Saanut 1/5 tähteä

Oplichting! Niet bestellen. Adverteren tevens ook op marktplaats. Wel geld ontvangen, maar leveren niets. Doe aangifte alleen dan kan de politie iets aan deze oplichters doen!

Saanut 5/5 tähteä

Gezien de slechte reacties wil ik mijn ervaring graag delen. Helaas mijn pakket niet ontvangen. Dit kwam echter niet door Allerion, maar doordat de bezorgdienst mijn pakket kwijt is geraakt. Allerion... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

NOOIT HIER IETS KOPEN! Dit bedrijf licht je op! Beste mede-gedupeerden, indien jullie een rechtszaak willen starten tegen dit bedrijf, contacteer me aub op si6paris gmail.com Als we samen een klac... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Nooit bestellen bij Allerion. Pure oplichting. Reageren inderdaad niet op mails, niet op telefoon en bestelling komt niet toe. Geld gaat wel van de rekening!!!! Men zou dit bedrijf voor de rechter moe... Näytä lisää

2,0

2 tähteä
1 tähti

OPLICHTING!!

OPLICHTING!!

DOE AUB AANGIFTE bij politie, dan kan de politie er ook daadwerkelijk iets mee, hopelijk krijgen we dan ons geld terug!

11 december een bestelling geplaatst, maar nooit ontvangen. Gemaild, gebeld, voicemail ingesproken, whatsapp gestuurd, gebeld via whatsapp, contactformulier, oprichter Allerion via Linkedin opgezocht (connectieverzoek niet geaccepteerd dus kan geen bericht versturen), linkedin bericht naar mogelijk zijn vader/oom gestuurd. NERGENS KOMT REACTIE OP!

Bestel hier niet,, voor degene die helaas wel al hebben besteld, DOE AANGIFTE!
Bij 3 of meer aangiftes komt het in lmio register terecht en kan de politie er ook iets mee.

10. joulukuuta 2022

SCAM SHOP

SCAM SHOP! I have never received my goods, no replies to emails or phone calls. I do not find any proper records of this "company" as well. Lesson learned not trust even trusty looking websites!

2. tammikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Vage site, en je ontvangt je spullen niet

Op 20/12 bestelling geplaats voor kerstcadeau voor mijn kleinzoon. Pakket zou uiteindelijk door Trunkrs geleverd worden, maar de status staat sinds 27/12 (dus zeker niet de volgende dag leveren) bij Trunkrs op onderweg. Op mail wordt niet gereageerd, en als je belt krijg je te horen dat de Voicemail vol zit.
Op de site staat een sign van Trusted shops maar als je er op klikt dan zie je dat deze niet meer geldig is. Kortom vage shop, en je spullen ontvang je niet. Triest!

2. tammikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Don't order anything from here!

Ordered almost 20 days ago, received an email that the order is shipped but the delivery company hasn't received anything. I tried contacting Allerion by mail 3 times and by phone, no response. Still havent received my order!

15. joulukuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Wacht nu al twee weken op de…

Wacht nu al twee weken op de bestelling, was op voorraad dus volgende dag zou het geleverd worden. Krijg geen contact, reageren niet op e-mails en voicemails. Ga er nooit meer wat bestellen.

16. joulukuuta 2022

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf. Heb 3 dagen van te voren een speelgoed besteld voor mijn broertje zijn verjaardag. Website beloofd dat als je voor 09:30 besteld, dezelfde dag in huis is. Daar klopt helemaal niks van. Ook geven ze me een track en trace, waarbij ik het postbedrijf heb benaderd en die geven ook aan het pakket niet bij hun te hebben ontvangen. Ik heb het nummer van de webshop proberen te bellen, ging niet over. 2x email gestuurd, geen antwoord tot heden. Kortom, bestel hier niet mensen, want ik stond zonder cadesu voor een jarig kind. Voor hetzelfde geldt bestel je ook een kerstcadeau, maar ook die kreeg je niet binnen.

28. joulukuuta 2022

Wat een vreselijk bedrijf

Wat een vreselijk bedrijf,
Wat besteld kreeg een track en trace code maar nog steeds niets ontvangen. Volgens het bezorgbedrijf is het nog niet bij hun binnen gekomen.
BESTEL HIER NIETS MENSEN!!!!!

28. joulukuuta 2022

Voor 5 December 2 pakketjes besteld

Voor 5 December 2 pakketjes besteld, die zouden de week ervoor binnen komen maar heb nog niks. Gemaild maar nooit een reactie gekregen. Gelukkig koos ik voor achteraf betalen maar wat een kl*te bedrijf!!

23. marraskuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Het is dat ik een ster moet geven

Het is dat ik een ster moet geven, maar dit bedrijf verdiend het niet.

Bestelling geplaats met de belofte het binnen 1 werkdag in huis te hebben. Inmiddels zijn we 1,5 week verder en ik heb nog niks in huis. Meerdere keer contact op proberen te nemen maar Allerion laat niks van zich horen. Op het moment dat ik een mail stuurde dat ik de order wou annuleren hebben ze snel de zending aangemeld bij Trunkrs. Deze zending is door Trunkrs echter nog steeds niet ontvangen.

Dit is het laatste bedrijf waar je je geld aan wilt uitgeven.

22. joulukuuta 2022

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Wel betaald maar niets ontvangen en Allerion is op geen enkele manier bereikbaar. Niet via telefoon (je kunt ook niets inspreken want de box is vol) en je mailberichten worden niet beantwoord. Nepbedrijf. €50,00 weg en stress om voor de kinderen nieuwe cadeaus te regelen. Ik ga ook aangifte doen bij de politie.

Total scam!!

Total scam!!! And before Christmas it's pathetic !! Package expected today , still not changed status . Scammer company with scammer courier service! No contact with courier and shop !!!!!!!
Date of experience: December 21, 2022

Saanut 1/5 tähteä

Belofte nog niet nagekomen!

Beloven dat ze snel bezorgen. Wacht al 5 dagen, niets ontvangen. Pakket nog niet onderweg en niemand te bereiken ,via telefoon, app of mail. Helaas al betaald, anders had ik het geannuleerd.
Inmiddels ontvangen, helaas verkeerde kleur. Lastig dat het contact opnemen moeizaam (niet) gaat.

20. joulukuuta 2022

Waardeloos

Waardeloos! Nooit verzendbewijs ontvangen en al zeker niet de bestelling ontvangen. Het is onmogelijk contact op te nemen. Weken en weken mailtjes en appjes maar geen reactie. Als ik bel neemt er niemand op en krijg je een melding dat voicemail inspreken niet mogelijk is omdat de vmbox vol zit. Ik een hoop geld kwijt en de kinderen teleurgesteld met de feestdagen 😡

Total scam!!

20. joulukuuta 2022

Precies hetzelfde meegemaakt

Update:

Na mijn aangifte eindelijk reactie van dit bedrijf. İk hoop hiermee dat iedereen zijn geld terug krijgt. Het waren namelijk voor alle bedrijven hele drukke tijden maar zoals er om is gegaan (of juist niet) met klanten, dat kan echt niet.

Precies hetzelfde meegemaakt. Heel veel spijt van mijn aankoop. Want mijn geld is weg en wat ik heb besteld is nooit geleverd. Via klachtenkompas.nl een klacht ingediend. Hoop dat dit helpt :( en anders ga ik online aangifte doen!

19. joulukuuta 2022

Wat een slechte webwinkel

Wat een slechte webwinkel (en dan ben ik nog netjes). Ik heb voor sinterklaas 2 cadeaus besteld en 50 euro betaald via Ideal. Het pakket zou de volgende dag geleverd worden. Heel de dag thuis geweest maar geen pakket gezien. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar want dan hoor je dat de mailbox vol is. Via de mail kreeg ik gelijk antwoord en het pakket zou de volgende dag opnieuw verzonden worden. Mocht het niet gaan dan dan kreeg ik mijn geld terug ( staat zwart op wit in de mail) Dan denk je nog top service. Na een paar dagen nog steeds geen pakket geleverd. Weer een mail gestuurd en wat denk je geen reactie. Meerdere mails gestuurd maar helaas geen reactie. Ook telefonisch niet te bereiken. Helaas geen sint cadeaus en 50 euro armer.
Bestel nooit op deze site want je ben je geld kwijt.
Jammer dat het bedrijf zo met klanten omgaat.

5. marraskuuta 2022

bestel hier NOOIT!!!

Allerion KICKT er op om zijn klanten mentaal te mishandelen. Dagen niet antwoorden en hun pakketje NOOIT bezorgen aan Trunkrs. (Pakketjesbezorger)z Nadien schuiven de schuld op Trunkrs en zeggen ze: oei het is daar misgelopen ik stuur je nogmaals een pakje 😂. Ze spelen met de klanten, REGELRECHTE PESTERIJ!! Ik denk dat Pim of de CEO van allerion kickt op de miserie van de klanten! Psychopatische webshop!!!

4. joulukuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin