Aivita Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,6

Virkelig god sundheds coach app. Jeg har været medlem nogle uger nu og har allerede fået 3-4 nye vaner i min dagligdag. sover bedre, føler mig sundere og får trænet bedre. Sidder med chatten et par... Näytä lisää

Godt solgt af Uffe Holm, som lokker med 30 dages gratis prøveperiode. Da oprettelsen er gennemført, får man kun 7 dage. Jeg lykkedes ikke med integrationerne og det øvrige udbyttet af app’en, kunne... Näytä lisää

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 57 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

21 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

En sundheds App der virker.

Jeg har brugt Aivita i en periode nu, og den har virkelig hjulpet mig med at forbedre mine daglige vaner. Mit mål var både at få bedre søvn og komme i bedre form, og på begge områder har appen gjort en mærkbar forskel.

Det, jeg især kan lide, er, at anbefalingerne er konkrete, nemme at følge og tilpasset min hverdag. Appen har gjort det lettere at holde fokus på de små vaner, som over tid skaber store resultater.

Jeg sover bedre, har mere energi i hverdagen og har samtidig forbedret min vægt og generelle form. Det bedste er, at appen fortsat hjælper mig med at holde kursen og udvikle mig videre i en travl hverdag.

Jeg kan varmt anbefale Aivita til alle, der ønsker at forbedre deres sundhed, søvn og livsstil på en enkel og motiverende måde

14. kesäkuuta 2026

Virkelig god sundheds coach app

Sidder med chatten et par gagne om ugen og planlægger min kostplan og min træningsplan.
Vil anbefale!!

1. kesäkuuta 2026

Genial app som virkelig har overgået…

Genial app som virkelig har overgået mine forventninger. Det er ikke bare en almindelig app, for her er det opmuntring og vejledning i f.eks. mit tilfælde vægttab, hvordan jeg spiser bedre, fine udfordringer med motion og lign. Skulle der være en dag eller 2 man skipper eller ikke når, så er der motiverende og ikke dømmende råd til at fortsætte. Virkelig min nr. 1 app. Kan klart anbefales og den er kommet for at blive som et dagligt redskab og motivation.

9. kesäkuuta 2026

Funktionel og super god app

Funktionel og super god app, til at opstarte nye vaner. Føler ikke appen får mig til at gøre noget ekstraordinært, men den har hjulpet med med at vedholde vaner, som jeg ikke har kunne før.

Cool og enkel app

Cool og enkel app - jeg synes særligt fokus på gøre mål realistiske betyder meget for mig - og måske grunden til at jeg fortsat bruger App'en

En anbefaling værd

Super lækker app og koncept, som er med til at holde motivationen i top.
Jeg har lavet en træningsgruppe med et par venner, hvor vi løbende støtter hinanden for at nå vores mål.
En stor anbefaling herfra

God app

God app. Gode indsigter. Har hjulpet mig med nogle nye vaner i løbet af få måneder.
Smart AI chat med kostplan.
Mangler dog stadig at man kan bestille blodprøver direkte i appen.

Hej Peter
Tak for de søde ord. Vi arbejder lige nu hårdt på at få hele vores testlab op. Vi regner med at åbne det i løbet af juni måned.

Har slet ikke abonnent

Har slet ikke abonnent, tog den gratis uge, men tilmeldte mig ikke. Nu står der 349 kr. til at blive trukket, men jeg kan på ingen måde komme ind og ændre noget eller skrive til nogen! 🙈

5. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aivita

Hej JD vil du kontakte support@aivita.app Så får vi det løst.

Snyd og bedrag.

1. kesäkuuta 2026

Hej Uffe
Det er jeg ked af du skriver. Vil du kontakte os på support@aivita.app så vi kan vise vi gør alt hvad vi kan for at lave en god app

Unødvendig og intetsigende app

Kan ikke anbefale denne app, den lukker hele tiden ned efter 2-3 min. Min iPhone kan ikke klare den her app, den bliver over varm. Jeg håber de ser min mail med opsigelsen, da jeg kan se at mange klager over de ikke svare.

5. kesäkuuta 2026

Godt solgt af Uffe Holm

Jeg lykkedes ikke med integrationerne og det øvrige udbyttet af app’en, kunne jeg have fundet på andre AI platforme.

26. toukokuuta 2026

Advarsel

Blev trukket 99 kr. selvom jeg kun havde meldt mig til 7 dages gratis prøvetid !
Har skrevet til dem og de svare ikke !
Måtte anmelde dem i banken !
Nu skal i ikke bare skrive, som I har gjort til alle de andre, jeg skal skrive på mail, for det har jeg gjort flere gange !
I svare ikke !!!! Betal mine penge tilbage asap

15. toukokuuta 2026

Hej Sally

Jeg vil nu rigtig gerne i kontakt med dig. Jeg kan ikke finde dig i vores system