingen slår Allure. Fantastiske produkter, gode behandlinger og det bedste personale!
Det kan helt sikkert anbefales:-)

Formidabel service
Formidabel service. Jeg elsker at handle hos Allure Copenhagen. Jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger.

Vastaus yritykseltä Allure Copenhagen
Hurtig levering og sødt kort vedlagt…
Hurtig levering og sødt kort vedlagt varerne👍

Kæmpe anbefaling!
Super god service og meget hurtig levering! Sødeste kvinde der har det💗

Vastaus yritykseltä Allure Copenhagen
Man føler sig altid velkommen og godt…
Man føler sig altid velkommen og godt tilpas, går altid derfra meget tilfreds. Det vrimler med lækre produkter der frister. Dejligt sted lige på den anden side af gaden. Kan næsten ikke vente til der åbnes igen.

Vastaus yritykseltä Allure Copenhagen
Super god service og hurtig levering af…
Super god service og hurtig levering af bestilte produkter.

Vastaus yritykseltä Allure Copenhagen
Dejlig oplevelse og hurtig levering
Dejlig oplevelse og hurtig levering.
Blev helt glad for den lille personlige hilsen i. Og vil bare sige: Selv tak ♥️
Vi ses snart igen!
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.