Zeer snelle levering en erg goede prijzen en kwaliteit producten, bij de welkoop muize vallen 2x stuks a 8-euro bij deze aanbieder 0.99 cent per stuk, dag erop of 1 dagen erna alles in huis.
Uitstekende spullen en daarmee misschien niet de goedkoopste. Indien op voorraad ook redelijk snel geleverd. Makkelijk om telefonisch te overleggen.
Prima! Alleen was het niet op voorraad en heb reis gemaakt en daarna twee dagen later mijn materiaal toegestuurd gekregen….Verder super vriendelijk geholpen en alsnog netjes verstuurd! Bedankt! Lenni... Näytä lisää
Mijn kattenverjager functioneerde na een paar maanden niet goed. Na overleg teruggestuurd en een paar dagen later een gratis nieuwe ontvangen. Top service
Yrityksen kirjoittama
AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding.
Pekelwerk 38, 9663AW, Nieuwe Pekela, Hollanti
- 0850655452
- info@allestegenongedierte.nl
- allestegenongedierte.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Het product (lijmvallen) is zeer goed. En de service is uitstekend.
Snelle correcte levering!
Mijn bestelling was beschadigd,en ik…
Mijn bestelling was beschadigd,en ik had daarover een e-mail gestuurd. Ik kreeg heel vlug antwoord dat ze direct een andere gingen opsturen en 2 dagen later werd het al geleverd .
Dus heel goede service.
Komen afspraken niet na
Vanwege een rattenplaag op zoek naar een val. Rond 18.00 uur op de site terecht gekomen omdat ze adverteren voor 22.00 uur besteld volgende dag in huis. Nou dat is dus niet zo. Dinsdagavond 18.05 bestelling geplaatst. Woensdag geen verzendbevestiging dus zelf erachter aan. Nee sorry hij gaat pas donderdag met de post mee. Dus uiteindelijk pas vrijdagmiddag in huis. 2 dagen later dan beloofd. Als je dus snel iets nodig hebt hier niet bestellen!
Vandaag besteld, morgen in huis
Vandaag besteld, morgen in huis. Product was betaalbaar en snel geleverd, top.
Prima lokdoosje.
We hebben meteen een lokdoosje neergezet en ze kwamen erop af als vliegen op de stroop. Nu na een dag zie ik geen mieren meer. Eindelijk.
Correcte en snelle levering
Prima product en een snelle levering
Prima product en een snelle levering
Doet precies wat ze beloven
Doet precies wat ze beloven. Product is goed en de levering zelfs binnen de gestelde tijd. Werd ook goed op de hoogte gehouden van de vordering.
Betaalbaar, snel en effectief
Redelijke prijs, snelle levering en hoewel de eerder bestelde humane muizenvallen voor meerdere muizen niet effectief waren, zijn die voor één muis het wel.
Snelle oplossing
Bij niet voorradig product direct een goed vervangproduct aangeboden en daardoor snel geholpen!
Prima. het is gewoon heel goed gegaan en snel
het is gewoon heel goed gegaan en snel. Mijn compliment.
het schijnt te helpen
Na een aarzelende eerste keer wederom besteld her uitwerpselen scheppen is drastisch verminderd en daar ben ik blij van.
Snelle levering, en goede kwaliteit van mijn zwarte anti duivenpinnen en goede montagekit.👌
Snelle levering tegen een prima…
Snelle levering tegen een prima prijs/kwaliteitverhouding. Het onkruidbestrijdingsmiddel werkte prima.
Snel geleverd
Snel geleverd, product naar verwachting goede prijs
Prima ervaring
Prima ervaring.
Overzichtelijke website, snelle verzending en degelijke verpakking.
Blij met de artikelen
krijg verschillen de soorten lampen dat…
krijg verschillen de soorten lampen dat klopt niet zonder een briefje er bij te doen graag antwoord
Supersnelle levering en beste prijs
Supersnelle levering: zondag besteld, maandag bezorgd.
En goedkoopste prijs van iedereen voor bijenbekjes.
Dus ik geef 5 sterren.