Tilfredsstillende !
Produktet var som forventet! Tilfreds!
Hos AktivSeniorLiv.dk ønsker vi at gøre hverdagen nemmere og mere komfortabel for seniorer. Vi tilbyder nøje udvalgte produkter, der kan bidrage til et aktivt og selvstændigt liv. Vi lægger stor vægt på kvalitet, funktionalitet og brugervenlighed, så du trygt kan finde løsninger, der passer til dine behov. Vores mission er at skabe en enkel og behagelig shoppingoplevelse med hurtig levering og god kundeservice, hvor vi altid står klar til at hjælpe. Vi tror på, at små forbedringer i hverdagen kan gøre en stor forskel, og vi glæder os til at være en del af din rejse mod et lettere og mere aktivt seniorliv. Har du handlet hos os? Vi vil meget gerne høre din oplevelse!
Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Produktet var som forventet! Tilfreds!
Rigtig fint produkt. Stor hjælp til mine pårørende 🙏🏼
Nemt anvendeligt produkt og god service fra start til slut
Jeg har købt den til min bedstemor og det gjorde både hendes og mit liv så meget nemmere. Vi slap for at få ondt i rykken og hun slap for ondt i armene og skuldrene, hver gang vi forsøgte at hjælpe hende op af sengen.
Godt produkt, hurtig levering og god kunde service, hvad mere kan man ønske sig :)

Vastaus yritykseltä Aktivseniorliv
Jeg købte sengestøtten, fordi jeg blev opereret og fik svært ved at komme op fra sengen. Den gjorde det meget lettere for mig at komme op, og så var monteringen nem og ligetil. Super fint produkt og hurtig levering.

Vastaus yritykseltä Aktivseniorliv
Købte SikkerSøvn+ til min bedstemor – og hun er super glad for den! Den giver hende ekstra støtte og tryghed, når hun skal op og ned af sengen. Hurtig levering og nem montering. En rigtig god investering i hendes hverdag.

Vastaus yritykseltä Aktivseniorliv
Dette produkt er genialt.
Jeg købte det til min gamle far som netop er begyndt at have lidt problemer med at komme ind og ud af sengen.
Hurtig levering og super nem hjemmesiden.

Vastaus yritykseltä Aktivseniorliv
Produktet virker perfekt. God kundeservice.

Vastaus yritykseltä Aktivseniorliv
Købte et sikkert søvn stativ til min ældre og syge mor… den kom hurtigt, super nem at sætte på sengen og giver den sikkerhed og støtte min mor havde brug for… kan klart anbefales

Vastaus yritykseltä Aktivseniorliv
Rigtigt godt produkt der øger sikkerhed, tryg og selvstændighed. Jeg købte en til min mor, da hun havde udfordringer med at kommer sikkert ud af sengen efter en operation. Den var genial for hende og kan varmt anbefales til andre der er udfordret til at komme i og ud af sengen🙏

Vastaus yritykseltä Aktivseniorliv
Super kundeservice og hurtig levering. jeg køber gerne flere hjælpemidler fra Aktivseniorliv.

Vastaus yritykseltä Aktivseniorliv
super produkt - min kære farfar kan endeligt sove trygt i sin seng, uden at frygte at falde ud.

Vastaus yritykseltä Aktivseniorliv
Sengestativet har været en kæmpe hjælp for mig efter min operation. Det giver mig tryghed, når jeg skal ind og ud af sengen. Kan varmt anbefale det!

Vastaus yritykseltä Aktivseniorliv
God kvalitet, men da jeg modtog pakken, var papkassen en smule beskadiget. heldigvis var sengestativet helt fint, så alt i alt en god oplevelse

Vastaus yritykseltä Aktivseniorliv
Virkelig smart løsning! Sengestativet er solidt og diskret i designet, hvilket er et stort plus. Jeg var bekymret for, om det ville passe til vores seng, men det fungerede perfekt. Kan klart anbefales.

Vastaus yritykseltä Aktivseniorliv
Super produkt! Har gjort min hverdag lettere. Jeg føler mig mere tryg, når jeg skal op af sengen. Nem bestilling og hurtig levering - tak for en god oplevelse!