Jeg har en 2 måneder gammel Adora køkkenarmatur. Vandet lugter fælt, når det har stået stille nogle timer. Det er ikke et problem med andre vandhaner i huset og var heller ikke med den gamle hane i kø... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg havde nogle udfordringer med mit Adora Sensitiva II håndvask armatur. Fik ikke hjælp fra købsstedet, men jeg skrev så direkte til Adora-design hos vvs-trading i Sønderborg. Indenfor få... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Havde købt et andora blandingsbatteri for en del år siden, hvor det nu var svært at åbne for vandet. Trykknappen virker ikke altid når vi åbner for vandet - skal prøve 8 -10 gange inden det lykkes.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi har netop købt et hus med et renoveret badeværelse (ca for 2 år siden). Det store Adora brusehoved fungerede ikke- vandet løb ud over kanten - og sælger kunne ikke finde den gamle kvittering. Jeg k... Näytä lisää
Yritys on vastannut
ADORA® har i dag vokset sig til et internationalt livstilbrand indenfor køkken og badeværelsesarmaturer, dedikeret til at bringe nye, innovative produkter til markedet. ADORA® leverer i dag til den professionelle installatør, hoteller, projektejendomme og til mere end 1000 detailbutikker fordelt over hele Skandinavien. ADORA® produkter har de lovpligtige godkendelse. Det nøje udvalg af materialer og kontinuerlige test af produkterne, gør at ADORA® forpligter sig til at udvikle produkter der overstiger enhver forbrugers forventning. Netop derfor, giver ADORA® 10 års garanti på sine produkter.
Ellegårdvej 30, 6400, Sønderborg, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Kanon service! Bruserarmeturen skulle have et nyt greb, alt der skulle gøre var skrive til kundeservice om hvordan får jeg et nyt....er allerede på vej til adressen....helt gratis. Det kunne ikke laves bedre, tak Adora, skal have sikkert flere af jeres produkter i huset!

Vastaus yritykseltä Adora Design
Meget venlig dame i kundeservice ved reklamation. Hurtig og let ekspedition.

Vastaus yritykseltä Adora Design
Min brusetermostat var begyndt at dryppe - ca. 4 år gammel. Kontaktede kundeservice, som svarede hurtigt, og to dage efter modtog jeg en ny reguleringsdel, som var nem at udskifte, uden nogen beregning. Rigtig god oplevelse.

Vastaus yritykseltä Adora Design
Trustpilot fjernede min anmeldelse fra 2022 fuldstændig uden grund. Og så lagde de bevisbyrden overpå MIG?! Selvom de endda kunne se på adoras svar på min anmeldelse at det hele var sket som jeg sagde.
What?

Vastaus yritykseltä Adora Design
Super venlig og hurtig service.
Reservedelen til brusearmaturet var under garanti og blev leveret uden problemer.

Vastaus yritykseltä Adora Design
Fantastisk service og et godt produkt som jeg vil anbefale.

Vastaus yritykseltä Adora Design
Spurgte blot kundeservice om der kan udskiftes noget her, så det kommer til at virke igen?
Fik straks en mail om at de vil sende et nyt reguleringsgreb og en ny reguleringsindsats UB.
Fik reservedelene og en vejledning få dage efter og nu virker blandingsbatteriet perfekt igen.

Vastaus yritykseltä Adora Design
hvor jeg har haft brug for vejledning og været nødsaget til reklamation, har jeg problemfrit fået en god service.

Vastaus yritykseltä Adora Design
Overraskende god, hurtig og super ordentlig service. Havde et termostat armatur der var begyndt at køre dårligt. Skrev om problemet til dem, hvorefter de hurtigt kontaktede mig for lige at få bekræftet model og problem. Derefter blev reservedelene meget hurtigt sendt og jeg fik mulighed for at ringe for hjælp og vejledning med udskiftning. Jeg er meget positivt overrasket over den hurtige og effektive hjælp og ikke mindst den personlige service. Dejligt når man møder den slags! Tak for et godt forløb... Troede engang I var det billige mærke og forventede måske service derefter. I har i stedet leveret et eksempel til efterfølgelse og gjort at jeg gerne vælger og anbefaler jer igen i fremtiden.

