AfmeldKirkeskat.dk Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Det er pt over 50 timer jeg forsøgte af afmelde mig kirkeskatten igennem betaling på denne hjemmeside. Jeg har intet modtaget eller hørt fra dem siden, selvom de skriver det tager 2 minutter og gøres... Näytä lisää

God oplevelse! Lige nu afventer jeg stadig modtagelse af svar fra præsten, men mon ikke det lykkedes! Jeg nåede at blive lidt frustreret over den lange svartid, men det er selvfølgelig forståeli... Näytä lisää

Let og ligetil - tog 2 minutter. I mit tilfælde begik kirken en fejl som bevirkede at min udmeldelse blev ignoreret. Da det gik op for mig i forbindelse med årsopgørelsen fra skat, hjalp afmeldkirke... Näytä lisää

1. Pienvelkaperintä

Afmeldkirkeskat fjerner barrieren mellem kirkemedlemmet og udmeldelsen af den danskefolkekirke. Er du medlem, men orker ikke at gå ned i kirken, eller snakke med en præst? Lad os hjælpe dig. Så kommer du hurtigt ud. Har du haft en god eller dårlig oplevelse? Så hører vi meget gerne fra dig. Men skriv gerne dit fulde navn og telefonnummer, hvis du ønsker at høre fra os. Alle trustpilotanmeldelser der er under 5 stjerner får pengene tilbage, samt en opringning fra os. Fuldtilfredshed eller pengene tilbage.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

7 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

God service og let process

Jeg havde bestilt afmelding til 4 personer (man får rabat for flere personer). Desværre kom jeg ved et uheld til at bestille det af to gange da jeg havde bøvl med min browser. Jeg skrev til deres info mail og fik straks refunderet det ene beløb der var betalt for meget:) derudover var processen med udmeldelse fra folkekirken let og gennemskuelig:)

28. marraskuuta 2022

Har dd afmeldt lin kirkeskat.

Har dd afmeldt lin kirkeskat.

Betalte et mindre beløb for at slippe for besværet og så hjælper de en med afmeldelsen sikkert gennem få step over mail.

Hvis man som jeg har spørgsmål, så er de søde til at svare på mail

Mvh Jeanet

3. marraskuuta 2022

Super solid service

De skriver en super fin template som man så udfylder og sendere videre til sit sogn. Deres kundeservice er også top, de sørger for at hjælpe dig i mål, skulle der nu opstå udfordringer mellem dig og præstenn.

22. helmikuuta 2022
AfmeldKirkeskat.dk-logo

Vastaus yritykseltä AfmeldKirkeskat.dk

Hej Joachim,

Hvordan kommer man bedst i kontakt med dig? Som du kan se på vores andre anmeldelser her, går vi meget op i god kundeservice. Denne anmeldelse er derfor højst usædvanlig og overraskende for os, da vi ikke tidligere har hørt noget fra dig, eller haft nogen mulighed for at reagere på en eventuel dårlig oplevelse, som du måtte have haft. Kontakt os meget gerne på info@afmeldkirkeskat.dk.

Bedste hilsner, og god dag. 🤝

Tak for jeres store hjælp

Jeg startede med at prøve at melde mig ud af folkekirken på egen hånd. Der var mange bump og forhindringer jeg ikke var forberedt på. (Fx. Tidsforskel mellem landende)
Jeg havde ikke flere argumenter at begrunde min udmeldelse med, jeg blev ramt af afmagt og frustration. Tiden gik….

Derfor kontaktede jeg afmeldkirkeskat.dk som hjalp mig resten af vejen.
Argumenterne blev finpudset (en trussel om en klage til biskoppen) og vuptsi nu er jeg fri af religionen.

Alt i alt tog det mig 3 måneder og 1 uge at komme ud af folkekirken.
Afmeldkirkeskat.dk pointerede også for at udmeldelsen er med tilbagevirkende kraft, hvilken også er effektueret, sådan👍

4. lokakuuta 2022

Super nemt og enkelt

Super nemt og enkelt. Tror det tog mig ca. 5 minutter sammenlagt og vupti, så var jeg udmeldt af folkekirken.
Jeg blev lige kort i tvivl da jeg modtog svar retur fra kirkeministeriet, men Sarah var virkelig hurtig til at vende retur og fortælle mig hvordan jeg kunne tjekke at jeg var udmeldt.

27. syyskuuta 2022