Afslutningsprofiler Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Super service. Ved en fejl manglende der et profil Ved levering, men efter en kort mail, var profilen på vej, og jeg havde det dagen efter. Dét er service 🤩

Saanut 5/5 tähteä

Før. Bestilte varer igennem godt designet hjemmeside. Spørgsmål besvaret med høflighed. Under transport: lækkert rør med varen ankom dagen efter bestilling. Efter. Flere ordrer, da det jo bare... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har lige modtaget mine fliseprofiler i børstet rustfri stål. Profilerne er vildt flotte og ekstrem god kvalitet! Endnu bedre end forventet. Jeg var i kontakt med afslutningsprofiler et par gange... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Det er sjældent man oplever så god service! Fik et opkald efter aflagt ordre, da ordren ikke matchede tidligere fremsendte profilprøver. Michael ville lige sikre, at jeg vidste hvad jeg bestilte! Og t... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Metallituotteiden jälleenmyyjä
  2. ja myös
  3. Muuraustarvikkeiden myymälä
  4. Sisustusliike
  5. Tee se itse -kauppa

Yrityksen kirjoittama

Alt i profiler, fx fliseprofiler, gulvprofiler, trappeprofiler. Når du har investeret i perfekte keramiske fliser eller gulvbelægning, skal du også have mulighed for at fremhæve kvaliteterne med den perfekte profil. Vi betragter afslutningsprofiler som en billedramme til dine gulve og vægge. En ramme der skal understrege kvaliteterne i dit valg af materialer. Ligesom en billedramme skal komplementere kunstværket, skal afslutningsprofilen komplementere gulvet og væggen. Vores brede sortiment er udvalgt specielt til keramiske fliser. Profilerne er egnede til afslutning af filsekanter og overgange til andre materiale.

Yhteystiedot

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

Hurtigt

Super hurtigt

5. tammikuuta 2026

Hej Lone.
Tak for den gode anmeldelse.
Palle

Saanut 5/5 tähteä

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service. Ringede for at hører hvor hurtigt de kunne have en bestilling klar, hvis jeg sendte en ordre, den var klar til afhentning 30 min. senere.

16. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Afslutningsprofiler

Mange tak for din anmeldelse og for roserne til vores ekspedition, det er de glade for.
Palle

Super hurtig levering

Super hurtig levering

26. marraskuuta 2025

Hej Martin
Tak for din fine anmeldelse. Bestilles der profiler inden 13:00 på hverdage, så afsender vi samme dag

Som altid

Som altid: God kvalitet til en ok pris. Plus venlig og ligefrem betjening

4. marraskuuta 2025

Hej Jack
Tak for anmeldelsen og de fine ord

God kvalitet

God kvalitet, pris og hurtig levering.

3. marraskuuta 2025

Hej Kirsten
Tak for din anmeldelse. Dejligt, at du er tilfreds på alle parametre

15. lokakuuta 2025

Hej Kim
Tak for din anmeldelse - Dejligt, at du er tilfreds

Levering

Kom til tiden

10. lokakuuta 2025

Hej John.
Fedt, så kunne du komme videre med projektet som planlagt. De profiler, som vi har på eget lager (hvilke typer fremgår af hjemmesiden) afsender vi samme hverdag, hvis ordren er os i hænde inden 13:00
Med venlig hilsen Palle

Saanut 4/5 tähteä

Fine produkter og hurtig levering

Fine produkter og hurtig levering. Forholdsvis dyr levering, men ellers var alt som det skulle være.

22. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Afslutningsprofiler

Tak for din gode anmeldelse. ✨ Og ja, det ville være rart om leveringen af den lange profiler kunne gøres billigere.

Hurtig og præcis levering

Hurtig og præcis levering
Indpakket efter alle kunstens regler
👍👍👍👍👍👍

25. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Afslutningsprofiler

Tusinde tak for denne gode anmeldelse 👍

God kundeservice

Fik ved en fejl en forkert liste tilsendt. Det blev hurtigt og effektivt løst, da vi kontaktede dem og vi havde den nye liste allerede dagen efter.

23. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Afslutningsprofiler

Beklager vores fejllevering. Godt at vi hurtig fandt en løsning.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin