Banner for AIC Visser

AIC Visser Arvostelua

3 464
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Bestelde spullen waren snel binnen. De watertender bleek bij eerste gebruik lek. Heb dit toen direct bij jullie gemeld. De defecte tender werd de volgende dag vervangen voor een nieuwe. Geweldige... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Nog gebeld omdat ik de bestelling dringend nodig had. Zeer vriendelijk geholpen en bestelling was volgende dag binnen. Zelfs meegedacht voor een noodoplossing. Erg blij mee.

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Honda EM5500CXS aggregaat besteld en afgehaald in Veghel (kwam me zelf beter uit, leveren zou ook gratis zijn). Ging zeer vlug, super vriendelijk en behulpzaam personeel. Het aggregaat bleek na e... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Prettig geholpen door erg vriendelijk personeel. De bestelling werd keurig op tijd geleverd.

1. Rakennustarvikkeiden tukkumyynti
  2. Rakennuslaitteiden toimittaja
  3. Rakennustyömaalaitteiden myynti
  4. Työkalukauppa

Yrityksen kirjoittama

Bij AIC Visser vinden we het gewoon mooi om het onmogelijke mogelijk te maken voor onze klanten. We doen het. Flexibel, oplossingsgericht en altijd met een plan. Met als doel: de bouwplaats efficiënter, duurzamer en veiliger maken. Met onze belofte: komt goed!

Bij ons draait alles om één belofte: komt goed.

Yrityksen kirjoittama

AIC Visser | Komt goed
Wij zijn jouw materieeldienst van de toekomst. Eén aanspreekpunt dat overzicht houdt. We zorgen dat spullen op tijd klaarstaan, denken mee over veiligheid en logistiek en helpen je slimmer en duurzamer te bouwen.

Wat je nodig hebt, komt jouw kant op.

Bij bestellingen vanaf € 500,- excl. btw betaal je geen verzendkosten, mits alle producten via de standaard pakketdienst verzonden kunnen worden.

Meer dan 95% van de producten in onze webshop is direct uit voorraad leverbaar. Bestel je op een werkdag vóór 15.00 uur? Dan verzenden we je bestelling nog dezelfde werkdag.

Erinomainen

(3 464)

170 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

We werden niet op de hoogte gehouden…

We werden niet op de hoogte gehouden dat bepaalde artikelen niet voorradig waren.

10. maaliskuuta 2026

Beste Gertjan,

Bedankt voor uw review.

Het spijt ons te horen dat u niet op de hoogte werd gehouden van de beschikbaarheid van artikelen. We zullen dit intern bespreken om onze communicatie te verbeteren. Bedankt voor uw feedback.

Team AIC-Visser..

Saanut 5/5 tähteä

Nalevering prima verzorgd zonder…

Nalevering prima verzorgd zonder verzendkosten

10. maaliskuuta 2026

Beste W. Karbet,

Bedankt voor uw 5 sterren review.

Wat fijn dat alles naar wens was en dat u tevreden bent over de verzorging en de gratis verzending. Dank voor uw feedback!

Top Hekken

Top Hekken, snel geleverd en keurig te woord gestaan!!

9. maaliskuuta 2026

Beste R. Romein

Bedankt voor uw review.

Fijn om te horen dat u tevreden bent met de hekken en de snelle levering. We waarderen uw positieve feedback enorm!

Goed advies

Goed advies, meedenken en snelle service

6. maaliskuuta 2026

Beste Ralph,

Bedankt voor uw 5 sterren review.

Fijn om te horen dat u tevreden bent met ons advies en de snelle service. Bedankt voor uw positieve feedback!

Erg behulpzaam

Erg behulpzaam

25. helmikuuta 2026

Beste Melez Infra,

Bedankt voor uw 5 sterren review.

Wat fijn dat u tevreden bent met de snelle verzending.
Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Saanut 5/5 tähteä

Zoals gewoonlijk.. prima in orde

- Supersnel verzonden
- Realistische prijs
- Zeer net product (Krachtstroom kabel 32A 25m)

5. maaliskuuta 2026

Beste Dirk,

Bedankt voor uw 5 sterren review.

Wat fijn dat u tevreden bent met de snelle verzending,
realistische prijs en de kwaliteit van de krachtstroomkabel.
Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Bermpaaltjes besteld

Bermpaaltjes besteld. Zeer tevreden over. Goede kwaliteit, scherpe prijs, goed verpakt en volgens planning geleverd. Aanrader!

4. maaliskuuta 2026

Beste Pascal,

Bedankt voor uw 5 sterren review.

Wat fijn te horen dat u tevreden bent met de bestelde bermpaaltjes! We zijn blij dat de kwaliteit, prijs en levering aan uw verwachtingen voldeden. Bedankt voor de aanbeveling!

Goede snelle levering

Goede snelle levering, uitstekend product tegen een goede prijs

Beste Ria,

Bedankt voor uw 5 sterren review.

Fijn om te horen dat de levering snel was en dat u tevreden bent met het product en de prijs. Hartelijk dank voor uw positieve feedback, dit waarderen wij zeer!

Dikke prima

Dikke prima! De bami was iets vettig maar de loempia’s waren heerlijk!

Beste Tjalling,

Bedankt voor uw 5 sterren review.

Wat fijn dat de loempia's in de smaak vielen. Jammer van de bami, wij snappen u mening. Helaas verkopen wij deze gerechten niet als technisch groothandel. we vinden het wel fijn dat u lekker heeft gegeten.

snelle levering

Beste Nathalie,

Bedankt voor uw 5 sterren review.

Wat fijn om te lezen dat u uw orde snel heeft mogen ontvangen! Hartelijk dank voor uw positieve feedback en de mooie beoordeling

Saanut 4/5 tähteä

snel en adequate afhandeling en…

snel en adequate afhandeling en levering.

Beste Henk,

Bedankt voor uw review.

Fijn om te horen dat onze snelle en adequate service en levering u bevallen. Bedankt voor uw positieve feedback!

Saanut 3/5 tähteä

Ik heb niet mijn hele bestelling…

Ik heb niet mijn hele bestelling ontvangen na een week wachten.

2. maaliskuuta 2026

Beste Richard,

Bedankt voor uw review.

Het spijt ons te horen dat uw bestelling niet compleet is. We zullen dit onderzoeken om te zien wat er is gebeurd. we vonden het fijn om elkaar toch even telefonisch te spreken zodat er geen misverstanden zijn. Bedankt voor uw feedback.

Goed bedrijf.

Goede service en fijne medewerkers

26. helmikuuta 2026

Beste Arnold,

Bedankt voor uw 5 sterren review.

Wat fijn dat onze medewerkers zo behulpzaam waren! Hartelijk dank voor uw positieve feedback en de mooie beoordeling.

Top service

Top service
Er ontbrak wat bij de bestelling en er was iets defect en dit werd gelijk opgelost

24. helmikuuta 2026

Beste van der Plaat,

Bedankt voor uw 5 sterren review.

Wat fijn dat u tevreden bent met onze service! We zijn blij dat we de problemen met uw bestelling snel konden oplossen. Dank u voor de positieve feedback.

Saanut 5/5 tähteä

Snel geleverd en fijne communicatie

24. helmikuuta 2026

Beste Gerco,

Bedankt voor uw 5 sterren review.

Wat fijn dat alles naar wens is verlopen! We waarderen uw positieve feedback over de snelle levering en communicatie enorm.

een telefoontje was genoeg

een telefoontje was genoeg

23. helmikuuta 2026

Beste A.W,

Bedankt voor uw 5 sterren review.

Fijn dat een telefoontje voldoende was! We waarderen uw positieve feedback enorm. Dank u wel!

Saanut 2/5 tähteä

de laatste tijd enkele dingen besteld

de laatste tijd enkele dingen besteld. de leveringen komen later dan gevraagd en door aic gemeld. ik heb een tussenmeter voor stroom gekocht. deze is niet door jullie of de leverancier getest. daar door veel schade veroorzaakt. het oplossen hiervan kost ondanks de juiste inzet van aic toch veel tijd en kosten

20. helmikuuta 2026

Beste Bas,

Bedankt voor uw review

Het spijt ons te horen over de late leveringen en de problemen met de stroommeter.

We waarderen uw feedback en de inspanningen van AIC-Visser. We zullen dit intern onderzoeken om onze processen te verbeteren en herhaling te voorkomen. Dank u voor uw tijd

Snelle levering, prima prijs

Eind van de dag besteld, volgende dag geleverd! Top!
Prijstechnisch ook prima!

19. helmikuuta 2026

Beste Dennis,

Bedankt voor uw 5 sterren review.

Wat fijn dat u tevreden bent over de snelle levering en onze prijzen! We zijn blij met uw positieve feedback en danken u hartelijk voor uw review.

Goed en snel geleverd.

Goed en snel geleverd.
Fijne communicatie.
Goede prijs kwaliteit verhouding.

10. helmikuuta 2026

Beste Wout,

Bedankt voor uw 5 sterren review.

Wat fijn dat alles naar wens is verlopen! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de snelle levering, communicatie en prijs-kwaliteitverhouding. Dank voor uw feedback!

Team AIC-Visser.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin