Alensa Arvostelua 2 795

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Jeg havde lavet en fejl i min bestilling som via mail hurtigt blev rettet inden afsendelse. Og rettelsen blev oven i købet dobbelttjekket 👍

Super tilfreds. Jeg har lige købt kontaktlinser hos Alensa for første gang. Fandt det mærke jeg plejer at købe hos min optiker. Prisen er noget lavere hos Alensa. Linserne kom til lovet tid. Alt i alt... Näytä lisää

Jeg har ikke modtaget det jeg har bestilt, fordi DAO har fejlleveret. Jeg har fortsat ikke fået tilsendt nye linser eller fået mine penge retur!! Elendig kundeservice. Jeg kommer ikke til at handle he... Näytä lisää

Jeg køber alle mine linser hos Alensa, og der er altid enormt stor forskel på hvor længe det tager linserne at nå frem. Nogen gange tager det uger, og andre gange dage. Dog er det altid ventetiden vær... Näytä lisää

1. Piilolinssit
  2. Silmälasien tukkumyynti
  3. Aurinkolasit

Tietoja yrityksestä Alensa

Gratis levering over 499 Kr
Levering er gratis for alle ordrer over 499 Kr og starter ved kun 29 Kr for andre ordrer. Sporingsnumre følger med alle ordrer, og de fleste leveres på mindre end 3 arbejdsdage.

Gratis gaver over 499 Kr
Vælg en spændende gave med dit køb over 499 Kr. Gaver skifter ofte, så følg med.

Hurtig ekspedition
Vi behandler over 200.000 ordrer hver måned, og vi er stolte af at kunne afsende næsten 98% af disse ordrer samme dag.

Altid lave priser
Vi er forpligtet til at tilbyde dig den laveste konkurrencedygtige pris på markedet, og hvis du finder et bedre tilbud, matcher vi det.

Nr. 1 i Europa som leverandør af kontaktlinser
Vi er stolte af at have det største lager af kontaktlinser og tilbehør i Europa, hvilket giver os mulighed for at opretholde lave priser og perfekt service på grund af øjeblikkelig afsendelse.

Rammer af høj kvalitet
Vi fører kun originale produkter fra alle de store producenter. Vores online shop tilbyder mere end 19.000 modeller af briller og solbriller fra mere end 80 mærker, herunder Ray-Ban, Polaroid, Crullé, Carrera, Hugo Boss, Tommy Hilfiger og Prada. Vi har alle stel på lager og klar til afsendelse med det samme.

TOP-kvalitet af brilleglas
Vi får specialfremstillet alle brilleglas til dig i Europa. Til det formål samarbejder vi med verdens førende glasproducenter som Zeiss, Adrial eller Essilor. Vores læger holder de højeste standarder inden for produktion og montering af receptpligtige briller.

Alensa.dk
Den viden og erfaring, vi har fået gennem 20 år på markedet, har hjulpet os med at udvikle et omfattende produktkatalog, et dedikeret kundeserviceteam og millioner af tilfredse kunder.

Alensa anmeldelser

Tak for din anmeldelse!
Vi sætter en stor pris på din mening, og det er nemlig det bidrag som giver os muligheden for at fortsætte med at udvikle os og at forbedre din kundeoplevelse.

Fri fragt & hurtig levering

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

3 t. arvostelua

Hej Lis,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkter og den hurtige levering. Vi håber, at vi snart får lov til at byde dig velkommen igen!
Vh, Alensa

Hvis du manler kontakt linser eller…

Hvis du manler kontakt linser eller briller så kan du godt regne med alensa, du skal bare leder efter hvad du har brug for. Gode service og det sender straks.

28. maaliskuuta 2025

Hej Søren, tak for anmeldelsen. Vi er glade for at du er tilfreds. Vh, Alensa

Som altid - supergodt

Bestilte varer mandag og fik leveret på hjemadressen onsdag samme uge.
Supergodt.

6. lokakuuta 2025

Hej Anne-Marie, tak for din anmeldelse :) Vh, Alensa

Altid hurtig behandling og kvalitets…

Altid hurtig behandling og kvalitets linser. jeg er meget tilfreds.

2. lokakuuta 2025

Hej Christiane, tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊
Det glæder os, at du er tilfreds med både vores hurtige service og linsernes kvalitet. 💙

Altid hurtige

Altid hurtige

Kan varmt anbefalede alensa da de sender varen hurtig

1. lokakuuta 2025

Hej Thomas, tak for din anmeldelse :) Mvh, Alensa

Der var hurtig levering

Der var hurtig levering

1. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Alensa

Hej Maiken, tak for din feedback. Hvis der er noget, du er utilfreds meget, må du gerne kontakte vores kundeservice på info@alensa.dk. Vh, Alensa

Jeg har nu igennem flere år købt…

Jeg har nu igennem flere år købt kontaktlinser ved jer og der har aldrig været noget at klage over Top-vue Air månedslinser er de bedste linser jeg har prøvet,brugt dem i 4år nu uden problemer og til en god pris ved jer👌
Mvh Peter

8. lokakuuta 2025

Hej Peter!
Vi er rigtig glade for at høre, at du har været tilfreds med både vores service og TopVue Air-linserne gennem årene. Det betyder meget for os! 👌😊

Dårlig oplevelse pakken ikke kommet

Dårlig oplevelse pakken ikke kommet

30. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Alensa

Hej Mette, tak for din feedback. Vi er virkelig ked af den tabte pakke! Vi forstår at det er en stor komplikation. Vi skal kontakte GLS på dine vegne og gøre vores bedste for at afklare situationen. Mvh, Alensa

Venlig og god kundeservice.

Venlig og god kundeservice.
Hurtig levering

26. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Alensa

Hej Jytte, tak for din tilbagemelding :) Vi er glade for at vi kan hjælpe vores kunder. Vh, Alensa