Saanut 4/5 tähteä

Zit te twijfelen tussen 3 en 4 sterren. Schrikdraadapparaat op batterij van ruim half jaar oud vraat batterijen. Uiteindelijk geld teruggekregen, na heel veel heen en weer gemail. Als je niet mondig... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Aangekocht automatisch kippenluik gaf de geest na vijf maanden. Kan gebeuren denk je dan het vorige poort heeft het bijna zes jaar volgehouden en moet logisch onder garantie vallen. Neen dus in de kle... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Het betreft een dropshipping bedrijf. Bij navraag over de lange levertijd, gaf de medewerkster aan dat er wat vertraging in hun magazijn was. Dezelfde middag kreeg ik een bevestiging van DPD dat een p... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Agrishop is heel slecht telefonisch bereikbaar. Heel vaak gebeld, zonder resultaat. Pakketten worden slecht ingepakt, waardoor 1 pakket half open werd afgeleverd en er onderdelen ontbraken en 1 p... Näytä lisää

1,9

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,9

Kaikki arvostelut

13 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Lange lever tijd

Te lange lever tijd.zit nu aan 8 dagen.
Beter informatie over je bestelling en status zou fijn zijn.paarden staan te lang onnodig te wachten op vliegen maskers.

6. kesäkuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

6 Juni besteld. Nog niks binnen!!

6juni besteld. Nog steeds niks geleverd. Ze geven PostNL de schuld dat er storing is met de labels. PostNL zegt dat t niet aan hun ligt.
Telefonisch is Agrishop ook niet te bereiken.
Ze beloven elke keer dat t pakketje de week erop aankomt.
Ik wacht af of t volgende week zoals beloofd binnen komt.

14. kesäkuuta 2023

Levertijd onwijs lang!

Wat een slechte webshop!
Pakket is nog steeds niet geleverd ondanks dat er 2 dagen levertijd wordt beloofd het is nu 7 juni en ik heb 26 mei mijn bestelling geplaatst,

maandag gebeld en zal spoedig worden geleverd iedergeval deze week, het is inmiddels woensdag en ik heb nog geen track en trace code binnen..

Echt wat een verschrikkelijke winkel! Niet eens 1 ster waard!

7. kesäkuuta 2023

1 a 2 werkdagen levertijd

1 a 2 werkdagen levertijd. Krijg je een mail dat het langer duurt. Maar geen datum of wat dan ook. Al 2 weken aan het wachten.
Telefonisch zijn ze altijd in gesprek. Mails kunnen ze wel direct op reageren. Dus ze nemen expres de telefoon niet op.
Niet bij dit bedrijf bestellen!

7. kesäkuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Goede ervaring

Was een beetje terughoudend naar het lezen van alle reviews. Hebben hier een omheining net besteld en de eerste was te hoog dan we hadden verwacht dus retour gedaan. Gelijk een nieuwe besteld en deze was binnen 1 week binnen. Geld van het retour hebben we inmiddels ook terug. Al bij al kunnen we hierover niks negatief zeggen. Wel dat de levertijd niet juist is, ongeveer een week ipv binnen 2 dagen. Telefonisch zijn ze wel moeilijk te bereiken maar hebben wel iemand kunnen spreken.

16. toukokuuta 2023

Zeer slecht

Het zou binnen 1/2 dagen geleverd worden, dag 4 per mail gevraagd wanneer ik het kon verwachten, het was erg druk, dus ze konden geen datum zeggen.
Wel kon ik mijn geld terug krijgen, er werd per mail gezegd 1 tot 3 dagen, lang verhaal kort, het heeft bijna 3 weken geduurd, 1 bak ellende!!!!
Zet er geen levertijden bij, als je het niet kan beloven.
Ook worden langs niet alle mails beantwoord en wordt de telefoon heel vaak niet opgenomen.
Dus ik bestel hier nooit meer!!!

1. toukokuuta 2023

Wat een rotzooi

Vogelhuisje ontvangen. Staat nu al een volle 2 weken in de tuin. Zou van de betere kwaliteit zijn. Schoorsteen al gescheurd. Dak begint al te scheuren, en het onderstel is zo krom en scheef als wat en niet recht te zetten. Omdat ik dit niet verwacht had heb ik de verpakking al weg gegooid, dus niet te retourneren. Dus zelfs uit de duurdere range is het gewoon rotzooi. Troep van de bovenste klasse zeg maar. Nee voor ons zeker geen Duitste kwaliteit die hele Agri shit.

8. toukokuuta 2023

Drama levering

Drama levering , niet bereikbaar!!!!
Beloven 2,3 dagen ik
Ben al 11dagen aan het wachten en nog niet bij post nl aangekomen. Nooit meer.

15. toukokuuta 2023

Op donderdag besteld

Op donderdag besteld. 6 mails verder. De volgende week woensdag nog steeds niet bij PostNL aangeboden.

Alles op voorraad, direct leverbaar is bij mij toch iets heel anders.

4. toukokuuta 2023

Direct leverbaar?

Op de site staat dat artikelen direct geleverd kunnen worden. Op maandag besteld en op zaterdag pas in huis is in mijn ogen geen directe levering.

6. toukokuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Ben al bijna 4 weken aan het wachten op…

Ben al bijna 4 weken aan het wachten op een deel van de levering. In eerste instantie een paar keer mail contact gehad waarop vriendelijke word gereageerd maar op dit moment telefonisch niet te bereiken en per mail antwoorden ze niet meer.
Kom tot een oplossing en deze review zal verwijdert worden.
Echt slecht!!!!

3. toukokuuta 2023
Saanut 2/5 tähteä

Komen afspraken niet na

Bestelling van artikelen die allemaal op voorraad zouden zijn en binnen 1/2 dagen geleverd. 14 dagen later hebben we het nog niet, ondanks dat in de mail al meerdere keren is beloofd dat ze het die dag zouden opsturen……

26. huhtikuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Huiverig zijn was totaal overbodig: prima shop! Ik kom zeker weer...

Het materiaal dat ze aanbieden is van prima kwaliteit, ik wilde dit wel bestellen maar omdat ik vooraf moest afrekenen ben ik even wat reviews gaan lezen.

Op deze site kwamen ze niet best naar voren dus eerst een leverdatum gevraagd en uitgelegd waarom ik niet vooraf wilde betalen (eerst weten wat wanneer komt, door deze reviews).

De volgende dag werd ik keurig gebeld en ontving ik ook een mail. Begrip voor de situatie, betalen achteraf kan met Klarna. Ze dragen ook een thuiswinkelwaarborg dus een telefoontje daarheen bij slechte levering zal hen ook problemen geven. De levertijd van de palen is 5 werkdagen (ook vanwege Pasen), op donderdag besloten naar aanleiding van de uitleg de bestelling compleet te maken door te betalen in plaats van opnieuw te plaatsen (eind dag) vandaag de bestelling compleet binnen (4 werkdagen).

Goed geïnformeerd, keurige bezorging en doen wat ze beloven. Omdat ik ook huiverig was vanwege de reviews hier vind ik het wel zo netjes om nu ook aan te geven dat het dus een keurig bedrijf is (na enkele problemen met transporteurs opgelost te hebben) en dat je hier prima je spullen kunt bestellen.

Ik heb acacia palen en gaas besteld trouwens (goede kwaliteit).

14. huhtikuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

Prima webshop!

Ik was huiverig na het lezen van de onderstaande ervaringen.
Maar tevreden over de webshop! De verwerking van de bestelling liep niet helemaal goed. Gelijk contact gehad via de mail en alles werd direct opgelost. Vriendelijk communicatie en de producten zijn daarna snel geleverd! Tevreden!

22. maaliskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin