Zit te twijfelen tussen 3 en 4 sterren. Schrikdraadapparaat op batterij van ruim half jaar oud vraat batterijen. Uiteindelijk geld teruggekregen, na heel veel heen en weer gemail. Als je niet mondig... Näytä lisää
Het betreft een dropshipping bedrijf. Bij navraag over de lange levertijd, gaf de medewerkster aan dat er wat vertraging in hun magazijn was. Dezelfde middag kreeg ik een bevestiging van DPD dat een p... Näytä lisää
Agrishop is heel slecht telefonisch bereikbaar. Heel vaak gebeld, zonder resultaat. Pakketten worden slecht ingepakt, waardoor 1 pakket half open werd afgeleverd en er onderdelen ontbraken en 1 p... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Snelle levering…
Goede ervaring,afgelopen Maandag 13 Januari besteld en vandaag 15 Januari geleverd.Ik ga zeker nogmaals bestellen bij Agrishop
Hier een super ervaring!
Ik snap de recensies hier niet; zelf woensdag besteld en nu al binnen! Met dan ook nog de kanttekening dat de transportbox die ik heb gekocht hier echt een stuk goedkoper was. Ik zeg een aanrader en als ik verdere recensies zie: lees de tekst bij wat er aangeboden wordt.
Tegenvaller de @agrishop.nl
Tegenvaller de @agrishop.nl
Bestel je een poort met passende palen. Past het niet en je mag de palen op eigen kosten retour sturen 🤦♀️
Wil je ze contacten, van 8.00 tot 17.00 bereikbaar volgens de site... lunchpauze. Vervolgens ruim 30 minuten aan de telefoon gehangen en kunnen ze je nog niet helpen maar bevestigen idd ze zijn voor verstelbare hekken.
Krijg je een mail dat ze voor andere hekken zijn en dat je maar helemaal naar beneden had moeten scrollen terwijl daar andere producten stonden in meerdere rijen...
Je krijgt dus geen oplossing maar ze passen wel spontaan de website aan...
Agri shop weet gewoon nette prijzen…
Agri shop weet gewoon nette prijzen tehanteren, kunnen goed concureren met andere Agri shops of aanbieders die ook op internet tevinden zijn, Afrasterings spullen zijn soms 10 a 20 % goedkoper als andere aanbieders!
En gewoon correctie afwerking in kwa verzending en betaling!
Geen probleem als je dan een keer moet wachten op je levering 3 a 4 dagen!
Wat een aanfluiting deze zaak.
Wat een aanfluiting deze zaak.
27 okt een bestelling geplaatst met alleen maar artikelen die een levertijd van 1-3 dagen zouden hebben. 14nov pas de bestelling compleet thuis gekregen. Communicatie ronduit slecht. Als je iets zoekt voor je klus betaal dan iets meer en ga voor een betrouwbare shop.
Kippenluik Voss Garden besteld.
Kippenluik Voss Garden besteld.
Op foto van hun website en ook in de handleiding staat onderdeel voor onderaan het luik.
Werd niet meegeleverd en ze beweren nu dat dat niet nodig is. Er zal dus een opening zijn van 1 centimeter onderaan het luik.
Ik wil hen videobellen om aan te tonen, maar "ze kunnen dat niet zeggen ze".
Wij hebben 3 dagen voordat onze kitten…
Wij hebben 3 dagen voordat onze kitten kwam een krabpaal besteld. De levertijd was 1-2 werkdagen. Na 3 dagen nog geen pakket en ook geen melding wanneer de krabpaal bezorgd zou worden!!! Dus gebeld. Vanwege het weekend? (het was woensdag???) kon het iets langer duren, ze zou er spoed achter zetten... en werd uiterlijk vrijdag. Vandaag (Vrijdag) nog geen melding via de mail, en geen pakket... Net pas een mail gekregen met het bezorg moment. ZATERDAG pas! ondertussen heeft onze kitten zich al lekker uitgeleefd op onze stoelen.... Dus geen 1-2 dagen, maar 6!!!
Aangekocht automatisch kippenluik gaf…
Aangekocht automatisch kippenluik gaf de geest na vijf maanden. Kan gebeuren denk je dan het vorige poort heeft het bijna zes jaar volgehouden en moet logisch onder garantie vallen. Neen dus in de kleine lettertjes staat dat het niet geschikt is voor buitengebruik in tegenstelling tot een levensgrote foto op de site bij bijhorend product. Blijkbaar alleen geschikt voor kippenhok in de keuken, living, garage ... maar niet outdoor. Dus weet dat je bij dit bedrijf garantie geniet tot aan de Post Nl bestelwagen en dit op een aankoop van 90 €, gewoonweg oneerlijk en bedrieglijk.
Geen stroomdraadapparaat kopen
Goedkoop=duurkoop
Besteld:
"POWER XXL B 9000" 9V schrikdraadapparaat 0.24 joule/10.000 volt, incl. 9V batterij"
Voor 90 euro denk je een leuk setje te hebben voor je afrastering...
Niet dus. Batterij gaat een korte 3 weken mee. Dan al leeg. Een batterij kost ruim 10 euro. Je kan dus of de hele bende na 3 weken weggooien. Of elke maand 10 euro betalen. Een echt merk is daarmee vergeleken ietsjes duurder. Maar achteraf dus zeker niet. Merk zoals bijv. gallagher 170 euro voor goed product en 7 jaar garantie. Veel beter dus.
Dit product zeker niet kopen!
Ik kan revieuw niet los bij product doen ivm geen account. Dus vandaar hier.
J avoue j ai commandé deux fois sur le…
J avoue j ai commandé deux fois sur le site et la première fois les délai de livraison ont été un peu long, mais j ai lu les commentaires ici et je me suis inquiété. J ai envoyé un mail ou on m'as répondu très poliment un message un peu tout fait sur le nombres de commandes excessives.. J ai donc renvoyé un second mail et quelques jours aprzs ma. Commande est arrivée à mon domicile complète. Ici il me fallais de la. Cloture electrique, je commande et je demande livraison pas dpd... Résultats. A mon domicile en moins de 5jours..quand ça va pas je le dit. Mais si'ca vas faut le dire aussi.
J'ai eu peur mais au final...
J'ai eu peur après avoir commandé plus de 1400euro de matériaux chez eux (piquet bois et fils de cloture chevaux). Mais au final, même si la livraison à pris du temps (entre une et deux semaines) nous avons tout reçu.
Vrijdagmiddag een Voss garden VALLA…
Vrijdagmiddag een Voss garden VALLA vogelvoederhuis
besteld en dinsdagmorgen netjes afgeleverd
EEN BESTELLING GEPLAATST ONTEVREDEN KLANT
EEN BESTELLING GEPLAATST, GEVRAAGD VOOR
THUISLEVERING ALTIJD IEMAND THUIS TOCH
LEVERDE POSTNL OP LEVERPUNT EN BESTELLING
WAS NIET VOLLEDIG IK STUURDE PER MAIL DAT
BESTELLING NIET VOLLEDIG WAS TOT 4 KEER TOE GEMAILD ZONDER RESULTAAT ANTWOORD WAS TELKENS DAT HET ONDERWEG WAS TOEN IK
BELDE EN ZEI DAT IK VOND DAT ZE NIET ZO EERLIJK WAREN WAS DE PERSOON AAN DE LIJN
NIET VRIENDELIJK EN IK VROEG TERUGBETALING
ONBESCHOFT
GEEN EXCUUS ZEER SLECHTE KLANTENDIENST
ALS JE IETS BESTELT BEN JE NIET ZEKER DAT JE HET KRIJGT
Zeer slechte levering
Zeer slechte levering, duurt langer dan een week
Besteld en 2 dagen daarna geleverd
Besteld en 2 dagen daarna geleverd. Zonder problemen en supernetjes verpakt. Helemaal toppie en ga hier zeker meer bestellen.
Slechte webshop waarbij je verkeerde…
Slechte webshop waarbij je verkeerde artikelen toegestuurd krijgt.
Retourneren...? Kan...maar dan op eigen kosten.
Slechte klantenservice.
1 ster is nog teveel
1 ster is nog teveel
Zeer zeer slecht 1-2dagen levertijd staat er bij mijn product
Dus niet !! Heb alweer 3x gebeld en dan geven ze post.nl de schuld ivm zwaar pakket
Nou post.nl heeft vaken zware pakketten hoor
Maar zwaar of niet jullie leveren nooit op tijd als ik de recensie.s nu eens door leest
Van mij in elk geval geen bestellingen meer
Hou het wel bij Agradi die leveren wel netjes op tijd en zijn telefonisch ook beter te bereiken
Diverse malen besteld
Diverse malen besteld, en levertijden zijn volgens de website 1-2 dagen, maak er rustig 1-2 weken van, bel je daar over dan krijg je een niets zeggend antwoord, waardeloos bedrijf
Lange levertijden
Op 6 augustus een hondenren bestelt, omdat ik 10 augustus op vakantie ging. Ik denk dat kan makkelijk met plm. 2 dagen levertijd. Uiteindelijke levering 15 augustus. Lekker dan . Ik bestel hier niks weer
Door de slechte recensies wou ik er…
Door de slechte recensies wou ik er eerst niet bestellen. Uiteindelijk toch gedaan nadat ik kort mailcontact had gehad over de verzendkosten. Zadelkast was binnen 2 dagen binnen en is heel degelijk en compleet. Ook betalen via iDeal totaal geen probleem