Vastaus yritykseltä Adora Design
I maj måned i år købte jeg et blandingsbatteri fra Adora i Bilka. Efter to måneder blev det utæt. Jeg reklamerede i Bilka, der sendte den videre til grossisten VVS Trading. Jeg har nu modtaget en reservedel, så jeg selv kan skifte delen. Der medfølger ingen vejledning eller det specialværktøjer de er nødvendig for at udføre reparationen.
Det må absolut være på kan af købeloven.
Efterfølgende har jeg fået svar fra Andorra. Jeg er blevet opmærksom på, at jeg fejlagtigt har anført Bilka som leverandør i stedet for Bauhaus. Det beklager jeg, og har sendt svar til Andorra.

Vastaus yritykseltä Adora Design
3 år efter at vi havde købt køkken armatur bliver produktet utæt. Det viste sig at produktet nu ikke længere produceres og dermed er det ikke muligt at få ombyttet produktet til et tilsvarende.
Det design vi har købt har lige linier, men da Adora ikke længere havde afsætning på produktet, blev det taget ud af produktion og i dag producerer de et design med runde linier, så vi føler os lat i stikken som forbruger af en producent som løber fra sit produktansvar, når der ikke længere er omsætning nok.
Da vi henvendte os til XL-Byg i Møldrup og fremlagde vores problem, så benægtede de og påstod at de aldrig havde haft varen på deres hylder. Først da de fremviste den 3 år gamle kvittering erkendte XL-Byg at de havde solgt os varen. De havde ikke længere tilsvarende vare med lige former på deres hylder, men havde en meget højere model med runde former. Forstod ikke hvorfor de mente at runde former match de de lige former som er på alle vores armaturer.
Konklusion:
Vores vandhane er utæt og lækker konstant vand på køkkenbordet og Adora kan IKKE tilbyde en brugbar løsning, så vi er nu gået i gang med at finde en mere seriøs producent og råder alle til at holde sig langt væk fra Adoras produkter.
Og handler man med XL-byg i Møldrup, så husk at gemme kvitteringen.
Vores utilfredshed med Adora handler ikke om at få penge retur, men at sikre at vi ikke blot har købt en vare, som er udgået i det øjeblik at producenten ikke mener de har nok omsætning på produktet.

Vastaus yritykseltä Adora Design
Den bedste service ever jeg har oplevet - en fornøjelse at være kunde hos Adora Design. Kan varmt anbefales for deres måde at drive virksomhed på og måde at være overfor deres kunder.

Vastaus yritykseltä Adora Design
Vi har for 2 1/2 år siden bygget nyt badeværelse og valgte Adora komplet. Desværre. Allerede nu er glideren på regnvejrsbruseren knækket. Jeg har forsøgt at kontakte Adora, der ikke laver sig ringe op, via mail men har ikke fået en reaktion. Det er nu over 14 dage siden. Der reklameres med 10 års garanti, hvilket jo er nemt når man ikke kan reklamere.
Hans Jørgen
Korrektur:
Ret skal være ret. Adora havde sendt en mail 14 dage tidligere som ikke var ankommet hos mig. Vi fik klaret problemet og de har sendt en ny glider. Reklamationen er dermed afviklet til min tilfredshed. Tak.
Der mangler dog stadig et telefonnummer så firmaet kan kontaktes.

Vastaus yritykseltä Adora Design
Super service på en forsørgelse.. og vaaoooo en hurtig sending ....tak til Lotte

Vastaus yritykseltä Adora Design
Jeg fik god hjælp til at finde reservedels nr. Fik desuden stumper gratis.

Vastaus yritykseltä Adora Design
Super hurtig levering af nyt brusehovede. En enkelt billede på mail, og dagen efter var der et nyt med posten. Super service.

SUPER SERVICE og meget hjælpsomme ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vastaus yritykseltä Adora Design
Efter knap ti år henvendte jeg mig til Adora, da vores køkkenarmatur var begyndt at dryppe. Jeg havde desværre ikke kvitteringen fra købet, men Adora sendte en ny indsats til armaturet uden beregning. Det kalder jeg god service

Vastaus yritykseltä Adora Design
Super service! Havde et defekt brusehoved og fik præcis den hjælp jeg havde brug for.

Vastaus yritykseltä Adora Design
Super service, som man skal lede længe efter.
Havde brug for en reservedel til mit brusearmatur. Ringede til Adora omkring mit problem. Dagen efter modtog jeg reservedelen og jeg kunne fluks få løst problemet. Helt uden beregning.
Tak for sød og hurtig hjælp.
Ti stjerner herfra :)

Vastaus yritykseltä Adora Design
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.