Virkelig dygtige og kompetente mennesker. Jeg startede mit samarbejde med Adtimize i starten af Q2 igennem mit arbejde som marketing manager. Og må virkelig sige at de er en kæmpe hjælp til at løfte... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Vi har arbetat med Adtimize under ett par månader omkring vår SEO och PPC i både Sverige och Danmark. Teamet är verkligen proaktiva och kommer med nya idéer omkring hur vi kan nå ännu bättre resultat.... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Adtimize har mange års erfaring, og vi er eksperter i både SEO, SEM, SoMe, E-mail, Video og CRO. Kom og se hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at nå til det næste niveau.
Yhteystiedot
Center Boulevard 5, 2300, København, Tanska
- adtimize.dk
5/5 stjerner herfra ⭐…
I forbindelse med vores samarbejde med Adtimize har vi oplevet en stor professionalitet, men derudover også en helt særlig tilgang til et meget tillidsfuldt og effektivt samarbejde. Vi har været utroligt glade for samarbejdet med Adtimize og ser frem til endnu flere fede projekter 😊
Virkelig dygtige og kompetente…
Virkelig dygtige og kompetente mennesker.
Jeg startede mit samarbejde med Adtimize i starten af Q2 igennem mit arbejde som marketing manager. Og må virkelig sige at de er en kæmpe hjælp til at løfte vores Google Ads/branding/SEO til helt nye højder. Kan kun anbefale dem.
Danmarks bedste
Vi har både META, Google Ads og nyhedsbreve udliciteret til Adtimize, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Igennem de sidste mange år har vi samarbejdet med flere forskellige bureauer, men det var først, da vi fandt frem til Adtimize, at vi virkelig oplevede en partner, der føles som en naturlig forlængelse af vores egen organisation.
De er ikke blot super dygtige og opdaterede på deres felt – de er også engagerede, proaktive og tager initiativ på en måde, så det føles som om, de er vores egne medarbejdere. Det giver en kæmpe tryghed i hverdagen, at vi ikke selv skal jagte nye idéer eller følge op konstant – Adtimize kommer selv med forslag, eksekverer hurtigt og sikrer, at der hele tiden er fremdrift.
Resultaterne taler også for sig selv: vi vækster forretningen hver eneste måned. Der er en tydelig, målbar effekt af samarbejdet, og det er sjældent at finde et bureau, hvor pris og værdi går så godt hånd i hånd. Kort sagt: de leverer virkelig værdi for pengene.
Vi er både glade og taknemmelige for samarbejdet, og vi kan kun give Adtimize vores varmeste anbefalinger.
Kristina
Ejer - Astma Allergi Shoppen
Rigtig god service og det er behagelige…
Rigtig god service og det er behagelige mennesker man snakker med. Efter det i første gang ikke viste de forventet resultater, så blev der sadlet om, og der blev rettet op til nogle super resultater vi stadig høster på i på.
Tak for samarbejdet!
Jeg er helt blæst bagover, det arbejde Adtimize gør for mig som kunde...
Jeg startede ved Adtimize med et ønske om en virksomhed, der kunne rumme alle mine behov som webshopejer. Mit tidligere samarbejde, var dyrt og jeg var nogle gange i tvivl om hvad jeg egentlig fik for pengene. Efter at være startet hos Adtimize, har jeg oplevet en hel anden måde at få lavet markedsføring på. De er progressive, de har hele tiden øje for optimeringer og jeg er oprigtigt helt "blæst bagover" det arbejde de ligger i det, for mig som kunde. Jeg vil til enhver tid anbefale Adtimize får alle der type kunder der driver en online forretning af enhver art.
Meget professionel gennemgang af…
Meget professionel gennemgang af annoncekonto samt optimeringsmuligheder i vores markedsføring. Vil klart anbefale Oscar og teamet til andre!
Super god hjælp!
Altid super god hjælp fra Adtimize både på produktion og annonce set up.
Foreslår løsninger ud fra min situation.
Opfølgning. Tæt kontakt. Foreslår løsninger ud fra min situation.
mikkel har været en stor hjælp til at…
mikkel har været en stor hjælp til at vækste vores lille virksomhed! I løbet af det sidste år har vi gået fra næsten 0 besøgende på vores site til nu at have flere tusind om måneden. Varmeste anbefaling her fra.
Professionel rådgivning, der omsætter teori til praksis
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Michael fra Adtimize, der har rådgivet mig med mere end bare SEO og Google Ads. Han snakkede teori, som andre selskaber slet ikke kommer omkring, som strategi, mål og planer for virksomheden generelt og ikke kun for markedsføringen. Han hjalp mig med at omsætte teori til praksis på en måde, der var både logisk og anvendelig i min virksomhed. Kan varmt anbefale dem til alle, der ønsker at få teori omsat til praktisk succes.
Yderst kompetent og service efter behov
Adtimize var rigtig god til at vejlede og var yderst kompetent ift. annonciering af min bog. Jeg fik masser af hjælp og kunne skrive til ofte på mail, og fik hurtig svar. Jeg havde ikke brug for at de lavede annoncerne for mig men at de oplærte mig i det, og det ville de rigtig gerne. Jeg vil til enhver tid vælge adtimize!
Virkelig god oplevelse hos Adtimize
Michael og hans team er super profesionelle og meget lyttende til kundens behov.
Man er i rigtig gode hænder markedsføringsmæssigt hos Adtimize.
Jeg kan kun give virksomheden mine bedste anbefalinger.
En skarp partner!
Michael og hans fantastiske team fra Adtimize har været en uundværlig støtte i min virksomheds vækstrejse.
Jeg er meget taknemmelig for den ekspertise, engagement og dedikation, de har udvist i at hjælpe mig med at udvikle min virksomhed og mig selv.
Deres professionelle rådgivning, opfølgninger, kyndige feedback og inspirerende inputs har været meget lærerige. Tak, Adtimize!
5 Stjerner til jer
vi stod og skulle have et firma til at lave vores hjemmeside og valget faldt på Adtimize, og det har vi ihvertfald ikke fortrudt:) ;) de kender 100% til ordet service og har simpelthen givet os den bedste oplevelse og står nu med en flot og færdig hjemmeside så stor anbefaling til dem her fra.
Mit samarbejde med Adtimize
Mit samarbejde med Adtimize har været rigtig fint!
De er professionelle, lytter til dine behov, og udfører arbejdet efter dine behov og ønsker.
Jeg har ikke noget negativt at sige om vores samarbejde.
Grundet salg af min webshop, var jeg nødt til at afbryde samarbejdet, hvilket også er forløbet gnidningsfrit.
Adtimize ved, hvad de laver, og det er professionelt hele vejen igennem.
vi har brugt adtimzie hele vejen rundt
vi har brugt adtimzie hele vejen rundt. seo, google ads, fb samt video. de ved hvad de ligger helevejen rundt. især michael skal havde en stor ros da han som chef af adtimize giver en god rådgivning både om løsninger men også tit kommer med god ider til at få ens firma til at gro.
Virkelig behageligt team og samarbejde
Virkelig behageligt team og samarbejde! Jeg har kontakt med Michael, Victor og Daniel og det er tydeligt at service og kvalitet ikke variere fra person til person. Det er et trygt og tillidsfuldt samarbejde! stor anbefaling herfra.
Mads fra Adtimize teamet er altid en…
Mads fra Adtimize teamet er altid en stor hjælp til både små og store ting. Han er virkelig god til at forklare ting samt altid hjælpsom.
Positivt samarbejde med Adtimize
Adtimize har været en værdifuld samarbejdspartner for vores Meta ads markedsføring. Vi har haft et positivt samarbejde med deres SoMe specialist, Mikkel, der har udført et grundigt og professionelt arbejde. Vi har haft gavn af vores brainstorm-sessions og har set positive resultater af vores samarbejde indtil videre.
Vi ser frem til fortsat samarbejde med Adtimize og tror på, at vores partnerskab vil være langvarigt på baggrund af de hidtidige positive erfaringer.
Adtimize er bare top professionelle i…
Adtimize er bare top professionelle i alt hvad de laver. Der er hurtigt svar på spørgsmål, der er klare planer for fremtiden og det er en fornøjelse at mærke den ungdommelige energi.
Vi ser frem til et langvarigt samarbejde
/Jesper, Lavpris Træ
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.