Aiyanatreasures Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben supertevreden over mijn eerste bestelling. Snelle afhandeling en de ondersteuning uitstekend toen dat nodig was. De kwaliteit van de thee, cacao en kokosolie geweldig. Zeker een tweede bestell... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb al meerdere keren iets besteld bij Aiyana Treasures. Alles is van zeer goede kwaliteit. Een evt. tip voor de producten met kokosolie: omdat deze pas vloeibaar worden boven de 25 graden Celsiu... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

"I absolutely love the bamboo oil! It is an amazing product for the skin. So far, I have only used it on my face, and the results are incredible. The oil is lightweight. My skin looks beautifully sm... Näytä lisää

1. Luomutila
  2. Luomumyymälä
  3. Luomukauppa
  4. Teen maastaviejä
  5. Teevalmistaja
  6. Teen tukkumyynti

Yrityksen kirjoittama

Premium Bio Products produced on organic bio farm Pikin Sranan in Suriname.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

19 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Puur Natuur

Ik ben supertevreden over mijn eerste bestelling. Snelle afhandeling en de ondersteuning uitstekend toen dat nodig was. De kwaliteit van de thee, cacao en kokosolie geweldig. Zeker een tweede bestelling waardig!

13. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aiyanatreasures

Wat een prachtige review, ontzettend bedankt! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over zowel onze producten als de service. Daar doen we het voor! We wensen je heel veel plezier met de thee, cacao en kokosolie en kijken ernaar uit je graag weer terug te zien bij ons!
Groene Groet Team Aiyana Treasures. 💚

Altijd kwalitatief goede producten

Altijd kwalitatief goede producten, snelle service en nooit geen teleurstelling.

29. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aiyanatreasures

Dankjewel Maya! We zijn enorm dankbaar voor jou als trouwe klant en voor je blijvende support en vertrouwen in onze producten. Graag tot een volgende bestelling! Groene Groet Team Aiyana Treasures 💚

Snelle levering👌🏽🌿

24. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aiyanatreasures

Dankjewel voor je fijne review Astrid!🌿
Heel veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer. Groene Groet Team Aiyana Treasures 💚

Saanut 5/5 tähteä

Snelle bezorging en eigenaresse is…

Snelle bezorging en eigenaresse is klantvriendelijk.
Bestwlde producten zoals verwacht

22. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aiyanatreasures

Bedankt voor je mooie review Marion! Fijn om te horen dat alles naar wens was en dat je tevreden bent over de service en de producten. Graag tot een volgende keer. Met Groene Groet Team Aiyana Treasures 💚

Saanut 5/5 tähteä

"I absolutely love the bamboo oil

My skin looks beautifully smooth, clear, and radiant. It absorbs wonderfully and leaves a healthy glow. I will definitely keep using this in my daily routine!

31. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aiyanatreasures

Thank you so much for your wonderful review Haya 🌸 We're delighted to hear that you're loving the bamboo oil and seeing such beautiful results. It means a lot to us that it has become part of your daily routine. We truly appreciate your support and look forward to serving you again! Green Greetings Team Aiyana Treasures 💚

Saanut 5/5 tähteä

De website is duidelijk en omschrijft…

De website is duidelijk en omschrijft ieder product.
Mijn bestelling kwam snel en in goede staat.
Hartelijk dank en tot mijn volgende bestelling.

12. toukokuuta 2026

Dankjewel voor je mooie woorden en vertrouwen in Aiyana Treasures ✨

Heel veel plezier van je producten en we kijken ernaar uit je weer terug te mogen verwelkomen bij een volgende bestellingen. Groene Groet Team Aiyana Treasures 💚

Kwaliteitsproducten uit Suriname

Een evt. tip voor de producten met kokosolie: omdat deze pas vloeibaar worden boven de 25 graden Celsius handiger om het in potten aan te bieden voor de Nederlandse markt?

5. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aiyanatreasures

Wat ontzettend fijn om te horen, dank je wel voor je vertrouwen en je mooie woorden.

Dat klopt inderdaad, kokosolie wordt pas vloeibaar bij warmere temperaturen. We zijn al aan het kijken naar potten voor de Nederlandse markt, omdat dit inderdaad praktischer kan zijn.

Heel erg bedankt voor het meedenken🌿
Groene Groen Team Aiyana Treasures 💚

Saanut 5/5 tähteä

Super fijne producten en de bestelling…

Super fijne producten en de bestelling was er ontzettend snel! Niets anders dan positieve woorden voor.

10. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aiyanatreasures

Wat ontzettend fijn om te horen! Dank voor je lieve woorden en support! We wensen je heel veel plezier met de producten & tot een volgende bestelling 🌿✨ Groene Groet Team Aiyana Treasures. 💚

Saanut 5/5 tähteä

Heerlijke natuurlijke theesoorten van…

Heerlijke natuurlijke theesoorten van goeie kwaliteit. Eerlijke communicatie.
Wel aan te bevelen.

19. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aiyanatreasures

Dankjewel voor je fijne woorden Ann!
Super om te horen dat je zo tevreden bent over onze theesoorten en service.
We zien je graag weer terug bij de volgende bestelling✨ Groene Groet
Team Aiyana Treasures 💚

Saanut 5/5 tähteä

Top producten en snelle verzending!

Top producten en ook snelle verzending! Ik zou anderen zeker aanbevelen om hier ook een bestelling te plaatsen. Dank voor alles!

22. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aiyanatreasures

Dankjewel voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de producten en de snelle verzending.
We zien je graag weer terug bij de volgende bestelling. Groene Groet Team Aiyana Treasures 💚

Saanut 5/5 tähteä

The absolute best tea and herbs!

The absolute best tea and herbs. Don't want to buy anywhere else anymore. You can taste and notice the craftmanship, love and care in all these products! Aiyana really is the best! Thank you so much for bringing your products in the market and making a real difference! 🍃🤎

17. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aiyanatreasures

Thank you so much for your beautiful review!
We’re truly grateful for your kind words. It means so much to know that you can taste the craftsmanship, care, and love that go into our teas and herbs. Always welcome to our shop. Kind Greeting Team Aiyana Treasures 💚

Goede mooie natuurlijke producten

Goede mooie natuurlijke producten, uitstekende communicatie en netjes verpakt!

19. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aiyanatreasures

Hartelijk dank voor je fijne feedback Paolo! We zijn blij dat je tevreden bent over onze producten,verpakking en service. Graag tot een volgende keer! Groene Groet Team Aiyana Treasures 💚

Goede communicatie

Goede communicatie, redelijk vlot geleverd, goed verpakt

29. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Aiyanatreasures

Dank je wel voor je review!
Fijn dat alles naar wens was & graag tot een volgende keer. Groene Groet Team Aiyana Treasures 💚

Vastaus yritykseltä Aiyanatreasures

Wat geweldig om te horen! We zijn superblij dat je zo geniet van onze bio thee. Dankjewel voor je lieve woorden, we zien je graag terug bij je volgende bestelling! Groene Groet team Aiyana Treasures 💚

Fantastische pure producten

Fantastische pure producten. Elke avond een heerlijk kopje kaneelbladthee of bos zuurzak. Rustgevend en remt de aanwezige ontstekingen. De moringapoeder doe ik door mijn smoothie en mijn energie gaat weer door het dak!! Snelle levering, en top kwaliteit. Zou nog topper worden als er een soort van “gebruiksaanwijzing” bij staat hoeveel je van alles moet gebruiken als je een “newbie” bent in de producten haha but overall: HEEL BLIJ :). Kan niet wachten tot de volgende bestelling!

3. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Aiyanatreasures

Wat fijn om te lezen dat je zo geniet van onze pure producten, Irene! ✨Heerlijk dat de thee rust brengt en de moringa je zoveel energie geeft, daar doen we het voor. Dank voor je mooie feedback! Op onze website staat bij elk product een gebruiksaanwijzing, en we werken eraan om binnenkort het op onze banners te vermelden! Dank je wel voor je enthousiasme en vertrouwen. We kijken uit naar je volgende bestelling!
Groene groet, Team Aiyana Treasures 💚

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb citroengras besteld en ben zéér…

Ik heb citroengras besteld en ben zéér tevreden hierover. Ik heb na de zomerperiode altijd last van een hele vervelende hoest die alleen weg gaat d.m.v. een astma pufje. Na het drinken van deze thee had het pufje niet meer nodig en verdween mijn hoest. De thee heeft dus een helende werking op een natuurlijke manier! Kan het een ieder aanraden.

2. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Aiyanatreasures

Hartelijk dank voor je fantastische review, Meltico! We zijn ontzettend blij en dankbaar dat onze citroengras thee jou heeft kunnen helpen. Zoals je terecht zegt, heeft de thee inderdaad een helende werking. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Lobi💚 team Aiyana Treasures

Saanut 5/5 tähteä

Top bedrijf met top organic producten

Top bedrijf met top organic producten. Het is wat duurder en kost wat meer maar dan heb je ook wat en in gezondheid moet je blijven investeren. Vooral de Bamboe Thee is een echte aanrader. En de Kokos Olie, zo puur en goed voor je huid. Ik blijf vaste klant bij jullie.

9. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Aiyanatreasures

Wat een prachtige review, dank je wel! 🌿 We zijn enorm blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten en service. Gezondheid is inderdaad een waardevolle investering, en we vinden het fijn dat jij dat ook zo ziet. De Bamboe Thee en Kokosolie zijn favorieten van velen – geweldig dat ze jou ook zo goed bevallen! We waarderen je loyaliteit en kijken ernaar uit om je nog lang als vaste klant te mogen verwelkomen. 💚Groene Groet team Aiyana Treasures.

Saanut 5/5 tähteä

Fresh, pure, and really effective!

I’ve been drinking the Moringa tea from Aiyana Treasures and I’m really happy with it. The taste is clean and natural, and I feel noticeably more clear and energized after drinking it. It’s become part of my daily routine. Great quality, and the delivery was quick too.

31. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Aiyanatreasures

Thank you Martijn for your refreshing review! We’re pleased to know that our moringa tea is doing the work and that it’s now a part of your daily routine. We’d love to see you back for your next order. Green Greetings team Aiyana treasures 💚

Echt een aanrader!

Het is heel moeilijk om een goed en natuurlijk product te vinden (zonder troep erin). Aiyanatreasures is getipt via een vriend van ons en wat ben ik blij! Wij hebben ondertussen van alles besteld en zijn zeer tevreden. De kokos olie is mijn favoriet! Voor het lichaam, haar en om mee te koken.

31. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Aiyanatreasures

Dankjewel voor jullie mooie review Lisanne & Quincy! Wij zijn dankbaar dat onze Surinaamse bio producten jullie zo goed bevallen. Wij waarderen jullie loyale support! Tot een volgende bestelling!
💚 Groene Groet team Aiyana Treasures.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin