Heel vriendelijke klantendienst, zowel voor als na verkoop. Ze hebben voor mijn aankoop vlot op al mijn vragen geantwoord. Toen de bureau (vlot) geleverd werd (ook vriendelijke mannen), leek het al... Näytä lisää

Yritys on vastannut
3de bestelling, alles weer prima verlopen zoals altijd. extra ster toch weer voor de monteurs, super vriendelijk en professioneel, vind je minder en minder tegenwoordig.
Yritys on vastannut
Nice products with good pricing. The delivery service of this company is very reliable and helpful. Would order again.
Yritys on vastannut
Albeka is een solide en betrouwbaar bedrijf. Zij komen hun afspraken volledig na en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. Bovendien spelen zij een belangrijke rol in de verduurzaming door het f... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij zijn Albeka. Met meer dan 90 enthousiaste collega's richten wij kantoren en bedrijven in Nederland zo duurzaam mogelijk in. Met een uitgebreid assortiment aan tweedehands en nieuwe kantoormeubelen en meer dan 20 jaar aan expertise zit je bij Albeka altijd goed. Met onze creatieve interieuradviseurs en ons enthousiaste eigen bezorgingsteam bieden wij jou altijd de allerbeste service. Je bent altijd van harte welkom in één van onze 3 showrooms. Door bewust te kiezen voor een duurzame inrichtig van je kantoor, maken we werken niet alleen groen, maar ook leuker.
Noordeinde 206, 3341 LW, Hendrik Ido Ambacht, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Snelle reactie op vraag, snelle levering en nette montage

Vastaus yritykseltä Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Mooie bureaustoel in goede kwaliteit tegen een redelijke prijs, echt heel blij mee.
Bovendien was jullie chauffeur bijzonder vriendelijk en servicegericht, prima vertegenwoordiger van jullie bedrijf. Hij was zelfs iets vroeger dan in de app aangekondigd, waar hij zich voor verontschuldigde.. Echt keurig..
Tenslotte heel tevreden over de kwaliteit van jullie plannings-app richting klant en de betrouwbaarheid van de data die jullie er op zetten, dat zie ik wel eens anders bij bijv. de PostNL'en en DHL's van deze wereld...
Wat mij betreft is met jullie zaken doen zeker voor herhaling vatbaar en jullie krijgen van mij de maximale score :)

Vastaus yritykseltä Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
De bezorgers waren erg mooi op tijd, zelfs eerdar dan vermeld. Het wijzigen van de bezorgdag ging gemakkelijk en er werd netjes gebeld voor een nieuwe afspraak.
Bij het transport van stoelen met vulling zou het echter wel fijn zijn als tussen de stoelen wat schuim wordt geplaatst. Nu staat het frame van de bovenste stoel nog als afdruk in de onderste stoel.

Vastaus yritykseltä Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Een hele fijne ervaring gehad met de chauffeur/bezorger. Hij heeft heel netjes mijn bureaustoel ingesteld, bureau gemonteerd, geadviseerd hoe ik ergonomisch verantwoord kan werken.
Mijn complimenten aan Stefan!

Vastaus yritykseltä Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Waar ik tevreden over ben is ondanks de fouten die er gemaakt zijn hebben ze deze keurig en snel opgelost.
Het komt er op neer dat alles wat wij besteld hadden uiteindelijk geleverd is. Het personeel is vriendelijk, beleefd en denkt mee met je!

Vastaus yritykseltä Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Snel, goede kwaliteit-prijs en vriendelijke bezorgers.

Vastaus yritykseltä Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Het was optijd geleverd klantvriendelijk en goede service en een tafelblad Eiken naturel vindt ik zelf. Een aanrader

Vastaus yritykseltä Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
spullen op tijd en netjes gemonteerd. kastje bleek bij nader inzien toch wat aan de hoge kant en kon zonder probleem gewisseld worden voor lager model.

Vastaus yritykseltä Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
EEN FIJNE KANTOORKAST BESTELD EN KEURIG GELEVERD.

Vastaus yritykseltä Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Perfecte snelle wijze van bestellen en levering. Heel fijn dat al het papier en plastic werd meegenomen.

Vastaus yritykseltä Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Netjes op zijn plek gezet en oude ladenblok meegenomen.

Vastaus yritykseltä Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Perfekte service.....alles wordt gedaan om de klant tevreden te stellen, hulde, en ga zo door

Vastaus yritykseltä Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Heel hartelijk dank voor de bureaustoelen en de tafel. De stoelen zijn mooi en zitten lekker. En de tafel ziet er goed uit en is in hoogte verstelbaar. En de levering was netjes en op tijd. Algemene conclusie: goede meubels en service.

Vastaus yritykseltä Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Snelle en fijne levering gehad wederom van Albeka al vaker besteld en deze keer waren de bestelde bureau stoelen zelfs in elkaar gezet. blij met de kwaliteit en de service.

Vastaus yritykseltä Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
bestelling is conform afspraak netjes afgeleverd, door een heel vriendelijke besteller

Vastaus yritykseltä Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
De leverancier van de stoel schoot en schiet tekort, maar Albeka doet er alles aan om een passende oplossing te vinden. In mijn geval door een tijdelijke stoel te bieden en die later op lokatie om te wisselen. En verder door de bemiddelen bij gebreken aan het product. Het is altijd vervelend als iets niet goed gaat, maar goede service kenmerkt zich door hoe daar mee omgegaan wordt.

Vastaus yritykseltä Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Door een ongevalletje werd mijn roldeurkast helaas beschadigd afgeleverd. Maar de chauffeur en personeel van Albeka hebben dit probleempje voor de volle 100% naar tevredenheid opgelost - chapeau daarvoor !!!
Als u een kast zoekt - dan naar Albeka. Ik vind het TOP.

mooi tafelblad..
zeer tevreden mee.
en snel geleverd!

Vastaus yritykseltä Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Product als verwacht en soepele levering.
Elektrisch bureau besteld bij Albeka, een tweedehands. Ziet er netjes uit, alles werkt, en de bezorging ging heel soepel door twee vriendelijke heren.