Hos AIchitect gør vi det sjovt, enkelt og ekstremt effektivt at drive virksomhed. Vi er et AI-konsulenthus og udviklingshus, der specialiserer sig i at bygge skræddersyede AI-agenter, automatiserede workflows og komplette, intelligente virksomhedssystemer. Vores mission er klar: Vi hjælper virksomheder med at skalere og optimere deres daglige drift, så de kan levere markant hurtigere og frigøre værdifulde ressourcer – helt uden unødig kompleksitet. Vi forener solid systemarkitektur med de nyeste AI-teknologier for at skabe løsninger, der kan mærkes direkte på bundlinjen. Har du arbejdet sammen med os? Vi vil elske at høre om din oplevelse! Din feedback hjælper os med hele tiden at levere de skarpeste AI-løsninger på markedet
Tanska
- aichitect.dk
Meget tilfreds med det crm system
Meget tilfreds med det crm system, som har skabt os et kæmpe overblik i firmaet. Dette har faktisk betydet øget omsætning :) - og gør det hele nemt, ligefra overblik over regnskab, ordre og kunder.
5 Stjerner herfra.
Fantastisk virksomhed👌
Fantastisk virksomhed👌
Hurtig hjælp og gode skræddersyede løsninger🙌🏼
Deres CRM-system har gjort en stor…
Deres CRM-system har gjort en stor forskel for vores virksomhed. Platformen er nem at arbejde i, giver et godt overblik og hjælper os med at holde styr på kunder, opgaver og salg ét sted.
Vi oplevede en god onboarding, og deres support har været både professionel og hurtig til at hjælpe, når vi har haft spørgsmål.
Alt i alt en løsning vi er meget tilfredse med, og som vi varmt kan anbefale til andre virksomheder.
Godt samarbejde
Super professionel oplevelse fra start til slut. Teamet er dygtige, hurtige og virkelig gode til at forklare komplekse AI-løsninger på en enkel måde. Kan klart anbefales til virksomheder, der vil optimere deres arbejdsgange og arbejde smartere med AI.