AG - Agtronica Arvostelua 837

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

Als moeder van 3 kinderen ben ik continue aan het stofzuigen. Na lang twijfelen een robotstofzuiger aangeschaft. Ideaal nu kan ik ‘s avonds vanuit de bank de robotstofzuiger aanzetten! Ben benieuwd... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering een steelstofzuiger waar wij zeer tevreden over zijn. Heel gemakkelijk in gebruik,je hebt hem snel even gepakt. Zuigt uitstekend,heeft geen problemen met honden en kattenharen.

Saanut 5/5 tähteä

Super blij met de steel stofzuiger. Het liefst stofzuig ik in het donker want door de led verlichting aan de stofzuiger zie ik alle stof en katten haartjes op de grond wat ik met groot licht aan dus n... Näytä lisää

1. Kodinkonemyymälä

Yrityksen kirjoittama

Agtronica is de officiële webshop voor hoogwaardige huishoudelijke elektronica van het merk AG binnen Europa. Van krachtige steelstofzuiger en robotstofzuigers tot slimme airfryers en praktische luchtontvochtigers, onze producten combineren kwaliteit, stijl en gebruiksgemak. Wij staan bekend om onze betrouwbare service, duurzame producten en betaalbare prijzen, zodat uw dagelijkse routines eenvoudiger en comfortabeler worden

4,7

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 56 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Deze stofzuiger is echt een aanrader!

De zuigkracht van de stofzuiger is super goed. Ook alle opzetstukken werken fijn en snel. Het opzetstuk om te stofzuigen en dweilen tegelijk is echt een musthave om erbij aan te schaffen. We gebruiken het met plezier. De stofzuiger is ook niet te zwaar in gebruik.

5. kesäkuuta 2026

Prettige

Prettige, duidelijke, snelle & behulpzame communicatie bij problemen.
Niks op aan te merken

4. kesäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

In het begin had ik wat twijfels over…

In het begin had ik wat twijfels over de stofzuiger en heb ik even gewacht om mijn ervaring te delen maar nu naar enkele weken gebruik ben ik zeer tevreden ligt gied in de hand en doet wat het moet doen👍mss als ik toch nog iets kan toevoegen mss in vervolg eens nadenken over een parkeerstand op de stofzuiger die mis ik wel maar dat is dan ook al.grtz pascal😊😉

31. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende stofzuiger en snelle service

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. De stofzuiger werkt uitstekend en voldoet volledig aan mijn verwachtingen. De bestelling werd snel geleverd en het product was goed verpakt. De kwaliteit is uitstekend en het gebruik is eenvoudig. Ik raad dit bedrijf zeker aan vanwege de goede service en betrouwbare producten.

22. toukokuuta 2026

Topper!

Topper!! Had zelf een nieuwe stofzuiger gekocht voor meer dan €300 veel te zwaar, mijn dochter ermee blij gemaakt😉 nu deze van AG heel blij mee vooral voor de kattenharen en lichtgewicht 🐈

31. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Super goeie klantenservice was de code…

Super goeie klantenservice was de code vergeten toe te voegen en heb de korting teruggestort gekregen ect top!! Ben echt blij met Agtronica ga zeker nog de airfryer en de robotstifzuiger aanschaffen 👌👌🙏🙏

15. toukokuuta 2026

Productcheck voor verzending

Had een product besteld wat niet werkte bij het type apparaat dat ik heb, waar ik voor verzending op geattendeerd werd zodat dat tijdig aangepast kon worden.

26. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin