Align Footwear Arvostelua 194

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Hurtig levering af sålerne som øjeblikkeligt gjorde mine dumme fødder ok. De skal nu med en tur til Irland i bjergene. De har aldrig svigtet. (Nedsunken forfod)

Indlægssålen har jeg brugt on and off gennem flere år. Efter en længere pause, begyndte jeg igen med nyindkøbte indlægssåler. Sålerne har 100% rettet op på de udfordringer jeg havde (iskiassmerter/n... Näytä lisää

Det er livsforandrende at bruge disse såler. Jeg er skeptiker men var blevet desperat efter lindring i fødder, ankler, knæ og hofter så prøvede at købe sålerne. Slut med smerte og ømhed, bum. Jeg var... Näytä lisää

17 days into wearing these insoles I am delighted to say that my mobility has considerably improved. Less stiffness in my knees and no more need for painkillers. Even from the first day they made... Näytä lisää

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Med mange års forskning i vores tre-punktsteknologi, har vi udviklet et design, der bringer anklen i en mere neutral stilling med op til 32 % og en evt. pronation – skæv gang – falder op til 27 %. Sålerne justerer desuden skinnebenet til en mere neutral stilling med op til 40 %. Denne indstilling af ankel og skinneben giver nøglen til at reducere pronation og supination. Ved at støtte foden på siden bibeholder vi også den fulde mobilitet i vores fodmuskler, hvilket vi ikke kan opnå, hvis vi blot bygger en støtte op under foden, som f.eks. med en pelotte eller en svangstøtte.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Virkelig god service

Virkelig god service. Perfekte indlæg. Var nærmest smertefri efter første dags brug. Kan stærkt anbefales!!!

17. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Align Footwear

Kære Mette - 1000 tak for dine fine ord. Det gør mig SÅ glad at du mærker færre smerter når du bruger mine indlægssåler :) God dag, Kh Mette/Align

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition . Jeg har brugt og købt produktet gennem mange år. Er meget tilfreds

1. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Align Footwear

Hej Lone - tusind tak for din fine anmeldelse af mine indlægssåler. Det gør mig virkelig glad, når mine kunder kan mærke en forskel når de bruger sålerne i deres fodtøj - god dag, Kh Mette/Align

Meget hurtig levering.

Meget hurtig levering.
Jeg har brugt Align Footwear i en del år nu for faldne forfødder og i sin tid en voldsom hælspore. Hælsporen forsvandt efter en måneds tid.
Jeg bruger også Align Footwear for større komfort for fødderne generelt og for mit bækken og min lænd som giver afregning ved kasse 1, hvis jeg "sløser" med mit fodtøj. Jeg bruger Align Footwear i både arbejdssko og hverdagssko.

28. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Align Footwear

Kære Inger - 1000 tak for din meget fine anmeldelse af mine indlægssåler :) Det gør mig virkelig glad at høre, at du har så stor glæde af at bruge dem hver dag - god dag, Kh Mette/Align

Ich habe am 30.07.2025 Sohlen bestellt

Ich habe am 30.07.2025 Sohlen bestellt.
Das Geld ist auch am selben Tag abgebucht worden.
Aber bis heute 17.08.2025, sind die Sohlen nicht bei mir angekommen.
Auf eine Mail meinerseits an Align Footwear kam bis heute keine Antwort.
Echt traurig, wie hier mit Kunden umgegangen wird.
Weder das Geld zurückbuchen lassen.
Dann hat sich diese Firma für mich erledigt 😖😤

17. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Align Footwear

Vielen Dank für Ihre Nachricht auf Trustpilot – es tut mir leid, aber ich kann Ihre Anfragen per E-Mail nirgendwo finden. Ihre Bestellung wurde am 30. Juli nach Ihrer Aufgabe bearbeitet und noch am selben Tag aus Dänemark verschickt. Offenbar ist beim Versand ein Fehler passiert, und selbstverständlich schicke ich Ihnen heute ein neues Paket zu. Sollten Sie beide Pakete erhalten, geben Sie mir bitte Bescheid, damit ich Ihnen ein Rücksendeetikett zuschicken kann. Ich entschuldige mich nochmals für das Erlebnis und wünsche Ihnen einen schönen Tag.

Herzliche Grüße
Mette Fly / Align

Super god

Super god! Jeg ee så glad jeg fik dem indlægssåler. Instant pain relief
Pengene værd. En god ide: køb 2 eller flere for at undgå skiftning fra par til par sko.

18. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Align Footwear

1000 tak for dine pæne ord og anmeldelse af mine indlægssåler - jeg bliver SÅ glad når jeg kan hjælpe mine kunder til at blive fri for smerter :) God dag, Kh Mette/Align

De gør virkelig en forskel!

Jeg har brugt align indlægssåler igennem flere år og skulle nu have et nyt par.
De fungerer så godt for mig, jeg kan gå uden smerter i fødderne.
De er også rimelige i pris.

10. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Align Footwear

Hej Lone - tusind tak for din fine tilbagemelding :) Jeg er glad for, at mine såler kan gøre en forskel for dig...god dag, Kh Mette/Align Footwear

Fantastisk hurtig levering og…

Fantastisk hurtig levering og indlæggene er så gode for mine fødder, tak

11. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Align Footwear

Hej Anne-Louise - tak for din fine anmeldelse ...jeg er glad for at høre, at mine indlægssåler kan hjælpe dig og dine fødder :) KH Mette/Align

Virkelig gode såler, gode rabatter og lynhurtig levering.

Det er altid en fornøjelse at bestille såler hos Align Footwear. Der er gode rabatter og lynhurtig levering.
Vi er flere i familien, der er afhængige af sålerne, - de er virkelig gode og kan varmt anbefales.

26. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Align Footwear

Kære Hanne - 1000 tak for din fine anmeldelse. Jeg bliver altid SÅ glad, når mine såler kan gøre en forskel for mine kunder :) Kh Mette / Align

Jeg er så glad for mine nye såler😊

Jeg er så glad for mine nye såler😊. Har jo haft flere par, men nu trængte jeg virkelig til nogle nye. Har platfod og en dårlig balance- så de er en god hjælp. Lægger dem i mbtsko, som jeg også har brugt i mange år.👍❤️

17. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Align Footwear

Kære Elsebeth - 1000 tak for din fine anmeldelse af mine indlægssåler. Det gør mig virkelig glad, når de kan gøre en forskel for folk - god dag, Kh Mette/Align

Bessere Einagen als vom Sanitätshaus

Mir wurden drei Paar Einlagen verordnet, bis ich von den Align hörte. Mit den Einlagen aus dem Sanitätshaus habe ich so Schmerzen, ich kann als gar nicht mehr laufen. Mit den Align Einlagen habe ich fast keine Schmerzen mehr und ich hoffe, dass der Fersensporn bald weg ist.

13. maaliskuuta 2025

Hurtig og ukompliceret levering

Hurtig og ukompliceret levering
Sålerne kender jeg - som fantastisk gode - da dette er mit 4.par såler som er til til mine hjemmesko😄

7. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Align Footwear

Kære Anne - 1000 tak for din tilbagemelding :) Det er så dejligt at høre, at du har glæde af at bruge mine indlægssåler...nu også i hjemmeskoene! Kh Mette/Align