Ik wordt elk halfjaar eraan herinnerd dat mijn filters vervangen moeten worden. Heel erg makkelijk op deze manier
Ik wist niet welke koolstoffilter ik precies moest hebben dus via de site gevraagd. Kreeg snel een reactie met een link naar de juiste filter. Filter is van het huismerk, daarnaast nog 2 vetfilters be... Näytä lisää
Ik heb een verkeerde artikel besteld. Ik heb de verkeerde retour gezonden en opnieuw juiste artikel besteld. Helaas duurde het 14 dagen om mijn geld terug te krijgen. Op mijn email en contactformulier... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik wil uitsluitend originele koolstoffilters gebruiken van het merk van de afzuigkap. Bij de Afzuigkapfilterwinkel kon ik deze voor een goede prijs kopen
Yrityksen kirjoittama
Een schone en frisse lucht in je huis is belangrijk. Wanneer de afzuigkap vaak wordt gebruikt, kan de afzuigkapfilter verzadigd raken. De kap moet dan harder werken om de kookluchtjes te verwerken. Zonder effect, want de geurtjes in je keuken blijven hangen. Metaalfilters en koolstoffilters verwerken deze stoffen, maar moeten uiteindelijk vervangen worden. Op deze webshop vind je naast filters ook reinigingsmiddelen en recirculatie startersets van grote merken als AEG, ATAG, Ikea, Siemens en Elica. Tevens is ons huismerk AllSpares te bestellen via de site. Dus op zoek naar een afzuigkap filter? Neem eens een kijkje op onze webshop en bestel vandaag nog online!
Zonnebaan 2, 3542 EC, Utrecht, Hollanti
- +31 30 698 11 44
- klantenservice@afzuigkapfilterwinkel.nl
- afzuigkapfilterwinkel.nl
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 12 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Snel geleverd
Gelukkig ook originele filters te koop
Bij de Afzuigkapfilterwinkel kon ik deze voor een goede prijs kopen
Quick service
Ik wordt elk halfjaar eraan herinnerd…
Goede prijs en snelle levering
Snelle levering, super goede prijs !👍
Zoals gebruikelijk goed snel en…
Zoals gebruikelijk goed snel en vertrouwd
snelle verzending toppie
Het perfecte filter
Het filter perfect gelijk aan het originele filter van de luchtreiniger.
Snelle levering.
Snelle levering, filters van goede kwaliteit. Weinig verschil met de originele
Duidelijke website
Duidelijke website, gemakkelijke manier van bestellen en betalen en keurige levering van het bestelde.
Prima assortiment en correcte en snelle…
Prima assortiment en correcte en snelle verxending
Juiste filter snel in huis.
Bezorgen is compleet verkeerd gegaan en…
Bezorgen is compleet verkeerd gegaan en d reactie daarop van Afzuigkapfilter teleurstellend.
Alles tip top in orde !
Snelle verzending en product zoals…
Snelle verzending en product zoals verwacht
Prima prijs en vlot geleverd
Prima prijs en vlot geleverd
Perfect bedrijf om zaken mee te doen
Perfect bedrijf om zaken mee te doen,
Snel en originele producten voor onze Novy kookplaat
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.