1. Miestenvaateliike
  2. Vaateliike
  3. Kenkäkauppa

Yrityksen kirjoittama

Ontdek de nieuwe definiet van luxe. Tijdloze ontwerpen, handgemaakt uit de fijnste materialen. Ontworpen voor wie stijl begrijpt. Sluit u aan bij anderen die kiezen voor de luxe van AFFĀRI. Quiet Luxury.

2,8

1 tähti

On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

OPLICHTERS

Na mijn bestelling van twee paar schoenen ontving ik een orderbevestiging, maar daarna niks meer van ze gehoord...!!! Er wordt niks geleverd en je krijgt ook geen contact met ze. Oplichters dus!!

12. joulukuuta 2025

OPLICHTERS!! NIET BESTELLEN

13 november bestelling geplaats geen order bevestiging ontvangen word niet gereageerd op de mail en ook niet via hun contact formulier op de website OPLICHTERS MET NEPPE BELOFTES

13. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Zeer teleurstellende ervaring – geen service, geen reactie

Ik raad deze webshop absoluut niet aan!!

De bestelling die ik ontving was van zeer slechte kwaliteit, wat direct aanleiding gaf om een retouraanvraag te doen.

Tot op heden geen enkele reactie via e-mail ontvangen.

Contact proberen te zoeken via DM en reacties onder foto’s, maar daar wordt simpelweg niet op gereageerd opmerkingen worden zelfs verwijderd.

Gelukkig heb ik via Klarna betaald en hen inmiddels ook ingeschakeld, maar zelfs daar blijft een reactie van de webshop uit.

Kortom: slechte kwaliteit, geen klantenservice en geen enkele vorm van verantwoordelijkheid.

Dit bedrijf verdient wat mij betreft het label: onbetrouwbaar.

12. kesäkuuta 2025

Let op, kan niet retour

Let op: alles met korting kan niet retour. En aangezien overal korting op zit kan er dus niks retour!

26. toukokuuta 2025

Beste CF,

Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. We komen graag met je in contact om dit samen op te lossen!

Stuur een e-mail naar info@affari.nl, dan kijken we direct met je mee.

Met vriendelijke groet
Julian

Tevreden klant

Tevreden klant! Snelle levering en nog kwaliteit shirts. Ik kan het iedereen aanraden

6. kesäkuuta 2025

Beste Youssef,

Wat goed om te horen dat je tevreden bent! Fijn dat de levering snel was en de kwaliteit van de shirts bevalt. Bedankt voor je aanrader, dat waarderen we enorm.

OPLICHTERS!

OPLICHTERS!! Houden zich niet aan de wetten. RETOURNEREN KAN NIET! De schoenen die je binnen krijgt is chineze rommel! LAAT JE NIET VOOR DE GEK HOUDEN!

19. huhtikuuta 2025

Beste Rick,

Wat jammer dat je zo’n negatieve ervaring beschrijft. We willen graag toelichten dat al onze schoenen met de hand worden gemaakt in Italië en onder streng toezicht op kwaliteit en afwerking.

Bovendien bieden wij onze klanten altijd de mogelijkheid om hun bestelling binnen 30 dagen kosteloos en zonder opgaaf van reden te retourneren, conform de wettelijke regels én onze eigen servicevoorwaarden.

We komen graag met je in contact om te begrijpen wat er precies is misgegaan. Tegelijkertijd merken we op dat er elementen in deze review staan die afwijken van onze realiteit, waardoor we twijfelen of dit wel een echte ervaring met ons bedrijf betreft.

Mocht je wél een bestelling bij ons hebben geplaatst, neem dan gerust contact op zodat we dit samen kunnen oplossen.

Julian

Vandaag mijn 2e paar aangeschaft

Vandaag mijn 2e paar aangeschaft. Voor mij is er maar één merk wat volledig aan mijn wensen voldoet. AFFĀRI is top!

17. toukokuuta 2025

Beste Daniel,

Dank je wel voor je positieve review. Super om te horen dat je blij bent met onze service. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit te delen.

Tot de volgende keer!

Saanut 5/5 tähteä

Blij verrast bij de eerste bestelling

Blij verrast bij de eerste bestelling! Op naar mijn derde paar Loafers… Mega comfortabel… De kwaliteit is en blijft absoluut super. Eenmaal geruild en dat ging vlekkeloos en snel. Prachtig merk! Snel geleverd. Goede service.

10. toukokuuta 2025

Beste Niels,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We staan altijd voor je klaar!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en uitstekende…

Snelle levering en uitstekende kwaliteit. Ik ben zeer tevreden. Inmiddels meerdere besteld bij AFFARI!

2. toukokuuta 2025

Beste Ivan,

Saanut 5/5 tähteä

AFFARI heeft mij goed geholpen

AFFARI heeft mij goed geholpen. Uitstekende service. Niks te klagen

24. huhtikuuta 2025

Beste Omar,

Team AFFĀRI

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin