Banner for Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair

Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair Arvostelua

3 821
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Heel vriendelijke klantendienst, zowel voor als na verkoop. Ze hebben voor mijn aankoop vlot op al mijn vragen geantwoord. Toen de bureau (vlot) geleverd werd (ook vriendelijke mannen), leek het al... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

3de bestelling, alles weer prima verlopen zoals altijd. extra ster toch weer voor de monteurs, super vriendelijk en professioneel, vind je minder en minder tegenwoordig.

Saanut 5/5 tähteä

Nice products with good pricing. The delivery service of this company is very reliable and helpful. Would order again.

Saanut 5/5 tähteä

Albeka is een solide en betrouwbaar bedrijf. Zij komen hun afspraken volledig na en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. Bovendien spelen zij een belangrijke rol in de verduurzaming door het f... Näytä lisää

1. Toimistokalusteet
  2. Toimistotarvikkeiden vuokraus
  3. Toimistotarvikkeiden toimittaja
  4. Remonttifirma
  5. Käytetyt toimistokalusteet

Yrityksen kirjoittama

Wij zijn Albeka. Met meer dan 90 enthousiaste collega's richten wij kantoren en bedrijven in Nederland zo duurzaam mogelijk in. Met een uitgebreid assortiment aan tweedehands en nieuwe kantoormeubelen en meer dan 20 jaar aan expertise zit je bij Albeka altijd goed. Met onze creatieve interieuradviseurs en ons enthousiaste eigen bezorgingsteam bieden wij jou altijd de allerbeste service. Je bent altijd van harte welkom in één van onze 3 showrooms. Door bewust te kiezen voor een duurzame inrichtig van je kantoor, maken we werken niet alleen groen, maar ook leuker.

Erinomainen

(3 821)

195 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Goede communicatie en service.

27. lokakuuta 2025

Beste Jose,

Bedankt voor de positieve reactie en de 5-sterren review. We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent. We wensen u veel plezier van uw nieuwe aankoop 🙂

Saanut 5/5 tähteä

Stoelen vele reeds besteld in verleden

Stoelen vele reeds besteld in verleden. Dezelfde nu
Toppie.
Alles perfect.

22. lokakuuta 2025

Beste klant,

Bedankt voor het leuke compliment en de 5-sterren. We zijn blij te horen dat u al meermaals tevreden bent over onze service! Heel veel plezier gewenst van de nieuwe stoelen ☺️

Keurige 2ehands bureaustoelen

Keurige 2ehands bureaustoelen met nieuwe bekleding zien eruit als nieuw. Zo gaan ze nog een hele tijd mee. Levering vlot en volgens afspraak.

21. lokakuuta 2025

Beste klant,

Dank voor de positieve reactie en de 5-sterren. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over uw nieuwe bureaustoelen! Heel veel plezier van u milieubewuste aankoop ♻️

++ Kwaliteits-burostoel

++ Kwaliteits-burostoel, gebruikt en technisch 100% in orde voor een aantrekkelijke prijs binnen een week na bestelling thuisbezorgd.
- : handig als een gebruiksaanwijzing of link ernaar, beschikbaar gesteld zou zijn.

20. lokakuuta 2025

Beste Marius,

Bedankt voor de 5-sterren review en de positieve reactie. We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent. We zullen het advies meenemen wat betreft de gebruiksaanwijzing, dit is alreeds verwerkt in onze plannen qua ontwikkeling! We hopen dat u eruit bent gekomen en zo niet mag u altijd contact opnemen met onze collega's van de klantenservice. Veel plezier van uw nieuwe aankoop 🙂

Altijd goed!

Altijd goed en heel aardige medewerkers!

16. lokakuuta 2025

Beste Karin,

Hartelijk dank voor dit leuke compliment en de 5-sterren! We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent. Veel plezier gewenst van uw nieuwe aankoop ☺️

Alle afspraken zijn nagekomen 👍🏻

Alles naar wens verlopen volgens de gemaakte afspraken 👍🏻

15. lokakuuta 2025

Beste Marika,

Bedankt voor de positieve reactie en de 5-sterren review! We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent. Heel veel plezier van uw nieuwe aankoop gewenst 😊

Saanut 5/5 tähteä

Alles verliep zoals gepland en…

Alles verliep zoals gepland en afgesproken. Prima service. Zelfs de chauffeur heeft ondanks de vele wegwerkzaamheden in de buurt, met enige vertraging toch de weg gevonden tot voor de deur. Waarvoor dank.

15. lokakuuta 2025

Beste Jean-Paul

Bedankt voor de 5-sterren review! We zijn blij met de positieve reactie en uw goede ervaring. We wensen u verder heel veel plezier van uw nieuwe aankoop 😊

Tevreden klant

Jullie collega was vrolijk, ruim op tijd en heeft alles adequaat afgeleverd en geïnstalleerd,

13. lokakuuta 2025

Beste Frank,

Bedankt voor de leuke reactie en de 5-sterren review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. We wensen u veel plezier met uw aankoop ☺️

Terugkerende goede ervaring

We hebben met Albeka een goede relatie opgebouwd. Zij zijn flexibel, denken graag mee en werken netjes.

10. lokakuuta 2025

Beste Liesbeth,

Wat fijn om te horen! Bedankt voor de positieve reactie en de 5-sterren review. We wensen u heel veel plezier van uw nieuwe aankoop bij Albeka ☺️

Saanut 4/5 tähteä

Correspondentie was goed alsook het…

Correspondentie was goed alsook het respecteren vd leveringstermijn en de beschreven kwaliteitstoestand van het voorwerp.

11. lokakuuta 2025

Beste klant,

Dank voor de positieve review en de 4-sterren. We wensen u veel plezier van uw aankoop!

Prima, keurige bureaustoel

Ziet er keurig uit, zit goed, alles werkt, en de zachte wielen waren er al onder gezet. Prima service

9. lokakuuta 2025

Beste Martha,

Bedankt voor de 4-sterren review! Fijn te horen dat u zo tevreden bent. We wensen u heel veel gebruiksplezier van uw aankoop 🙂

we zijn keurig geholpen

we zijn keurig geholpen
mooie tafels super netjes afgeleverd op de afgesproken tijd .
ook snelle reacties op mail e.t.c.

8. lokakuuta 2025

Beste Arie,

Hartelijk dank voor de leuke reactie en de 5-sterren review! We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent over de service en de bestelde producten! Heel veel plezier van uw aankoop🙂

Zeer vriendelijke chauffeur

Zeer vriendelijke chauffeur, die ook de oude stoel weer mee terug nam.

22. syyskuuta 2025

Beste Niek,

Dankjewel voor de positieve review en de 5-sterren, erg leuk om terug te horen! Veel plezier met je nieuwe aankoop ☺️

Saanut 5/5 tähteä

Correcte communicatie en levering!

12. syyskuuta 2025

Beste Philip,

Dankuwel voor de 5-sterren en de positieve review. Fijn dat u tevreden bent met de a-tot-z service van Albeka. We wensen u veel plezier met uw aankoop :)

Chauffeur was vriendelijk

Chauffeur was vriendelijk, stoelen waren netjes geleverd.

10. syyskuuta 2025

Beste klant,

Dankuwel voor de positieve review! We wensen u veel plezier met de stoelen en we hopen u natuurlijk nog een keer terug te zien bij Albeka :)

Uitstekend geholpen.

Ik ben goed geholpen in de showroom bij het maken van de juiste keuze voor een bureaustoel. Deze werd zonder afleverkosten door hun bezorgdienst op tijd en geheel volgens planning thuis afgeleverd.

Beste Alex,

Erg bedankt voor de positieve review en de 5-sterren! Fijn dat u nu de perfecte bureaustoel voor u heeft. We wensen u veel plezier met de stoel :)

Saanut 5/5 tähteä

omwisselen van kapotte meubelen ging perfect

Twee van de eerder afgeleverde meubelen waren kapot. Zijn zonder mankeren omgewisseld. Een kapot folderrek was nog wel bruikbaar voor ons. Hoefde niet mee terug. Heel fijn van Albeka, want alles stond driedubbel in het rek.

9. syyskuuta 2025

Beste Niek,

Fijn dat u tevreden bent met de omgewisselde meubelstukken. Maar vervelend om te horen dat het folderrek kapot is, mocht u toch deze omgewisseld willen hebben, kunnen wij dit kosteloos voor u regelen. Hiervoor kan u contact opnemen met onze verkoop. Dankuwel voor de 5-sterren en we wensen u veel plezier met uw bestelling :)

Deel whiteboards niet schoon

Ik heb 10 tweedehands whiteboards besteld. 4 daarvan zitten nog vol met tekst (inmiddels ingedroogd) en stikkers, waarvan een deel er niet zomaar af gaat. De bezorging en de andere borden zijn prima in orde, maar ik had eigenlijk verwacht dat ze in elk geval schoon afgeleverd zouden worden.
9-9-25: Inmiddels contact gehad met Albeka en alles is naar tevredenheid opgelost.

Beste Maarten,

Wat vervelend om te lezen! Dit is zeker niet hoe het hoort en dit is niet wat we gewend zijn van onze Albeka-collega's. Graag lossen we dit op en ruilen we de verkeerde whiteboarden met nette exemplaren. Onze collega van de verkoop zal hiervoor contact opnemen met u.

Saanut 5/5 tähteä

snelle levering en naar verwachting

2. syyskuuta 2025

Beste Martin,

Erg bedankt voor de 5-sterren en positieve review. We wensen u veel plezier met uw aankoop :)

Boven verwachting

Typ dit nu vanaf mijn net geleverde bureau.

Had niet verwacht dat de chauffeur (Ricardo) het bureau kwam instaleren.

Zelfs de zolder was geen probleem. Wat een service, fantastisch!

Beste Maarten,

Dankuwel voor de 5-sterren en de positieve review! Wat fijn om te lezen dat onze Albeka a-tot-z service u goed bevallen is. We wensen u veel plezier met uw nieuwe bureau :)

Team Albeka

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin