Saanut 4/5 tähteä

Zit te twijfelen tussen 3 en 4 sterren. Schrikdraadapparaat op batterij van ruim half jaar oud vraat batterijen. Uiteindelijk geld teruggekregen, na heel veel heen en weer gemail. Als je niet mondig... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Aangekocht automatisch kippenluik gaf de geest na vijf maanden. Kan gebeuren denk je dan het vorige poort heeft het bijna zes jaar volgehouden en moet logisch onder garantie vallen. Neen dus in de kle... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Het betreft een dropshipping bedrijf. Bij navraag over de lange levertijd, gaf de medewerkster aan dat er wat vertraging in hun magazijn was. Dezelfde middag kreeg ik een bevestiging van DPD dat een p... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Agrishop is heel slecht telefonisch bereikbaar. Heel vaak gebeld, zonder resultaat. Pakketten worden slecht ingepakt, waardoor 1 pakket half open werd afgeleverd en er onderdelen ontbraken en 1 p... Näytä lisää

1,9

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,9

Kaikki arvostelut

13 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Wat een ballentent

Je zou een negatieve beoordeling moeten kunnen schrijven.... in plaats van 1 ster. Levering incompleet en 2 weken te laat indicatie was ook bij mij 1-2 werkdagen. Kwalitatief zeer slecht. Ik begrijp dat het "goedkoper" is maar dit is wel buitensporig slecht materiaal. 3x voorgelogen door 2 verschillende medewerkers betreffende de levering. Op maandag zeggen het is er vrijdag. Op donderdag zeggen het heeft het magazijn verlaten maar dat de lange levering door post nl komt. En op vrijdag zeggen dat het niet op vooraad ligt. Ik zou de klantenservice adviseren de leveringsvoorwaarden eens door te nemen...Neem een ander in de maling. Bij terug betalen kan je gerust 14 dagen op je geld wachten want ja snelheid is niet hun sterkste kant. Mijn advies koop hier niks!

30. huhtikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Verrassend snelle reactie en levering

Na het lezen van de negatieve ervaringen hier toch een bestelling gedaan, omdat ik het schapenhek nergens anders in 30cm hoogte kon vinden.

Vooraf wel eerst een mail gestuurd met een vraag over de voorraad en binnen enkele uren een keurige reactie ontvangen.

De bestelling is woensdag geplaatst en werd onverwacht zelfs op zondag al geleverd.

29. huhtikuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Voss producten? bestel liever een ander merk

Levering was op tijd, maar de Voss producten zijn niet veel waard. Slakkenvallen doen niks. In andere type biervallen stikt het van de slakken, in die van Voss geen 1.
Klantenservice is ook niet echt behulpzaam.

De kattenverjagers hebben ook geen lang leven; na 1 maand vertonen ze al kuren. Inmiddels een handleiding gekregen om de batterij te resetten. Dat duurt 5 dagen, dus dat maar even afwachten, maar tot dusver niet erg onder de indruk van Voss producten.

19. maaliskuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

Lange levertijd

Bestelling is binnengekomen zoals het besteld was, heb het schapennet nog niet geplaatst maar het ziet er allemaal best uitstekend uit.

De leveringsduur was wel enorm lang, meer dan 2 weken terwijl de website toch echt anders suggereert.
Heb meerdere track en trace nummers gekregen, allemaal met de melding van Postnl dat de zending nog niet was ontvangen.
Vergelijkbaar met andere reviews over dit bedrijf eigenlijk. Geen idee hoe de distributie daar werkt maar het is redelijk inefficiënt.

Dit is een Duits bedrijf geloof ik, mijn vermoeden is dat de bestelling via interne route naar Nederland wordt verstuurd en van daaruit met Postnl verder, de zending is al aangemaakt in Nederland maar de interne route neemt zijn tijd.

Maar dat is pure speculatie van mijn kant.

Einduitslag is dat de goederen uiteindelijk zijn ontvangen en waren zoals beschreven.

23. maaliskuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Onbereikbaar

UPDATE 23-04-2024
Mijn hoop was tevergeefs blijkbaar. De track & trace van gisteren gaf een datum en tijd van levering aan. Vanmorgen checkte ik of de tijd nog hetzelfde was en tot mijn verbazing zag ik de mededeling in de PostNL-app dat er geen datum en tijd beschikbaar waren omdat ze de bestelling vanuit Agrishop nog niet ontvangen hadden. Nu is de vraag of dit nog goed gaat komen.

UPDATE 22-04-2024: Later vandaag ontving ik een bevestiging per mail dat mijn bestelling onderweg is. Ook ontving ik hierbij een track & trace code. Nu hopen dat alles daadwerkelijk en conform afgeleverd wordt.

*************************
Na een prettige bestelling en relatief vlotte levering in 2023, recent weer een nieuwe bestelling gedaan.
Betaald middels IDeal en bevestiging, inclusief factuur ontvangen. So far so good. De toegezegde track & trace heb ik niet meer gekregen. Ook in mijn PostNL-app duikt niets op. Helaas lukt het me ook niet om in contact te komen aangezien bij bellen de telefoonlijn direct verbroken wordt. En nu.....?

22. huhtikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Ik kan geen contact met ze maken

Ik kan geen contact met ze maken. Geld is van mijn rekening, maar geen overzicht van mijn bestelling via de mail. Ook heel gek. Ik moest eerst credit card gegevens doorgeven en vervolgens alsnog via ideal betalen. Ik vertrouw het niet. Bestelling heb ik niet ontvangen.

24. maaliskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Op 8 maart bestelde ik een…

Op 8 maart bestelde ik een toegangspoort voor schapendraad, op 20 maart pas kon dit
"verstuurd " worden wegens de drukte. Ik kreeg tevens de tracking code voor verzending met PostNl. Na 8 dagen is het pakket nog steeds niet ontvangen bij PostNl..Hoe het poortje er uit zal zien bij levering is een groot?

28. maaliskuuta 2024

Waarschuwing!!

Waarschuwing!!! Retourneren is op eigen kosten, in mijn geval ging het om een houten honden rek voor in de deur. Je begrijpt dat dit wat weegt dus reken uit de kosten! Ik zet het maar op marktplaats heb ik waarschijnlijk minder verlies!

21. maaliskuuta 2024

1 ster is nog teveel.

1 ster is nog teveel.
Mijn drinkbak voor de kippen was lek. Bij Agrishop een nieuwe besteld omdat deze max 2 dagen levertijd had. Nou vergeet het maar, we zijn nu 8 dagen verder; geen drinkbak gezien.
Ik bestel hier nooit meer. Waardeloos bedrijf.

7. maaliskuuta 2024

Tevreden over klachtafhandeling

We zijn erg tevreden over de snelle afhandeling van het product waarover we niet tevreden waren. De slowfeeders waren volgens ons te snel kapot. Het product terug gestuurd en ons geld terug ontvangen.
Goede bereikbaarheid. Vriendelijke benadering.

19. tammikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Voorheen geen probleem... maar nu....

Voorheen hier besteld en geen problemen ervaren. Helaas nu andere koek. Een week geleden besteld, alle mails gehad dat het op vrijdag zou verzonden worden... nou je raad het... niks dus. Als je belt krijg je continu "Lijn bezet", dus ook telefonisch kan je ze niet bereiken. Zelfs op mijn mail word er niks meer geantwoord. Al mijn vertrouwen is nu al weg bij het bedrijf. Zo jammer want ze hebben goede producten, die ook nog is betaalbaar zijn.

Dit zal hoe dan ook mijn laatste keer ziin dat ik iets besteld bij hun. Nu op hoop van zegen dat ik toch nog mijn pakket mag ontvangen.... maar ik ben er bang voor

13. joulukuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Woensdag besteld en vrijdags in huis

Woensdag besteld en vrijdags in huis. Vorige bestelling duurde een week maar nu super snel. Mag ook gezegd zijn. Vorige keer heb ik erover gebeld en kreeg gewoon een medewerkster aan de telefoon welke netjes mijn vraag beantwoord heeft. Nu hoefde ik niet te bellen dus zeer tevreden. Staan veel slechte revieuw op maar ik ben tevreden klant.

30. marraskuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Dit bedrijf liegt je voor Mbt…

Dit bedrijf liegt je voor Mbt levertijden. Op voorraad? Volgende dag verzonden!
Niets daarvan!
Mijn artikelen waren op voorraad. Op woensdag besteld; na telefonisch contact op vrijdag werdt er medegedeeld dat het na het weekend verzonden wordt!! Had juist voor de snelle levertijd bij agrishop besteld!!
Zeer slechte zaak gezien je dus gewoon voorgelogen wordt!!
Bestel hier niet!!!!

28. marraskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin