All About Kids Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Hurtig levering af fint indpakket gave som kunne komme lige på fødselsdagsbordet. Og med et meget venligt håndskrevet kort med en hilsen Et firma som gør sig umage !

Så god oplevelse med at købe her fra!😍 har lige bestilt 2 x jellycat nøgleringe, så jeg kan overraske min veninde til hendes fødselsdag😉🩷🤍 Min pakke blev sendt mega hurtigt med tracking, s... Näytä lisää

Jeg bestilte 2 jellycat Peanuts 🥜 tirsdag den 18 August og fik allerede af vide en time efter at jeg havde bestilt dem, at de ankommet til posten. 2 dage efter, torsdag den 20 August var den ankommet... Näytä lisää

Den skønneste og mest eventyrlige legetøjsbutik jeg længe har været inde i. En dejlig oplevelse for både børn og voksne, med et stort udvalg af kvalitets legetøj. Denne lille legetøjsbutik er så meget... Näytä lisää

1. Lelukauppa
  2. Lastentarvikekauppa

All about Kids er en butik fyldt med skønt interiør og legetøj til børn 0-6 år. I butikken tilbydes leje af klapvogne samt mulighed for at benytte ammerum.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

63 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Pakken vi modtog var så fint pakket…

Pakken vi modtog var så fint pakket ind, at den kun kunne bringe glæde ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

19. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä All About Kids

Hej Kristine, tusind tak for din flotte anmeldelse og de søde ord :) Dejligt at høre, at den kunne bringe glæde!

Min foretrukne “børne-butik” ☺️

Min foretrukne “børne-butik” ☺️
All about kids er et skønt univers at træde ind i. Der er et væld af spændende legetøj og med fokus på god kvalitet. Virkeligt dejligt imødekommende og serviceminded personale.

7. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä All About Kids

Hej Stina, tusind tak for din flotte anmeldelse og de søde ord :)

Det gør os glade at høre, at du synes om vores butik og vores udvalg af legetøj. Tusind tak for, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse :)

Mvh. Emilie

Fantastisk god service og hurtig…

Fantastisk god service og hurtig levering . Også meget hjælpsom , da jeg, gamle kone , havde skrevet forkert adresse . Da jeg ringede til firmaet, hjalp de mig straks med at rette fejlen. Det er ikke sidste gang jeg handler i det gode firma .

27. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä All About Kids

Hej Alice, tusind tak for den flotte anmeldelse og de søde ord :)

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe og finde en løsning sammen! Vi glæder os til at have dig som kunde igen :)

Mvh. Emilie

Gode produkter, hurtig levering og gode medarbejdere

Jeg bestilte en bamse, der blev leveret lynhurtigt. Pakken indeholdt også en fysisk kvittering og en sød hilsen samt en lille pose smarties, hvilket gjorde min dag endnu bedre.

16. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä All About Kids

Hej Rasmus, tusind tak for, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse :)

Vi er rigtig glade for at høre, at hele den samlede oplevelse har været god! Og lidt smarties skader jo aldrig ;) Det betyder meget for os at vide, at vores små detaljer gør en forskel :)

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition - fra bestilling til jeg kunne hente. Meget venligt personale i butikken

16. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä All About Kids

Hej Grete, tusind tak for din flotte anmeldelse!

Bedste service !!

Sødeste personale som altid giver den bedste service!!

26. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä All About Kids

Hej Anna, tusind tak for de søde ord!
Det betyder virkelig meget for os at høre :)

Mvh. Emilie

VIRKELIG hurtig levering og personligt…

VIRKELIG hurtig levering og personligt takkekkort. Rigtig fin oplevelse. Ikke sidste gang jeg handler der <3

14. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä All About Kids

Hej Caroline, tusind tak for din søde anmeldelse :)
Hvor er det dejligt at høre! Vi glæder os til at have dig som kunde igen :)

Kundeservice

Havde bestilt to ting på samme dag og kunne ikke finde ud af at få dem sendt af en gang. Vupti så fik jeg den sødeste mail hvor jeg blev spurgt om ikke de skulle pakke det samnen så jeg kun skulle betale for en fragt. Den slags kundeservice er virkelig sjællen nu til dags. Er super tilfreds med både varer og betjening. Har min allerstørste anbefaling.

11. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä All About Kids

Hej Lotte, tusind tak for din søde anmeldelse :)

Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med varerne og servicen. Tak for den store anbefaling :) Det sætter vi pris på!

Mvh. Emilie

Super cute packaging and great product.

Super cute packaging and great product.

27. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä All About Kids

Hey Maya, Thank you so much for the kind words! :)

We're really happy you like the packaging and the product. Thanks for taking the time to leave a review!

Hurtig levering

Hurtig levering - Flot indpakning

28. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä All About Kids

Hej Per, tusind tak for din flotte anmeldelse :)

Den altid gode service

En skønt butik, med god service og plads til børn kan være børn 😊

6. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä All About Kids

Hej Katrine, hvor er det dejligt at høre :)
Tusind tak for de søde ord.
Vi håber, at I kigger forbi igen!

Godt produkt - hurtig levering

Jeg var meget glad for mit produkt - og man bliver ekstra glad, når det følger et personligt håndskrevet kort og en pose vingummier!
Kan 1000% anbefales.

9. lokakuuta 2025

Hej Caroline
Dejligt at høre :-) og 1.000 tak for din anbefaling.
God dag
Heidi, All about Kids

Dejligt sted

Dejligt sted og så meget fint. Virkelig hurtig levering!

26. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä All About Kids

Tak for den fine anmeldelse :-)