Købte en airshaper, som laver de FLOTTESTE krøller, som virkelig holder godt! Dog var der en lidt sjov lyd da jeg brugte den ene krølletønde, derfor skrev jeg til dem for at høre om det var normalt og... Näytä lisää

Virkelig ikke pengene værd. De første par gange jeg forsøgte at bruge den, begyndte den at hyle helt vildt. Her noget tid efter har jeg så forsøgt at bruge den igen, men denne gang nåede jeg at få... Näytä lisää

Jeg har for nylig købt Airshaper Pro 2. Min kone er imponeret over den smarte teknologi, som gør tørringen hurtigt, effektivt og ikke mindst kreativ. Sjældent har jeg givet en gave til så få penge, d... Näytä lisää

1. Hiustuotemyymälä

Airshaper.dk er en dansk e-handelsvirksomhed, der specialiserer sig i at tilbyde innovative og prisvenlige hårstylingprodukter. Vores sortiment inkluderer multistyler som fungerer som hårtørrere, glatte- og krøllejern og er designet til at imødekomme forskellige hårstylingbehov. Vi er dedikerede til at levere produkter af høj kvalitet, der kombinerer funktionalitet med moderne design. Vores mål er at gøre professionel hårstyling tilgængelig for alle, uanset budget. Hos Airshaper.dk prioriterer vi kundetilfredshed højt. Vi tilbyder hurtig og pålidelig levering, nem returnering og en brugervenlig hjemmeside, der gør din shoppingoplevelse så enkel som muligt.Vores kundeservice er altid klar til at assistere dig med eventuelle spørgsmål eller behov. Vi stræber efter at skabe en positiv og tilfredsstillende oplevelse for hver kunde

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 90 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Skeptisk först men det va snabb…

Skeptisk först men det va snabb leverans, bra kvalitet och håret blir så fint av den!

2. tammikuuta 2026

Kära Tilda

Tusen tack för din fina recension. Det är så härligt att höra att du har blivit nöjd med produkten trots att du var skeptisk i början. Vi är glada att du uppskattar både leveransen och kvaliteten och att ditt hår blir fint. Det betyder mycket för oss att du har haft en bra upplevelse. 😊🙏🏼

Superköp!

Snabb leverans, lockar som håller heeela dagen. Jag är så nöjd. Tusen tack!!!

2. tammikuuta 2026

Hej Mira

Tusen tack för din fina recension. Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen och att lockarna håller hela dagen. Det betyder mycket för oss att produkten lever upp till dina förväntningar och ger dig ett bra resultat. 😊🙏🏼

Super god service

Super god service! Havde mistet min børste til min airshaper, og da jeg komtsktede dem for st høre om jeg kunne købe en ny, vendte de tilbage og bad mig betale porto, så skulle de nok sende en uden betaling. Virkelig en god og positiv oplevelse! Kan kun anbefale at bruge Airshaper!

4. joulukuuta 2025

Kære Sara

Tusind tak for din søde anmeldelse. Det glæder os utrolig meget at høre, at du har haft en god og positiv oplevelse med vores kundeservice. Vi er bare glade for at kunne hjælpe dig med en ny børste, så du igen kan få fuld glæde af din Airshaper. Tak for din varme anbefaling 🙏🏼😊

Fantastisk service

Tilbudspris. Hurtig levering og fantastisk service/ svar på mail.

24. marraskuuta 2025

Kære Jeanet,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med både prisen og vores hurtige levering. Vi lægger stor vægt på altid at give hurtige og gode svar på mail, så det betyder meget for os, at du har oplevet netop dette. 🙏🏼😊

god kundeservice

god kundeservice, gennem det hele. sendte den tilbage da den ikke fungerede til mit hår og der var ingen problemer.

31. lokakuuta 2025

Kære Nynne,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med vores kundeservice hele vejen igennem.

Det er vigtigt for os, at man altid føler sig tryg og godt behandlet som kunde, og vi er glade for, at du oplevede returprocessen som nem og helt uden problemer.

Tak fordi du delte din oplevelse med os. 🙏🏼😊

Super service

Hurtig, god og ærlig service.

10. marraskuuta 2025

Kære dig,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os utrolig meget at høre, at du har oplevet vores service som både hurtig og ærlig. Vi sætter stor pris på din feedback, da vi netop stræber efter altid at give en god og gennemsigtig oplevelse til vores kunder. 😊🙏🏼

Super godt produkt

Super sødt personale, og super godt og nemt produkt.❤️

5. marraskuuta 2025

Kære Anne

Tusind tak for dine 5 stjerner og de utrolig søde ord. 😊

Vi er så glade for, at du både synes, produktet er super godt og nemt, og at du har haft en god oplevelse med vores team. Det betyder virkelig meget for os. 🙏🏼

Giver kruset hår

Uanset hvilken del jeg bruger, bliver mit hår uglet og MEGET kruset. På trods af, at jeg bruger produkter og passer på håret….

13. lokakuuta 2025

Kære Cecilie

Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig kede af at høre, at du oplever, dit hår bliver kruset. 🙁 Det er bestemt ikke den oplevelse, du skal have, og det lyder frustrerende, når du nu ovenikøbet bruger produkter og passer på det.

Krus opstår typisk, når hårets yderste lag (skællaget) efterlades åbent, eller hvis luften rammer håret fra forskellige retninger, hvilket "roder" hårstråene op.

Airshaperen er designet til netop at lukke dette skællag, men det kræver den rigtige teknik. Her er vores bedste tips specifikt målrettet krus:

1. Brug glattebørsten først:Den absolut mest effektive måde at bekæmpe krus på er ved at bruge et af børstehovederne (enten den bløde eller den faste) som det første. Børsten giver en let spænding i håret, og vigtigst af alt: den tvinger luftstrømmen til at blæse ned langs hårstrået (fra rod til spids). Denne retning er altafgørende for at glatte og lukke skællaget.

2. Tør håret 80% først: Hvis du styler på drivvådt hår, kan den varme luft skabe damp, som får skællaget til at "rejse sig" og skabe krus. Brug føntørrer-hovedet til at få håret ca. 80% tørt, før du begynder at style med børsterne.
Undgå for høj varme: Hvis dit hår er fint eller har tendens til krus, så prøv at bruge medium varme i stedet for den højeste. For meget varme kan udtørre håret unødigt og gøre krus værre.

3. Afslut ALTID med kold luft: Dette er det vigtigste trin for at "låse" frisuren og undgå krus. Når en sektion er tør og glat, så hold "Cool Shot" knappen nede i 5-10 sekunder, før du slipper sektionen. Varmen former håret, men det er kulden, der forsegler hårstrået (lukker skællaget) og forhindrer fugt fra luften i at trænge ind senere og skabe krus.

Vi håber, disse mere tekniske tips kan gøre en forskel for dig. 😊 Hvis det mod forventning stadig driller, må du endelig sende os en mail på kontakt@airshaper.dk, så finder vi en løsning sammen.

jeg bestilte deres airshaper

jeg bestilte deres airshaper, og den fungerede fint til at starte med, dog begyndte den efter at have brugt den i 10 min, at stoppe med at virke. Når jeg tænder den blinker den bare, og der kommer hverken varme eller luft ud.
jeg forsøgte at række ud til dem over mail, hvor jeg fik hurtigt svar med at jeg skulle sende en video.
Det gjorde jeg, dog nu ca 4-5 dage efter, har jeg intet hørt fra dem igen.

17. lokakuuta 2025

Kære Celina

Tak for din anmeldelse. Vi er virkelig kede af at læse din oplevelse 🙁

For det første skal din Airshaper selvfølgelig virke upåklageligt. Det er bestemt ikke meningen, at den skal stoppe og blinke efter kort tids brug. Det lyder som en teknisk fejl, og det beklager vi.

For det andet er vi rigtig kede af, at du måtte vente på svar. Vi kan se, at vi sendte et svar tilbage til dig, lige efter vi modtog din video, men det ser desværre ud til, at den mail aldrig er nået frem til dig – måske er den fanget i et spamfilter. Det er vi oprigtigt kede af, for det er bestemt ikke meningen, at du skulle føle dig overset.

Heldigvis fik vi fat i hinanden siden da, og vi har sendt dig en helt ny Airshaper. Vi håber, du er blevet rigtig glad for den, og at den nye fungerer præcis, som den skal. 😊

Rigtig god kvalitet

Rigtig god kvalitet, jeg har nu brugt den i en hel uge og den er fantastisk. Har dog lige skulle lære hvordan jeg bruger de forskellige hoveder, men det lære man hurtigt! Rigtig godt produkt, kan klart anbefales!

21. lokakuuta 2025

Kære Malou

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! 🙏🏼

Hvor er det dejligt at høre, at du oplever kvaliteten som rigtig god, og at du er blevet så glad for din Airshaper efter den første uges brug.

Du har helt ret i, at det lige kan kræve et øjeblik at lære de forskellige hoveder at kende, så det er vi glade for at høre, at du hurtigt fik styr på. 😊

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse og give din klare anbefaling.

Ingen penge retur

Ville gøre brug af min tilfredsheds garanti, og da produktet ikke fungere for mit hår, så valgte jeg at sende produktet tilbage. Har intet hørt tilbage fra virksomheden, selvom jeg kan se, at forsendelsen er kommet frem… har også prøvet at kontakte virksomheden uden held…
Efter min anmeldelse fik jeg pengene tilbage med det samme

Hej Julie 💜

Tusind tak for din besked og hvor er det ærgerligt at høre, at oplevelsen ikke har været helt som håbet.

Jeg har lige tjekket i vores system, men kan desværre ikke finde nogen tidligere henvendelse fra dig. Det tyder derfor på, at du måske har fået sendt beskeden til en anden mailadresse ved en fejl. Vi svarer nemlig altid alle beskeder samme dag 💌

Jeg kan se, at vi modtog din retur den 6. oktober. Der går som regel op til 10 hverdage, før den er færdigbehandlet og refunderet, men jeg har sørget for, at pengene bliver sendt retur til dig allerede nu 😊

Hvis du en anden gang har brug for hjælp, må du endelig skrive direkte til os på kontakt@airshaper.dk, så lover jeg, at vi tager godt hånd om det 💟

Kærlig hilsen

ELSKER airshaperen

ELSKER airshaperen. Jeg har aldrig opnået et så fyldigt og flot blowout før!!

2. lokakuuta 2025

Hej Amalia 💜

Hvor er det fantastisk at høre, at du er så glad for din Airshaper! Vi elsker, at du får det fyldige og flotte blowout, du har drømt om. Det betyder meget for os at vide, at den gør en forskel for dig i hverdagen.

Tusind tak fordi du deler din oplevelse 🙏🏼

Kh
Team Airshaper

Holder slet ikke krøller i mit hår og…

Holder slet ikke krøller i mit hår og mit hår er ret tykt syntes det er træls nu når man har brugt så mange penge på den.

8. syyskuuta 2025

Hej Nanna 💜

Tusind tak fordi du deler din oplevelse, også selvom den ikke har været som forventet. Vi kan godt forstå, at det kan være frustrerende, når man ikke oplever det resultat man håbede på. Vores mål er, at alle skal få en god oplevelse med deres Airshaper, og derfor vil vi meget gerne hjælpe dig videre.

Ofte handler det om små justeringer i teknikken og faktisk ikke om selve produktet. Vi har testet vores Airshaper på alle slags hår med gode resultater. Her er tre af de vigtigste råd, vi plejer at give:

Håret skal være ca. 80% tørt, når du går i gang. Hvis det er for tørt, kan stylingen have svært ved at holde.

Arbejd altid stylingprodukter godt ind i håret, inden du bruger Airshaper. Det giver både bedre hold og et sundere look.

Når du former håret, så hold varm luft på i 10-15 sekunder og afslut med 5 sekunder på cold shot. Det hjælper med at “låse” stylingen fast, så den holder meget længere.

Hvis du har lyst, må du meget gerne kontakte os på kontakt@airshaper.dk. Her hjælper jeg dig meget gerne videre, så du også kan opleve flotte resultater med din Airshaper 💟

Kh.
Team Airshaper

Så nem at arbejde og virkelig flot…

Så nem at arbejde og virkelig flot resultat

1. syyskuuta 2025

Hej Mette 💜

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Hvor er det dejligt at høre, at du synes Airshaper er nem at arbejde med og giver et flot resultat. Det er præcis den oplevelse vi ønsker, at vores kunder skal have.

Rigtig god fornøjelse med din Airshaper ✨

Kh.
Team Airshaper

Jeg har haft min Air Shaper i lidt over…

Jeg har haft min Air Shaper i lidt over en måned og var faktisk meget tilfreds til at begynde med. Men pludselig under brug kortsluttede den, begyndte at ryge og afgive en kraftig, ubehagelig lugt af brændt plast og fisk. Motoren blev sløv, og jeg måtte lynhurtigt trække stikket ud ellers kunne det have udviklet sig til en brand.

Jeg er chokeret over, at et produkt, der virker så fint i starten, kan vise sig at være en direkte sikkerhedsrisiko. Det er både skuffende og uacceptabelt, og jeg kan kun advare andre mod at købe det. Var ellers meget glad for det men slet ikke pengene værd

Hej Jasmin 💟

Vi er oprigtigt kede af at læse din oplevelse og kan sagtens forstå, at det må have været både ubehageligt og skræmmende for dig 🤗 Sikkerhed er noget af det vigtigste for os, og alle vores maskiner lever op til gældende krav i Danmark og EU, blandt andet ved at være CE-mærket. Det betyder, at de er testet og godkendt efter de standarder, der er sat for at sikre tryg brug.

Vi kan dog ikke finde nogen ordre i vores system, der matcher dit navn, og det undrer os en smule. Det kan selvfølgelig være, at ordren ligger under et andet navn eller en anden e-mail, men vi vil meget gerne undersøge det nærmere og finde en løsning sammen med dig.

Du må derfor meget gerne kontakte os direkte på kontakt@airshaper.dk
, så vi kan hjælpe dig bedst muligt 🍇 Vi tager altid den slags henvendelser alvorligt, og vi vil gøre alt for, at du føler dig tryg og godt behandlet.

Kh Team Airshaper

Pludselig ingen svar eller tilbagebetaling

Jeg modtog produktet vildt hurtigt. Jeg måtte bare erkende, at produktet ikke fungerede i mit hår, og jeg kontaktede dem derfor hvor jeg fik en virkelig god service. Det er nu 19 dage siden jeg sendte den retur. Har skrevet til dem flere gange, men har intet hørt ifht. Tilbagebetaling :(

Hej Amalie 💟

Tusind tak fordi du deler din oplevelse. Vi er rigtig kede af at høre, at du har stået og ventet uden svar 🤗 Det skal selvfølgelig ikke ske. I forbindelse med vores nye lager er din retur desværre smuttet, og det tager vi fuldt ansvar for.

Vi har nu udbetalt dine penge, og du burde kunne se beløbet på din konto meget snart. Det glæder os at høre, at du i første omgang oplevede god service hos os, og vi vil gøre alt for at sikre, at det også gælder hele vejen igennem processen fremover 🍇

Tak for din ærlighed og for din tålmodighed.

Kh Team Airshaper

Virker fantastisk

Virker fantastisk! Virkelig pengene værd!! Har ikke prøvet en dyson, men kunne forestille mig at airshaper virker lige så godt eller er endnu bedre.

11. helmikuuta 2025

Hej Ann Sofie 😊

Hvor er det dejligt at høre at du synes din Airshaper virker fantastisk og du føler den alle pengene værd 💜 Tusind tak fordi du deler din oplevelse, det betyder rigtig meget for os.

Rigtig godt produkt

Rigtig godt produkt, kan varmt anbefale!!
Så ens med den populære Dyson Airwrap (hvis ikke bedre).

9. heinäkuuta 2025

Hej Anna 😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du er så glad for din Airshaper og kan varmt anbefale den 💜 Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du oplever et rigtig godt resultat.

KønKøbKøb

Har fået så voluminøst hår af at bruge dne én gang og har holdt i håret i flere dage! Og virkelig god service fik den leveret på ingen tid

27. elokuuta 2025

Hej 😊

Hvor er det fantastisk at høre, at du allerede efter første gang fik så voluminøst hår og at resultatet holder i flere dage 💜 Det glæder os også, at du oplevede hurtig levering og god service. Tusind tak fordi du deler din oplevelse.

Team Airshaper

Fantastisk produkt til tykt hår

Virkelig et fantastisk produkt! Jeg har langt og tykt hår og var meget i tvivl om, hvorvidt den overhovedet ville virke til mit hår, men er virkelig blevet positivt overrasket. Den tørrer mit hår meget hurtigere end en almindelig hårtørrer, og jeg kan style det på alle de måder, jeg havde håbet. Jeg kan kun anbefale alle med tykt hår at anskaffe sin en Airshaper!

26. elokuuta 2025

Hej Alba 😊

Hvor er det dejligt at høre, at din Airshaper har overrasket dig positivt og fungerer så godt til langt og tykt hår 💜 Det glæder os især at høre, at den både tørrer hurtigere end en almindelig hårtørrer og giver dig de stylingmuligheder, du havde håbet på.

Tusind tak for din varme anbefaling. Den betyder rigtig meget for os og måske også for andre med tykt hår, der måske er i tvivl.