AJ Produkter - Danmark Arvostelua 120

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,6

Absolut værste reklamefilm. Nu har jeg set omkring 4 forskellige med kvinden som snakker engelsk. Jeg har aldrig oplevet noget så kedeligt, drenende og utilfredsstillende. Produkterne er sikkert go... Näytä lisää

Beställde varor för nära 20 000:-. 8 konferensbord och 2 höj o sänkbara skrivbord. Varorna levererades, men skrivbordsskivorna saknades. Försök till rättelse under 10 dagar har inte lett någon vart.... Näytä lisää

Vil til enhver tid anbefale AJ produkter👍 Jeg kom så til at bestille det forkerte produkt og opdagede det lidt sendt🥴 egen fejl da jeg var lidt blind 👓 men deres kundeservice (vinnie P) var utrol... Näytä lisää

Jeg har netop modtaget min ordre fra AJ produkter. Der var problemer, fordi jeg havde opgivet en ufuldstændig adresse - altså min fejl, men fejlen og deraf opståede problemer blev løst effektivt og ve... Näytä lisää

1. Toimistokalusteet
  2. Varastomyymälä

AJ Produkter har mere end 40 års erfaring med indretning og tilbyder altid overraskende meget til kontor, skole, lager og industri. Hos os finder du tusindvis af kvalitetsprodukter til den bedste pris. Vi tilbyder også kundetilpassede løsninger - alt til en bedre arbejdsplads.

3,6

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Absolut værste reklamefilm.

Absolut værste reklamefilm.

Nu har jeg set omkring 4 forskellige med kvinden som snakker engelsk. Jeg har aldrig oplevet noget så kedeligt, drenende og utilfredsstillende. Produkterne er sikkert gode, men reklamen i sig selv er nok til at slukke for fjernsynet for aldrig at tænde det igen.

27. tammikuuta 2026

Stol med produktionsfejl byttet uden problemer

Havde købt en stol som viste sig at have en defekt justerbar ryg. Efter jeg skrev og spurgte om det var et design valg eller ej, fik jeg en mail efter en uges tid (grundet ferieperiode) om at de ville sende mig en ny stol omkostningsfrit, da de ikke kun kunne skaffe en ny ryg, og beklagede iøvrigt ventetiden.

Selve stolen, udover at ryggen ikke bliver siddende i justerbar position (grundet produktionsfejl), er jeg enormt glad for, og ligeledes med den service jeg har modtaget, så jeg anbefaler varmt AJProdukter, og glæder mig til at modtage min nye stol.

30. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä AJ Produkter - Danmark

Hej, Mange tak for de 5 flotte stjerner og dejligt at vi kan mærke vores strategi om at yde den bedste service som muligt virker. Vi håber den nye stol lever op til forventningerne.

Jeg modtager en pakke som viser sig at…

Jeg modtager en pakke som viser sig at være beskadiget og kontakt AJ og hun sender en mail som jeg lige kan vedhæftede billeder sende den retur
10 minutter efter modtage jeg en mail en bekræftelse på at de sender en ny dagen efter

24. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä AJ Produkter - Danmark

Tusinde tak for de fine ord, vi gør vores bedste for at yde en god service både ved køb og reklamationer.

Ekstrem dårlig kundeservice fra…

I læser fortsat ikke mail, for 5. gang så er der ingen slitage, der er som sagt ikke en eneste rids eller hak i bordpladerne, der er primært kun kataloger på bordene, et bord bliver selvfølgelig ikke slidt af kataloger, der er 3 møbel eksperter som alle siger
at AJ produkter ikke gider at sende en konsulent forbi
så i selv kan se problemet, det er som skåret ud i pap for jer produktionsfejl, det fortæller om hvor elendig jeres service er, bare det med at i ikke selv kommer forbi fortæller meget om jeres dårlige kundeservice,
i vil straks kunne se problemet, så Christina slitage er noget helt andet, faktum er at en fejl er en fejl !!!!!

Ekstrem dårlig kundeservice fra Christina,
meget dårlig kvalitet af træbordplader til lagerborde
som hæver med det samme efter bare en dråbe vand, AJ produkter fik chancen for at se bordpladerne som slet ikke bærer præg af nogen som helst form af slitage som hakker, ridser m.m., har aldrig før hørt om bordplader som ikke kan tåle bare en dråbe vand,
det er helt ude i skoven, problemet er træ overfladen fra producenten, garanti er ændret fra 3 år til 7 år på dette bord med det samme design,
ang. at i har ændret garanti perioden er selvfølgelig
p.g.a. at i selv har fundet fejlen, men i vil ikke indrømme det, det fortæller meget om jer...

5. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä AJ Produkter - Danmark

Hej Erik, Vi beklager du har den opfattelse. Du har købt et arbejdsbord i marts 2021 som du klager over ikke tåler 1 dråbe vand, her næsten 4 år senere. Der må påregnes slitage på et arbejdsbord der er næsten 4 år gammelt. Vi syntes dog det er positivt at vi har ændret til længere garanti, gældende produktionsfejl, hvilket vi ser som en service til vores kunder.

Vil til enhver tid anbefale AJ …

Vil til enhver tid anbefale AJ produkter👍
Jeg kom så til at bestille det forkerte produkt og opdagede det lidt sendt🥴 egen fejl da jeg var lidt blind 👓 men deres kundeservice (vinnie P) var utrolig hjælpsom med at få sendt der retur så mega ros herfra venlig hilsen lars J

22. tammikuuta 2025

Utrolig professionel kunde behandling…

Utrolig professionel kunde behandling af medarbejderen Vinnie Petersen, en fornøjelse at tale med.

12. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä AJ Produkter - Danmark

Tak for den fine omtale af vores medarbejder.

Jeg har bestilt havecontainere her og…

Jeg har bestilt havecontainere her og fik en utrolig god og venlig behandling, ud over at jeg fik varerne meget hurtigt, havde så problemer med nogen reservedele til mine gamle containere, som jeg ikke vidste om man kunne købe ?

Fik den allerbedste hjælp og vejledning her og fik det tilsendt, meget hurtigt, havde sagt jeg ikke var hjemme før efter den dato og der gik en dag efter jeg var kommet hjem, så fik jeg varerne.

Tak for det og ja super sødt og hjælpsom personale og ingen problemer med, at komme i kontakt med dem pr. Telefon, hvilket der er rigtigt mange steder.

Tak for det

Ps. Der står at jeg helst skal vertificere mig selv, men kan desværre ikke, jeg er syg og har mcs = kemikalie og duftintolerens, så kan ikke rejse, har derfor ikke pas eller kørekort og må på borger service for hjælp til mit id, det er grunden til, jeg ikke vertificere mig selv.

1. lokakuuta 2024

Vi har handlet flere gange hos AJ…

Vi har handlet flere gange hos AJ Produkter, og alle varer har været af ekstremt dårlig kvalitet. Vi har oplevet, at benene falder af bordene, hvilket er meget skuffende og uacceptabelt. Desværre kan vi ikke anbefale AJ Produkter baseret på vores erfaringer.

16. elokuuta 2024

Hej Michael

Først og fremmest tak for din feedback.

Vi er virkelig kede af at høre om de oplevelser, du har haft med vores produkter - det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere.

Nu hvor du skriver, at du har handlet flere gange hos os, så ser vi dig som en god og fast kunde, og i den sammenhæng, er vi kede af det over, at du ikke har henvendt dig til os, så vi kunne finde en løsning sammen.

Vi har nu undersøgt sagen nærmere, og har derfor kontaktet dig, men intet svar. Du må meget gerne henvende dig, så vi kan hjælpe dig.

Med venlig hilsen

Cathrine // AJ Produkter

Eminent kundeservice

Jeg købte en trækvogn og den blev først leveret på havnen selvom fakturaen sagde levering til adressen. Jeg ringede og var forberedt på at skulle argumentere for min sag, men der var ingen diskussion om ansvaret - dagen efter blev trækvognen leveret på min adresse.

21. elokuuta 2024

Fantastisk kundeservice

Der er godt nok langt imellem at møde en så fantastisk kundeservice. Imødekommende, søde og hjælpsomme.
Kan varmt anbefale at handle her

14. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä AJ Produkter - Danmark

Tusinde tak for den fine anbefaling.

Kæmpe service

Kæmpe service før, under og efter salg.

Hjalp med at finde det rigtige produkt, til den rigtige pris.

Hurtig levering.

Super service ved returnering af noget af forsendelse, da vi havde forregnet os.

Handler med sikkerhed igen.

13. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä AJ Produkter - Danmark

Dejligt du har haft en god oplevelse med os, gennem hele processen.

Troede de ville hjælpe mig af med ikke…

Troede de ville hjælpe mig af med ikke at få håndværker rø…
De virkede også super godt indtil de blev vasket…
Men de glider ned under buksekanten ligesom alle andre, faktisk mere en dem jeg havde før…. Helt elendigt
Så det var godt jeg kun købte 1 sæt. Fordi jeg går ikke med dem længere.

Ville ønske jeg kunne lave mig valg om og at jeg ikke blev forblændet af løvens hule.

14. maaliskuuta 2024

Hej Frederick

Jeg er ked af at bukserne er krympet, dog forhandler vi desværre ikke bukser, så tror måske din anmeldelse skal et andet sted hen? :)

God dag!

Malthe

Super oplevelse at handle med AJ…

Super oplevelse at handle med AJ Produkter. Hurtig levering og meget servicemindet og løsningsorienteret personale ved telefonisk henvendelse.

16. huhtikuuta 2024

Hej Hanne

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at du synes vi var hurtige samt løsningorienterede og vi ser frem til at være behjælpelige en anden gang :)

God dag

Kanon kundeservice

Reklamation for transportskade. Erstatningsvare sendt afsted med det samme. Nemt og uproblematisk.

17. huhtikuuta 2024

Hej Allan :)

Tak for din anmeldelse. Er glad for at vi hurtigt kunne finde en løsning til dig.

God dag :D

Malthe

'Robot Malthe' var hjælpsom og…

'Robot Malthe' var hjælpsom og effektiv.
Hurtigt svar og sublim hjælp... varen er på vej allerede nu. Herligt

11. huhtikuuta 2024

Hej :)

Tak for den fine anmeldelse. Er sikker på at "Robot Malthe" er klar til at hjælpe igen i fremtiden ;)

God dag!

/Malthe

Den gode oplevelse

Altid en god oplevelse at handle med AJ P.
Hurtig levering, gode priser.
Skulle det ske at der er en transportskade på det købte, tager man en snak med en AJ P. medarbejder og så bliver det løst på den gode måde.

4. huhtikuuta 2024

Hej Ove

Tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på :)

God dag