Banner for Affärshögskolan

Affärshögskolan Arvostelua 24

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Saanut 5/5 tähteä

Det som gjorde allting så bra var det branschnära kursinnehållet, men även praktiken som gav användbara praktiska kunskaper inom marknadskommunikation.

Saanut 5/5 tähteä

YH-utbildning är ett effektivt och smidigt sätt att utbilda sig på. Man kommer snabbt in i yrkesvalet tack vare praktikperioderna och att det är yrkesfolk som utbildar de studerande. Man får som stu... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

En super bra grund utbildning för att kunna ta steget att arbeta som B2B säljare. Täcker mycket nyttigt och trevliga klasskamrater. Enda synpunkten jag har på förbättringar är att kolla över sin in... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “En mycket givande utbildning med engagerade lärare och utbildningsledare och bra balans mellan teori och praktik. Affärshögskolan gav mig kunskap och verktyg som jag direkt kan använda... Näytä lisää

1. Vocational School One
  2. Aikuiskoulutus

Tietoja yrityksestä Affärshögskolan

Yrityksen kirjoittama

YH-utbildningar inom ekonomi, inköp, sälj, marknadsföring och projektledning

Affärshögskolan är en auktoriserad yrkeshögskola som utbildar framtidens företagande. Hos oss skapas personlig utveckling, kunskapsutbyten och framgångsrika karriärer. Vi erbjuder både program och kurser, anpassade efter näringslivets behov.

YH-PROGRAM YH-KURSER B2B-KURSER

Vad är en YH-utbildning?

En yrkeshögskoleutbildning (YH-utbildning) är ett smart val för dig som vill få en skjuts rakt ut i ett nytt yrkesliv! Det är eftergymnasiala program som bygger på näringslivets kompetensbehov, framtagna i samarbete med företag inom relevanta branscher.

Ett YH-program läses på 1-2 år. Dessutom varvas teori med praktik (LIA, lärande i arbete), vilket ger dig relevant kunskap och yrkeserfarenhet redan under studietiden.

✓ Utbildningar skapade med arbetslivet

✓ Praktisk inriktning med mycket LIA-praktik

✓ Utbildare som jobbar i branschen

Vad är en YH-kurs?

Kurser inom yrkeshögskolan läses på distans och deltid, vilket gör det möjligt att kombinera dina studier med jobb.

YH-kurser är anpassade för yrkesverksamma och skapar möjlighet till kompetensutveckling på bara några veckor. De öppnar upp för livslångt lärande och gör dig mer attraktiv på arbetsmarknaden! För många leder det till nya spännande uppdrag, större ansvar, högre lön och större utvecklingsmöjligheter.

----------

Välkommen att utbilda dig, karriärväxla eller kompetensutvecklas tillsammans med oss på Affärshögskolan!

4,4

2 tähteä
1 tähti

Bra kurser!

Stort tack för din fina recension, Stefan 😁
Vad roligt att höra att du uppskattade det branschnära innehållet och den praktiska erfarenheten under utbildningen. Tack för att du delar med dig av din upplevelse!

Super bra skola

Stort tack för din fina recension, Emilia 💙
Vad roligt att höra att du trivs hos oss. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Saanut 5/5 tähteä

Investera i ditt kunnande!

Toppenbra, Facility Management utbildning!

Vastaus yritykseltä Affärshögskolan

Stort tack för din fina recension, Claudia💙
Vad roligt att höra att du är nöjd med utbildningen inom Facility Management. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och önskar dig stort lycka till framåt!

Saanut 1/5 tähteä

Värdelös utbildning

Värdelös utbildning som aldrig leder till ett jobb.Arbetsgivare vill ha erfarenhet eller väljer redan studenter via kontakter och referenser. Man får ingen hjälp med praktik bara falska förhoppningar ,tips som inte leder någonstans och meningslösa möten med utbildningsansvariga.

8. kesäkuuta 2025

Hej Afshan,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att utbildningen inte motsvarade dina förväntningar och att du upplevt svårigheter med att få jobb efteråt. 💙

Vi tar din feedback på allvar gällande praktik och stöd, och ser över hur vi kan förbättra detta framåt. Våra YH-utbildningar tas fram tillsammans med arbetslivet just för att ge relevanta kunskaper och en tydlig väg in i branschen, men vi vet att upplevelsen kan variera, och det vill vi lära oss av.

Om du vill dela fler erfarenheter får du gärna kontakta våra utbildningsledarna direkt via https://affarshogskolan.se/utbildningar/affarsinriktad-redovisningsekonom/#kontakt. Där finns kontaktuppgifter till våra utbildningsledare som gärna tar emot synpunkter och idéer för att utveckla utbildningen vidare.

Bra utbildning

10. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Affärshögskolan

Stort tack, Susanne!💙 Vi är glada att höra att du är nöjd med utbildningen till Affärsinriktad redovisningsekonom. Det betyder mycket för oss!

Effektivt och informativt

Man får som studerande den informationen man behöver för att kunna ta itu med yrkeslivet efter avslutad examen. Engagerande studievägledare, utbildare med bred kunskap och blandade klasser i åldrar berikar och gör skolgången kul.

10. lokakuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Affärshögskolan

Stort tack, Lisa, för din fina recension och för att du delar med dig av dina upplevelser! 💙 Vi blir så glada över att höra att du uppskattat kombinationen av praktik och teori samt engagemanget från våra utbildare och studievägledare. Att du beskriver utbildningen som både effektiv och inspirerande betyder mycket för oss, det är precis så vi vill att studietiden på Affärshögskolan ska kännas!

Saanut 4/5 tähteä

Enda negativa att dom första…

Enda negativa att dom första föreläsningarna ej spelades in

1. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Affärshögskolan

Så roligt att höra att du är nöjd med kursen Ida! ⭐ Vi tar till oss av din feedback kring inspelningarna av de första föreläsningarna, så värdefullt för oss att veta.

Saanut 5/5 tähteä

Vi hade bra och engagerade lärare

Vi hade bra och engagerade lärare. Administrationen är fantastisk på att få ihop hela konceptet.

7. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Affärshögskolan

Vi blir så glada över att höra att du hade bra lärare och att de lyckades få ihop konceptet! Tack för din positiva feedback Regina, det betyder mycket för oss! 💙

Dantastisk skola

Bra lärare, fantastisk personal, bra strucktur på utbildningen.

13. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Affärshögskolan

Vi blir så glada över att du uppskattade våra lärare, personal och utbildningens struktur! Tack för din återkoppling Beatrice, det betyder mycket för oss. 💙

Bra och bred utbildning

Enda synpunkten jag har på förbättringar är att kolla över sin intagningsprocess, då jag upplevda att en del inte var där för att lära sig utan mer störde.

29. syyskuuta 2025

Tack för din återkoppling William! 🤩
Vi är glada att du upplevde utbildningen som en bra grund och att du trivdes med dina klasskamrater. Vi tar din synpunkt gällande antagningsprocessen på allvar och ser över den för att förbättra upplevelsen för alla deltagare.

Saanut 5/5 tähteä

Jättekul utbildning med bra lärare!

Jättekul utbildning med bra lärare!

6. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Affärshögskolan

Vi är glada att utbildningen var så rolig och att du uppskattade våra lärare! Tack för din återkoppling Jenny 🤩

Engagerade lärare/föreläsare

Engagerade lärare/föreläsare.
De flesta hade bra kunskap och var pålästa, inga problem att ställa frågor och få svar.

5. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Affärshögskolan

Vi är glada att höra att du uppskattade lärarnas engagemang och kunskap. Tack Stefan för att du delade med dig av din positiva erfarenhet! Vi uppmuntrar alltid till frågor 🤩

Det hela funkade jättebra

Det hela funkade jättebra, men var möjligen lite för lätt. Läraren duktig och jag uppskattade blandningen mellan förinspelat material och live-sessioner med frågestunder.

17. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Affärshögskolan

Vi är glada att du uppskattade kursen! Tack för din återkoppling Joakim. Roligt att du valde att kompetensutvecklas hos oss! 🤩

Saanut 4/5 tähteä

Smidigt med inspelade föreläsningar som…

Smidigt med inspelade föreläsningar som man kan se när det passar. Lätt att anpassa till ett heltidsjobb.

1. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Affärshögskolan

Vi är glada att du uppskattar flexibiliteten med inspelade föreläsningar och att kursen är lätt att kombinera med heltidsjobb. Tack Christina för din återkoppling och för att du valde att kompetensutvecklas hos oss 🤩

En gedigen utbildning

Utbildnings upplaga, lärarnas kunskap och prestigelöshet, planering och utbildningens koordinatior på toppen! Jag njöt av mina två år på utbildningen.

28. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Affärshögskolan

Tack för fina ord, Sara! Vi är glada att du uppskattade utbildningen och önskar dig all lycka i karriären 🤩

Bra och frustrerad

När jag studerade var det bra. Jag avslutade två kurser samtidigt. Men jag har sökt jobb i nästan 15 månader efter att jag avslutat de kurserna, men utan positiva resultat.

24. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Affärshögskolan

Vad kul att du uppskattade YH-kursen, Nipa! Tack för din rekommendation!

Vi beklagar att jobbsökandet varit utmanande. Vi hoppas att du snart hittar rätt möjlighet 💙

Bra upplägg

Bra upplägg, enkelt att följa undervisningen, passade utmärkt på distans, bra med ett Teams möte i veckan.

30. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Affärshögskolan

Vad roligt att du är nöjd med YH-kursen, Anna Carina! Tack för att du valde att kompetensutvecklas hos oss 🤩

Bra grund

Bra grund i utbildningen mot att bli lönekonsult! Rekommenderar absolut denna utbildning !

23. toukokuuta 2025

Tack för din rekommendation, Emelie! Lycka till i din nya roll 💙

Jag är nöjd

Utbildarna var bra, stöd av utbildningsledaren var bra. Jag tyckte innehållet var vettigt samt var alla öppna för förbättring och diskussion. Jag är väldigt nöjd med min utbildning och alla som deltog runt denna.

23. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Affärshögskolan

Vi är så glada över att du är nöjd med utbildningen, Angeliqa! Tack för att du delar med dig av din upplevelse av studietiden 💙

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin