Ahmet Kara Website Design & Online Marketing Arvostelua 20

4. SEO-palvelu
  5. Verkkopalveluyhtiö
  6. Internet-sivujen suunnittelija

Yrityksen kirjoittama

Wil je een website maken? Zoek je hiervoor een betrouwbare, goede webdesigner? Bijna 50 klanten kunnen het toch niet mis hebben in een korte tijd van 1 jaar? Welkom bij de snelst groeiende webdesigner van Nederland! Als je benieuwd bent naar onze algemene prijzen, bekijk dan hieronder onze pakketten of neem direct contact met ons op!

4,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Voor maar €10 per jaar ben ik…

Voor maar €10 per jaar ben ik whitelist-lid geworden bij ZZP Opdrachten. Super makkelijk geregeld: factuur ontvangen, betaald en direct kon ik automatisch posten zonder wachttijd. Ideaal om snel meer mensen te bereiken. Bedankt Ahmet voor de snelle service en top communicatie!

15. syyskuuta 2025

een top website en logo

Er is door Ahmet een top website aangeleverd voor een betaalbare prijs. Logo door Zihni gemaakt die super mooi past bij het concept maar ook de kleuren zijn super gaaf. Ik krijg er veel positieve reacties over.

De website is overzichtelijk en netjes. En vooral makkelijk bedienbaar als je weet hoe het moet. Daar heb ik fijne uitleg bij gekregen. Omdat ik best kieskeurig en perfectionistisch ben voelde ik niet altijd dat er dingen gingen naar wens. Maar deze zijn met alle geduld aangepast op de manier hoe ik het graag wilde.

28. maaliskuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Fijne samenwerking en snelle service

Geduldig, professioneel en zeer flexibel om mee te werken! Ahmet denkt mee en doet zijn best om de klant tevreden te houden.

7. helmikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ahmet Kara Website Design & Online Marketing

Het was heel fijn om met je samen te werken. We hebben een mooi ontwerp gemaakt. We zijn je dankbaar dat je voor ons hebt gekozen.

Saanut 5/5 tähteä

Good and fast communication.

Good and fast communication.
Also great prices for the quality you get!

3. helmikuuta 2022

Thank you...
Working with you is honor for us.

Saanut 5/5 tähteä

Ahmet heeft voor mij heel snel een goed…

Ahmet heeft voor mij heel snel een goed functionerende website kunnen realiseren. De service die Ahmet biedt ben ik zeer tevreden over, hij denkt met je mee en is heel snel in je vragen te beantwoorden en je wensen van je website te voldoen.
De prijzen die Ahmet hanteerd zijn ver onder die van andere website bouwers.

Dankjewel Ahmet! Ik zal je zeker aanbevelen in mijn netwerk!

3. helmikuuta 2022

Bedankt. > https://sirontruimingen.nl/

Kwaliteit en goedkoop samen

Een laag tarief en een zeer professionele website. Ik werk graag met je samen. Ik hoop je te zien bij nieuwe projecten.

29. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä Ahmet Kara Website Design & Online Marketing

Bedankt voor het maken van logo's en grafische ontwerpen voor ons. Wij werken graag met u samen.
Bedankt Zihni Kara,
Ga naar > https://zihni.nl

Aanrader

Ahmet, Zihni en zijn team hebben in korte tijd een hele mooie logo kunnen realiseren voor mijn bedrijf. Er werd snel gereageerd, er werd meegedacht en het logo werd gefintuned tot ik er tevreden over was.
Ik raad Ahmet zeker aan!

22. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä Ahmet Kara Website Design & Online Marketing

We hadden het genoegen om met je samen te werken.

Saanut 5/5 tähteä

Fijne gozer om mee te werken

Fijne gozer om mee te werken! Doet zijn werk ook echt goed professioneel, aangeraden echt toppie ! Bedankt nog

16. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä Ahmet Kara Website Design & Online Marketing

Samenwerken met jou is een plezier. https://roeliscleaning.nl/

100% betrouwbaar

Wij zijn een webdesignbureau, we werken met Ahmet als we druk zijn en op vakantie. We zijn blij met hem. 100% betrouwbaar bedrijf.

19. syyskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Ahmet Kara Website Design & Online Marketing

We zijn trots om samen te werken met YoungBoyz.
bedankt > https://www.youngboyz.nl/

Goede prijs/kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit, snelle aanpassingen.

16. syyskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Ahmet Kara Website Design & Online Marketing

We zijn trots om met u samen te werken.
ga naar > jvkincasso.nl

Heel professioneel

Heel professioneel, heel vriendelijk, reageert altijd snel. Heel deskundig hij weet wat hij doet. Ik ben zeer tevreden
Hele mooie logo en een top website laten bouwen door Ahmet.

16. syyskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Ahmet Kara Website Design & Online Marketing

Je bent een van de beste accountants die ik ken. Je legt elke vraag op de meest gedetailleerde manier uit. Bedankt om met ons samen te werken voor de website.
Ga naar > https://sompayfinance.nl/

Supersnelle en perfecte service

Heel erg tevreden over Ahmet Kara. Hij denkt mee en begrijpt heel goed wat je wilt. Prijs - kwaliteit is zeer goed.

15. syyskuuta 2021

Bedankt.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin