Blij met deze goede en snelle service. Mocht de bak nog niet vol zijn op de einddatum, dan kun je gemakkelijk tegen een klein bedrag je contract verlengen. Je wordt altijd netjes op tijd geïnformeerd... Näytä lisää
Dit is nog eens een topbedrijf ,zo wordt je graag geholpen door de medewerkers van de werf aan de fuutweg 25. De meneer vroeg zal ik jou de aanhanger achteruit tijden zodat je beter het afval kan dump... Näytä lisää
Goede service en meedenken in oplossingen. Had een bouw en sloopafval container gehuurd. Bleek het alleen schoon puin te zijn. Het teveel betaalde werd gewoon teruggestort. Waarvoor hartelijk dank!
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Afval.nl maakt het huren van een container zo makkelijk mogelijk. Of je nu aan het verbouwen bent, gaat opruimen of grofvuil moet afvoeren: bij ons regel je het in een paar klikken. Vandaag besteld? Dan staat de container er de volgende werkdag al. Je ziet direct welke container je nodig hebt, wat ‘ie kost én wat er allemaal in mag. En de eerste 8 weken huur je ‘m zonder extra kosten. Met duidelijke communicatie, betrouwbare service en een gebruiksvriendelijke website zorgen wij dat jij snel door kunt met je klus. Container vol? Dan komen we ‘m gewoon omwisselen. Van bouw- en sloopafval tot snoeiafval en huisraad – wat je ook wilt afvoeren: bij Afval.nl is het geregeld. Das mooi meegenomen!
Boekelerdijk 13, 1812 LV, Alkmaar, Hollanti
- 088-4721500
- info@afval.nl
- afval.nl
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Slechte service
Metverontwaardeging heb ik kennisgenomen van de gang van zaken rondom het ophalen van mijn container door Afval. Uw chauffeur weigerde de container te legen omdat deze volgens hem “te hoog” zou zijn. Toen ik vroeg of hij kort kon wachten zodat ik de container kon verlagen, weigerde hij botweg en reed hij zonder pardon weg. Het heeft mij nog geen 10 min om een container herstellen naar zijn wens.
Na, amper 5min later, ontvang ik een rekening van €125 voor een loze rit. Dit is volstrekt onaanvaardbaar! chauffeur heeft niet eens de kans gegeven om het probleem op te lossen, en toch durft u mij te laten opdraaien voor zijn onwil om even te wachten.
Absolutely not client-oriented service
Absolutely not client-oriented service. Not flexible, not really caring, with not well organised communication between departments.

Vastaus yritykseltä Afval.nl
Snelle levering. De chauffeur belt van te voren hou deze erin. Chauffeur dacht mee en was vriendelijk.

Zeer behulpzaam
Zeer behulpzaam
Zeer snelle levering en reactie
Erg fijne medewerkers met vlotte en snelle goede adviezen en afhandeling
Dank jullie wel

Vastaus yritykseltä Afval.nl
Goede service en meedenken in…

Zeer goede ervaring
Wij hadden een prima ervaring met Afval.nl. De door ons bestelde 10m3-container werd keurig afgeleverd en geplaatst op de plek, die wij hadden aangegeven.

Heb goed contact gehad met Mika,
Heb goed contact gehad met Mika,
Jammer dat de volle container 2 dagen langer heeft gestaan, er was ruimte gebrek.

Sturen extra facturen
Sturen extra facturen, die erg hoog zijn. Die ontstaan door gebrek aan informatie die particulieren krijgen. Mondelinge toezeggingen dat de extra factuur niet komt bij het verwijderen van je afval uit de container. En dan alsnog een fikse rekening sturen en niet oplossingsgericht met de klant meedenken. Zal er nooit meer iets huren. Pure oplichting!

Top!
Gemakkelijk om online te boeken. Fijne, vriendelijke service. Snel gehandeld bij een wijziging en afvalcontainer prima geplaatst door een uiterst vriendelijke chauffeur. Top.

Vastaus yritykseltä Afval.nl
Ze zijn nier eerlijke bedrijf
Ze zijn niet eerlijke bedrijf
Verkeerde plaats gelaten
Wij wilde juiste plaats achterlaten ze zei extra kosten dat is hun fout maar kosten moeten betalen zei ze zijn echt oplichter volgende keer nooit meer en aan alle mensen ga ik vertellen

Ontevreden over service
Containertje gehuurd, geleverd op een andere plaats dan gevraagd, en gebeld erover om het te verplaatsen willen ze nog extra bedrag. Ze geven aan dat ze de draai niet konden maken de straat in maar zovaak containers gehuurd nooit probleem gehad, terwijl ik een lege parkeerplaats bezet heb gehouden voor de levering voor me huis, toch op een andere plek gezet ongeveer 60 meter verderop, en als we bellen proberen ze verschillende smoesjes te verzinnen, ik betaal liever 100 euro meer voor een andere bedrijf

Vastaus yritykseltä Afval.nl
Een container huren bij Afvalbak.nl is…
Een container huren bij Afvalbak.nl is makkelijk en snel geregeld. Ook het ophalen is zo geregeld. Verder is de klantenservice meedenkend en reageren snel.
Ik beveel dit bedrijf aan.

Duidelijke communicatie over levering
Duidelijke communicatie over levering, transparante kosten. Omwisselen van bak moest eerder dan verwacht gebeuren, geen probleem en direct geregeld door Afval.nl. Al met al goed!
Review of Afval.nl – Extremely Disappointing Experience
Our experience with Afval.nl has been nothing short of frustrating and deeply disappointing. As a frequent B2B customer who placed regular orders, we expected a basic level of professionalism and transparency — unfortunately, Afval.nl failed on both counts.
The customer support was shockingly harsh and unhelpful. Instead of assisting us constructively with a payment issue, we were met with aggressive and threatening language. This approach is completely unacceptable in any business relationship, let alone one with a regular client.
Furthermore, the lack of transparency in their accounting and billing process raised serious concerns. When we requested clarification and account details, our access was blocked, and we were flatly refused the information. Such practices are not only unprofessional but raise questions about the integrity of their operations.
Due to this deeply negative experience, we have chosen to stop all services with Afval.nl. There are many other service providers in the market who offer far better customer service, clearer communication, and a far more respectful approach to their clients.
We strongly advise other businesses to consider alternative providers before engaging with Afval.nl.
Goede service en snel geregeld!
Top, alles snel geregeld en een duidelijke communicatie!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.