Valikoima on hyvä ja hinnat kohdallaan. Toimitus on ollut aina nopeaa, ja viimeaikoina jopa nopeutunut vaikka vuoden takaiseen verrattuna. Osien palautus ei ihan ole toiminut niinkuin haluaisin, mutta... Näytä lisää
Arvostelun yhteenveto
Luotu tekoälyllä viimeaikaisten arvostelujen perusteella
Useimmin mainitut
Tämän yhteenvedon taustalla olevat arvostelut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Aero Motors on auton varaosien ja tarvikkeiden verkkokauppa. Valikoimani ovat merkkikohtaisia varaosia eri hintaluokkien valmistajilta useissa tuoteryhmissä. Tarjoamme myös autojen huoltoon ja puhdistukseen tarvittavia kemikaaleja ja puhdistusaineita.
Yhteystiedot
Pärnu mnt 139e/13, 11317, Tallinn, Viro
- +358 9 747 90 160
- info@aeromotors.fi
- aeromotors.fi
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Halvat hinnat
Halvat hinnat, nopea toimitus. Joissain osissa vaan on maininta, ettei käy tiettyyn autoon, vaikka kyseessä olisikin täysin sama osanumero kuin alkuperäisessä osassa.
Nopea toimitus ja laatu tuote.
Skulaa
-Todella edulliset hinnat
-Asiakaspalvelu toimii
-Laadukkaat varaosat
Toimitus todella nopea
Nopea toimitus
Nopea toimitus ja tilatut tavarat tulivat kaikki ja vaikuttavat laadukkailta
Halpa
Tuotteet halvemmat kuin kilpailevilla kaupoilla. Kaikki tuli mitä pitikin. Toimitusaika puolitoista viikkoa, joten kiireisen ei kannata tilata.
Minun varaosatoimittajani no:1
Sopivat varaosat löytyvät helposti ja nopeasti. Olen itse ostanut varaosia eri autoihin muutaman kerran ja kertonut sivustosta myös muille. Erityiskiitos nopeasta toimituksesta ja siitä, että ostokset voi maksaa myös esim Applepayllä. Aeromotors on minun ykkösvalinta, kun tarvitsen autojen varaosia.
Olen saanut sopivia laatuosia…
Olen saanut sopivia laatuosia kohtuuhintaan laajasta valikoimasta. Toimitusaika tänne Pohjois-Pohjanmaan pikkukylään valitettavasti kestää viikon.
Puuttuvan tuotteen hoito oli hyvää.
Puuttuvan tuotteen hoito oli hyvää.
Viallisia osia ei hyvitetä
Olen ostanut tältä firmalta osia tuhansilla euroilla. Hinnat ovat hyviä, kaikki osat tähän ovat olleet sopivia ja toimitukset toimineet. Mutta.....
Nyt tuli ensimmäistä kertaa vastaan tilanne, että sain viallisen osan. Firma ei suostu korvaamaan viallista osaa. Kertovat, että osa pitäisi minun kustannuksellani lähettää eteenpäin ja valmistaja tekisi takuutarkistuksen, joka kestää 1-3 kuukautta. Jokseenkin naurettava ehdotus.
Firman mielestä osa ei sopisi minun autooni heidän tekemänsä tarkistuksen mukaan, vaikka se on firman sivulla minun automallini kohdalla listattu ja sopii täydellisesti autoon. Kyseessä jarrupääsylinteri, jonka viallisuutta oli jokseenkin mahdotonta todeta ilman asentamista.
Asiakaspalvelun asenne todella vastenmielinen. Aivan kuin se, että osa on viallinen olisi minun syytäni. Eli jos joku menee pieleen, niin turha odottaa, että osia voisi palauttaa, viallisia osia korvattaisiin, tai että firmalla olisi minkäänlaista etiikkaa toiminnassaan.
En suosittele, ellet ole valmis ottamaan ym riskejä. Toki minunkin tapauksessasi esim 100 ostetusta osasta vain yksi ollut viallinen, mutta ehkä juuri siksi en ymmärrä tuollaista toimintaa. Miksi jättää korvaamatta osa, jonka valmistusvika tuskin on tämän firman syy vaan valmistajan ongelma. Ei jatkoon.
Todella asiallinen valikoima
Todella asiallinen valikoima, tavara postitettiin nopeaa. Itse saapumisessa vaan meni ehkä tuplat enemmän aikaa kun mitä luvattiin, mutta siihen oli syynä terminaali joka avasi paketin.
Todellakin edullista tavaraa ja hyvä…
Todellakin edullista tavaraa ja hyvä palvelu,lähes täydellinen.👌👌
Hyvä paikka ostaa osia.
Laajat valikoimat osia vanhempiinkin autoihin. Kilpailukykyiset hinnat, myös suurten osien toimituksessa.
Tavarat lähtivät nopeasti ja saapuivat pian kotiovelleni. Tilauksen seuranta toimi hyvin. 5/5.
Paketti tuli tällä kertaa hyvin ja…
Paketti tuli tällä kertaa hyvin ja riittävän nopeasti. Tosin ei läheskään aina ole tullut paketti riittävän nopeasti ja useita kertoja on ollut ettei paketit ole saapuneet koskaan. Kokemus teidän kanssa muuten todella hyvä. Mutta kuljetuspalvelu on todella huono! Postnord on kuljetuspalvelu joka kadottaa usein paketit tai sitten he eivät vaan halua toimittaa!!
Tarvitut tuotteet edullisesti ja hyvin…
Tarvitut tuotteet edullisesti ja hyvin nopeasti.
Kaikki on menny hyvin.muutama pieni osa…
Kaikki on menny hyvin.muutama pieni osa ei ole käyny.mutta olen jättäny hyllyyn itelee,jos joskus käy johonki.enkä ole viittiny palautella.olen suositellu myös muille..
Nopea toimitus
Toimitus oli nopea ja paketti tuli jopa päivän etuajassa mitä oli alunperin luvattu. Osa oli juuri sellainen kun tuotekuvauksessa luvattiin. Paketti oli helppo lunastaa toimituspisteestä. Paketti oli hyvin pakattu, mutta huomattavasti isompi kun olisi ollut tarpeen.
Hyvä hinta-laatusuhteeltaan
Omien hankaluuksien jälkeen asiakaspalvelu ohjasi oikeaan ja sain tilattua haluamani osan. Toimitus oli nopeaa ja hinta kilpailukykyinen.
Pystyn helposti suosittelemaan muillekin.
Hyvin toimi ja nopeasti tuli oikeat…
Hyvin toimi ja nopeasti tuli oikeat osat.