Heel vriendelijke klantendienst, zowel voor als na verkoop. Ze hebben voor mijn aankoop vlot op al mijn vragen geantwoord. Toen de bureau (vlot) geleverd werd (ook vriendelijke mannen), leek het al... Näytä lisää

Yritys on vastannut
3de bestelling, alles weer prima verlopen zoals altijd. extra ster toch weer voor de monteurs, super vriendelijk en professioneel, vind je minder en minder tegenwoordig.
Yritys on vastannut
Nice products with good pricing. The delivery service of this company is very reliable and helpful. Would order again.
Yritys on vastannut
Albeka is een solide en betrouwbaar bedrijf. Zij komen hun afspraken volledig na en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. Bovendien spelen zij een belangrijke rol in de verduurzaming door het f... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij zijn Albeka. Met meer dan 90 enthousiaste collega's richten wij kantoren en bedrijven in Nederland zo duurzaam mogelijk in. Met een uitgebreid assortiment aan tweedehands en nieuwe kantoormeubelen en meer dan 20 jaar aan expertise zit je bij Albeka altijd goed. Met onze creatieve interieuradviseurs en ons enthousiaste eigen bezorgingsteam bieden wij jou altijd de allerbeste service. Je bent altijd van harte welkom in één van onze 3 showrooms. Door bewust te kiezen voor een duurzame inrichtig van je kantoor, maken we werken niet alleen groen, maar ook leuker.
Noordeinde 206, 3341 LW, Hendrik Ido Ambacht, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Klantvriendelijkheid en oplossen van het probleem. Bij eventuele toekomstige problemen met bureau zal ik kiezen voor hulp van Albeka.

Vastaus yritykseltä Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Goede kwaliteit stoel voor een redelijke prijs. Ook de klantvriendelijkheid was prima.

Vastaus yritykseltä Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Nette vriendelijke chauffeurs/monteurs die netjes de tijd namen om het oude bureau af te voeren en de nieuwe neer te zetten.

Vastaus yritykseltä Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
snelle en nette levering ook aardige chauffeur en mooie bureastoel

Vastaus yritykseltä Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Vlotte en correcte communicatie en levering

Vastaus yritykseltä Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Montage snel gedaan en op de afgesproken plek.

Vastaus yritykseltä Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Ze denken mee, houden je op de hoogte en snelle levering. Alles was perfect!

Vastaus yritykseltä Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Goede service en duidelijke beschrijving. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Netjes en snel afgeleverd.

Vastaus yritykseltä Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Van begin tot einde goede voorlichting over bestelling en bezorging. Pluim voor de afdeling planning dei snel en goed reageerden op een vraag. En natuurkijk voor de chauffeur die het spul netjes en beleefd bezorgde.

Vastaus yritykseltä Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Fijn montage team, kantoormeubilair voldoet aan onze verwachting.

Vastaus yritykseltä Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Bezorgd app werkt niet, daar werd als tijd 15.00 aangegeven terwijl de levering iets na 13 uur er was. Anders was het 5* geweest

Vastaus yritykseltä Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
prima planning tot op de minuut nauwkeurig.
Vriendelijke bezorger en snelle service.

Vastaus yritykseltä Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Supergeregeld weer! Prima gozers die bezorgers!

Vastaus yritykseltä Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Zeer goed geholpen bij de keuze van het meubilair.

Vastaus yritykseltä Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Zeer duidelijke website met veel keus tegen aantrekkelijke prijzen. Ook de bezorging was prima! Fijn dat er een goed tijdvenster voor de levering is gecommuniceerd.

Vastaus yritykseltä Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Vanaf de bestelling tot levering werd er goed gecommuniceerd en geanticipeerd door Albeka.
De chauffeur was vriendelijk, voorkomend en erg behulpzaam.

Vastaus yritykseltä Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Nette meubilair heel tevreden mee en we gaan er veel plezier van hebben. Ook de levering was keurig, op tijd en goed te volgen

Vastaus yritykseltä Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Hele fijne bezorgers die mijn bureau door een hele smalle en steile trap hebben weten te krijgen. En dat alles met een glimlach en zonder geklaag. Toppers!

Vastaus yritykseltä Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Goede prijs kwaliteit verhouding, vlotte levering, vriendelijke chauffeur.