Saanut 1/5 tähteä

Geen reactie , mail en telefoon. Meerdere keren contact gezocht. Levering nooit aangekomen. Waardeloos bedrijf en hoop dat niemand hier meer iets besteld. Kijk even verder naar betrouwbare websites.

Saanut 5/5 tähteä

Na dat ik het verkeerde hoesje had besteld. Heb ik mijn foute bestelling aan hun doorgegeven. Ze deden hetzelfde maar dan het goede hoesje kosteloos opsturen en mocht ik mijn verkeerd bestelde h... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Het bedrijf heeft contact opgenomen. En onderstaande is inmiddels netjes naar tevredenheid opgelost. Goede service. Communicatielijnen kunnen wel wat beter. Het product bleek na een telefoontje nie... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

All4gadgets heeft het goedgedaan, alleen DHL had mijn pakket op een verkeerd adres afgeleverd. Uiteindelijk is het toch goedgekomen na veel gedoe. De wifi repeater werkt perfect op de eerste verdiepin... Näytä lisää

1. Matkapuhelinkauppa

Yrityksen kirjoittama

We werken ons uiterst best om u, de klant de beste telefoon accessoires aan te bieden voor de beste prijzen. We beschikken over meer dan 10.000 producten op voorraad en verzenden het de volgende dag, zodat u zo snel mogelijk ervan kunt genieten. Als u vragen heeft, twijfel dan niet om onze vriendelijke klantenservice even op te bellen of een WhatsApp-berichtje te sturen.

3,7

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Zeer slecht

Slechte vingerafdruk scanner, niet passend en veel vet erachter! Geen camera gaatje en tashscreme werkt niet goed

20. joulukuuta 2024

slechte service

bestelling werd snel geleverd maar ik wil het artikel retourneren. Op deze aanvraag krijg ik, na herhaaldelijk vragen via de mail, geen reactie. Ik zou dit bedrijf zeker niet aanbevelen aan anderen!

25. marraskuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Ik heb 12/12 mail gestuurd om mijn…

Ik heb 12/12 mail gestuurd om mijn ontvangen gsm hoesje te retourneren en een nieuw te bestellen. Het zou normaal maar 2 dagen duren vooraleer ik een antwoord zou ontvangen. Telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar. Zijn nu 10 dagen verder en nog steeds geen antwoord. 🙄

10. joulukuuta 2024

Verkeerde kleur

Ik heb het verkeerde kleur hoesje ontvangen, ik bestelde een paarse en kreeg een rose en een blauwe opgestuurd, mogelijk bewust omdat de paarse inmiddels niet meer voorradig was maar hier was geen communicatie over. Op de mail om een retourlabel wordt vooralsnog (1 week) niet gereageerd.

10. joulukuuta 2024

Ben tevreden

Ben tevreden, omdat ik gekregen heb wat ik besteld heb.
Onlangs nog 2 telefoonhoesjes terug moeten sturen,die niet de bestelde kleur hadden.

19. lokakuuta 2024

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin